ustvari vremenska razlika
zapravo nagnutost zemlje u odnosu na okomitu zamisljenu osu
bit će bolje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ma ja, a zato je tu kodro, pomocni trener u zacetku, da stvari promjeni i da sve krene nabolje, a da u savezu i dalje sjede isti ljudi. niti ima vizije, niti zeli sta da promjeni, niti je pozvao ikoga novog. sve imena sa kojima je do sad lutao i muzurovic, a i drugi. tj. imena sa kojima rade manager-i povezani sa savezom. nije da likujem, ali zaista, ne ocekujem nista bolje i nece se ni desiti do drasticnih promjena. alibi treneri tipa muzurovic, kodro i sl. nece pomoci.Altsa wrote:rezultat jest katastrofalan ali opet ako pogledamo ko je igrao nismo nista drugo ni mogli ocekivati...igraci koji sigurno ne bi nikad ni zaigrali za reprezentaciju i za koje sam ja prvi put i cuo u zivotu
priznajem dobra ti je ovakaranana wrote:cini ti se. aktivan sam na forumu skoro ko u sexu.Umjetnik a wrote:pa karanana pa gdje si tikaranana wrote:Kodro je karanana.
Treba ga odmah nogirati.
![]()
![]()
odavno te nije bilo.............................ili se meni čini
Helou!radeljas wrote: ma ja, a zato je tu kodro, pomocni trener u zacetku, da stvari promjeni i da sve krene nabolje, a da u savezu i dalje sjede isti ljudi. niti ima vizije, niti zeli sta da promjeni, niti je pozvao ikoga novog. sve imena sa kojima je do sad lutao i muzurovic, a i drugi. tj. imena sa kojima rade manager-i povezani sa savezom. nije da likujem, ali zaista, ne ocekujem nista bolje i nece se ni desiti do drasticnih promjena. alibi treneri tipa muzurovic, kodro i sl. nece pomoci.
imao je dovoljno vremena za izbor igraca. i koga je pozvao? niti je pratio nas fudbal, niti ima znanja, a ni skole. niti sam cuo od njega ista pametno u smislu stvaranja nove reprezentacije. jer ovo sto je do sad igralo je pokazalo gdje smo i sta smo. da je uveo i jednog novog igraca, ili nasao nekog od 10-tak onih koji igraju vani, a koji su do sad bili ignorisani radi reketasa iz saveza.vedderedi wrote:Helou!radeljas wrote: ma ja, a zato je tu kodro, pomocni trener u zacetku, da stvari promjeni i da sve krene nabolje, a da u savezu i dalje sjede isti ljudi. niti ima vizije, niti zeli sta da promjeni, niti je pozvao ikoga novog. sve imena sa kojima je do sad lutao i muzurovic, a i drugi. tj. imena sa kojima rade manager-i povezani sa savezom. nije da likujem, ali zaista, ne ocekujem nista bolje i nece se ni desiti do drasticnih promjena. alibi treneri tipa muzurovic, kodro i sl. nece pomoci.
Pa nije Kodro zakazao ovu utakmice van UEFA-inih kalendara pa izvisio za vecinu igraca. Trazi krivca u Muzurovicu, Pashalicu, Usanovicu i ostalima.
slazem se sa tobom da je imao dovoljno vremena ali za citanje pisama koja je dobio iz raznoraznih klubova o tome kako igraci nece doci na tekmu jer su nasi kreteni iz saveza dogovorili utakmicu u terminu kada niko ne igra. ne kazem da je kodro spas za nas fudbal ali treba sacekati neku utakmicu gdje ce igrati najbolji pa ako zijani onda ga "vjesati" a do tadaradeljas wrote:imao je dovoljno vremena za izbor igraca. i koga je pozvao? niti je pratio nas fudbal, niti ima znanja, a ni skole. niti sam cuo od njega ista pametno u smislu stvaranja nove reprezentacije. jer ovo sto je do sad igralo je pokazalo gdje smo i sta smo. da je uveo i jednog novog igraca, ili nasao nekog od 10-tak onih koji igraju vani, a koji su do sad bili ignorisani radi reketasa iz saveza.vedderedi wrote:Helou!radeljas wrote: ma ja, a zato je tu kodro, pomocni trener u zacetku, da stvari promjeni i da sve krene nabolje, a da u savezu i dalje sjede isti ljudi. niti ima vizije, niti zeli sta da promjeni, niti je pozvao ikoga novog. sve imena sa kojima je do sad lutao i muzurovic, a i drugi. tj. imena sa kojima rade manager-i povezani sa savezom. nije da likujem, ali zaista, ne ocekujem nista bolje i nece se ni desiti do drasticnih promjena. alibi treneri tipa muzurovic, kodro i sl. nece pomoci.
Pa nije Kodro zakazao ovu utakmice van UEFA-inih kalendara pa izvisio za vecinu igraca. Trazi krivca u Muzurovicu, Pashalicu, Usanovicu i ostalima.
neka optimizma bez pokrica i neka smirivanja hajke protiv saveza. i neka opet novinara na od saveza placenom lijepom putovanju. i dalje ce sve biti bajno i dalje cemo mi biti tu negdje, samo sto nismo otisli i plasirali se ... ali nemamo srece ili nas sudija zeza
radeljas wrote:imao je dovoljno vremena za izbor igraca. i koga je pozvao? niti je pratio nas fudbal, niti ima znanja, a ni skole. niti sam cuo od njega ista pametno u smislu stvaranja nove reprezentacije. jer ovo sto je do sad igralo je pokazalo gdje smo i sta smo. da je uveo i jednog novog igraca, ili nasao nekog od 10-tak onih koji igraju vani, a koji su do sad bili ignorisani radi reketasa iz saveza.vedderedi wrote:Helou!radeljas wrote: ma ja, a zato je tu kodro, pomocni trener u zacetku, da stvari promjeni i da sve krene nabolje, a da u savezu i dalje sjede isti ljudi. niti ima vizije, niti zeli sta da promjeni, niti je pozvao ikoga novog. sve imena sa kojima je do sad lutao i muzurovic, a i drugi. tj. imena sa kojima rade manager-i povezani sa savezom. nije da likujem, ali zaista, ne ocekujem nista bolje i nece se ni desiti do drasticnih promjena. alibi treneri tipa muzurovic, kodro i sl. nece pomoci.
neka optimizma bez pokrica i neka smirivanja hajke protiv saveza. i neka opet novinara na od saveza placenom lijepom putovanju. i dalje ce sve biti bajno i dalje cemo mi biti tu negdje, samo sto nismo otisli i plasirali se ... ali nemamo srece ili nas sudija zeza
elSaikinhoelSaik wrote:2.sastav Japan - 4.sastav BiH 3:0
Nije loše.
Mahalac wrote:Sustina da nasi nisu uspjeli uvezati 3 pasa al bukvalno 3 pasa u komadu![]()
![]()
Dobro sto nisu najbolji igrali ali protiv onako slabe ekipe Japana i ovi koji bi eto trebali da se prodaju umjesto da rove onu travu pod njima oni statiraju.
Nit ima muda nit mladosti u njima, SVE SU ONO PUSIES A "MORA" IH JE BILO GLEDAT.
Jad i bijeda pa eto ti.
Zalosno
ti se tako mozes obracati onima sa kojima cuvas ovce koje ti prve padaju na pamet, a ne meni. procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi. govorio sam o tome da je mogao naci bolje od raspolozivih igraca. govorio sam o pozivanju igraca koji su i ranije pozivani jer su im manager-i u talu sa mafijasima iz saveza. ili o pozivanju mladjih igraca iz inostranstva kakvih imamo, a ne mogu doci do reprezentacije.Crvena Tifoza wrote:Dje si, šta ima!?
Kako je, jesu li ti sve ovce na broju?
Vidim nisi bio u toku, ili nisi uopšte u toku što se tice fudbala.
U svim normalnim drzavama utakmice reprezentacije nisu nevazne utakmice...nas vrli NS nas je doslovno navikao na ovakve zajebancije i lakrdiju od repke,pa nam je zato svaka utakmica nevazna,nebitna...nije bitno sto se provaljujemo po svijetu,sto nas svak dere ko jeftinu ukrajinku...najbitnije je da je ovo nevazna utakmica... a vazda ista suplja prica...HO HO HO grohotom se smijemOvakvu napuhanciju zbog jedne nevazne utakmice odavno nisam vidio .
Zima je ucinila svoje, cobane vratila kucama.radeljas wrote:ti se tako mozes obracati onima sa kojima cuvas ovce koje ti prve padaju na pamet, a ne meni. procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi. govorio sam o tome da je mogao naci bolje od raspolozivih igraca. govorio sam o pozivanju igraca koji su i ranije pozivani jer su im manager-i u talu sa mafijasima iz saveza. ili o pozivanju mladjih igraca iz inostranstva kakvih imamo, a ne mogu doci do reprezentacije.Crvena Tifoza wrote:Dje si, šta ima!?
ali neka se svako odnosi navijacki i lokalpatriotski i daleko cemo doci. neka nama naseg kodre, pa ce u slijedecem mandatu doci kranjcar kao predstavnik hrvata, kad vec u herceg bosni nema boljeg trenera ili bivseg igraca i td. a dotle cemo pasti ispod 100-tog mjesta na fifinoj listi.
nakon sto sam procito tvoje postove,moram da ti kazem IZVINI,ali nemoj pricat o onome,sto neznas.moj stari djed je jedne prilike rekao,citiram"bolje sutit pa da ljudi misle da si budala,nego pricat pa da znaju"...sta god to znacilo,nemoj da se pogresno razumijemo!radeljas wrote:ti se tako mozes obracati onima sa kojima cuvas ovce koje ti prve padaju na pamet, a ne meni. procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi. govorio sam o tome da je mogao naci bolje od raspolozivih igraca. govorio sam o pozivanju igraca koji su i ranije pozivani jer su im manager-i u talu sa mafijasima iz saveza. ili o pozivanju mladjih igraca iz inostranstva kakvih imamo, a ne mogu doci do reprezentacije.Crvena Tifoza wrote:Dje si, šta ima!?
ali neka se svako odnosi navijacki i lokalpatriotski i daleko cemo doci. neka nama naseg kodre, pa ce u slijedecem mandatu doci kranjcar kao predstavnik hrvata, kad vec u herceg bosni nema boljeg trenera ili bivseg igraca i td. a dotle cemo pasti ispod 100-tog mjesta na fifinoj listi.
ja o danasnjoj tekmi nisam rekao rijeci. izgubiti od japana, naravno nije sramota. a ti da si pazljivo procitao (sad da ja tebe ne vrijedjam) shvatio bi da ja govorim o konceptu, viziji, strategiji itd. toga nema i nece doci ni sa kodrom. slusao sam ga dovoljno da to shvatim.dnaxy wrote:nakon sto sam procito tvoje postove,moram da ti kazem IZVINI,ali nemoj pricat o onome,sto neznas.
kad naucis nesto o standardima, brzini i sl. kod tipkanja postova na forumima, na internetu i mailovima onda se javi. od 95-e otkako koristim internet tipkam u vecini malim slovima.Crvena Tifoza wrote:I nema odgovora koje je to imao bolje raspolozive igrace da pozove.
p.s. Velika slova su u oskudici????
@@@Zeckozecko_kupuz wrote:Ovakvu napuhanciju zbog jedne nevazne utakmice odavno nisam vidio.
Jasno je da je Koder otisao u Japan reda radi, a ne da isprobava neke nove taktike, uvrstava u tim neke nove talente ili sta vec.
Koliko se razumijem, ako ovo nije zvanican termin onda rezultat ne utice na nas plasman na FIFA rang-listi. Ako je to uopste sad vazno.
@grep
Koliko znam, Nadarevic je bio povan, ali nije mogao doci (isti slucaj k'o Ibricic).
Muratovic je, koliko znam, malo star da se poziva u repku, a Trivunovic je imao svojih neslavnih momenata u selekciji (ranije).
Ovo je samo jedan laicki osvrt.