Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kao da u HSV-u više nema 'svetih krava', moglo bi se zaključiti nakon nedjeljnoga poraza Hamburga od Stuttgarta na domaćem terenu, pri čemu je Sergej Barbarez na pauzi zamijenjen. Očito nešto ne štima u 'kemiji' tima...
Ekipa koja se odlikovala harmonijom, samopouzdanjem i zadovoljstvom igranja nogometa se ili raspala ili je u dubokoj krizi. Dubljoj od one kojoj su Barbarez i društvo dorasli?
Gotovo nezamislivih 0:2 protiv Stuttgarta na domaćem terenu ne znače samo zbogom snu o tituli, nego su u nastavku sezone u odnosu na Schalke 04, kao najozbiljnijega konkurenta, izgubili pet bodova od zavidne prednosti ispred momčadi iz Gelsenkirchena.
Zna li se da iduće subote idu kod Bayerna u München, moglo bi se desiti da već tada ispadnu iz trojke koja će igrati u CL (izravno ili u prednatjecanju). U glavnom gradu Bavarske morat će nastupiti bez kapetana Daniela van Buytena.
Sergeju Barbareza je za produženje ugovora ponuđena upola manja plaća od dosadašnje, a već duže vremena ozljeđeni oldie Stefan Beinlich prošao je identično - obojica uvrijeđeni traže nove klubove!
Uprava je obojici dala rok do 15. ožujka da se o ponudi izjasne, inače neće moći računati s produženjem ugovora za iduće prvenstvo.
Na drugoj strani novopridošli Nizozemac Nigel de Jong kao i Ailton nagrađeni su kapom i šakom, premda od njih do sada gotovo nikakve koristi!
U utakmici sa Stuttgartom smiješan je ispao i drugi as, nizozemski veznjak Rafael van der Vaart, doveden kao pojačanje na duge staze...
Trener Doll pokušava konsolidirati ekipu, ne unositi tenzije i dodatnu nervozu, ali je više nego jasno poručio Barbarezu što misli o njegovoj trenutnoj formi i spremnosti, zadržavajući ga nakon pauze u svlačionici.
The_Fluid wrote:
U utakmici sa Stuttgartom smiješan je ispao i drugi as, nizozemski veznjak Rafael van der Vaart, doveden kao pojačanje na duge staze...
Trener Doll pokušava konsolidirati ekipu, ne unositi tenzije i dodatnu nervozu, ali je više nego jasno poručio Barbarezu što misli o njegovoj trenutnoj formi i spremnosti, zadržavajući ga nakon pauze u svlačionici.
27.2.2006.
Pincom.info
Ja gluposti. Kako samo mogu ljudi srati bez ikakvog poznavanja situacije. Pa van der Vaart ili kako se piše je bio povrijeđen oko 3 mjeseca čini mi se i tek se vratio na teren. On kada je došao u Hamburg je naprosto eksplodirao i igrao je fantastično. Ne samo da je odlično vodio vezni red već je i redovno pogađao. Njega ne bi mijenjali ni za šta...
Za Barbareza mislim da to nije tačno da je tako loša situcija između njega i trenera. Pa on im je jedini napadač koji daje golove. Ostala trojica su apsolutno zakazali u svakom pogledu i jedini je on koji ih drži u igri zajedno sa Vaartom i Van Bujtenom u odbrani. Ne znam zašto je zamjenjen sad na poluvremenu ali što se tiče njegove forme ona apsolutno nije upitna. Pa pored toga što je najbolji strijelac ekipe on je u samom vrhu sa namještanjem golova ekipe ako ne i prvi i tu.
The_Fluid wrote:
Ja gluposti. Kako samo mogu ljudi srati bez ikakvog poznavanja situacije. Pa van der Vaart ili kako se piše je bio povrijeđen oko 3 mjeseca čini mi se i tek se vratio na teren. On kada je došao u Hamburg je naprosto eksplodirao i igrao je fantastično. Ne samo da je odlično vodio vezni red već je i redovno pogađao. Njega ne bi mijenjali ni za šta...
davis.ba, da si gledo utakmicu, znao bi o cemu ovi pisu.. van der vaart ne da je ispo glup, nego totalni idiot.. kod rezultata 1:0, minut do kraja, faul za HSV negdje na sredini terena. rafael namijesta loptu.. golman hamburga protrcava pored njega u napad i govori mu da saceka da i on pokusa nesto uraditi.. van der vaart izvodi faul, neko od igraca stutgarta glavom izbije loptu koja se opet vrati van der vaartu na sredini terena.. i ovaj, na zaprepastenje svih, vrati loptu prema svom golu.. ne treba ni spomenuti da je gol bio prazan, jer je golman na pocetku price potrcao u napad..
i onda van der vaart jos izgubi i trkacki duel sa napadacem stutgarta i to bude konacnih 2:0..
Ne sporim to ali govorim da je bio povrijeđen jako dugo i da se ne može sada na osnovu ove jedne utakmice suditi da li je totalni promašaj kad na osnovu cijele sezone to nije pokazao. Čak naprotiv.
za slabije poznavaoce prilike u miloj nam bundes ligi.
Rafael van der vaart je jedan od najzasluzhnijih shto ekipa uglavnom dotrajalih profesionalaca i ne bash isuvishe talentiranih omladinaca uopce tako visoko kotira. naravno da nije josh uvijek u rangu zemljaka mu robbena, ali bozhe moj nije ni hsv chelsea.