Ovaj AVAZ je digao ruke od svoje kćerke Alfe. Pa kada objaviše da će emitirati seriju Maria Bonita koja je bila 50 puta na 99 pa mislim?????? i to emitiraju seriju Jack trbosjek jao pa tek emisije tipa Ultre i to užassssssssssssss
I Žiško je bolje vodio Alfu prije nego li je usvojio AVAZ
P.S Svi potrčali na ALFU pa pobjegli vrišteći
Sve mega zvijezde su nakon 7 dana pobjegli vrišteći
jao ljudi
Moderator: anex
-
addy_sa
mislim da je krajnje vrijeme da utemeljitelj Avaza prizna da je prvo put doživio medijski poraz-kojem je sam kumovao!
Naime,čovjek je ,ma šta ko o tome mislio, kralj printanih medija..ali očito se ne snalazi sa elektronskim..
ne zna se ,zapravo,šta je u strukturi te tv kuće problem..
finansije,očito,nisu..mada,šuška se da je big boss malo i zavrnuo slavinu jer nije zadovoljan programom (to se vidi na prvi pogled da se razumijemo)
počeli su pompezno..
sjetimo se famoznih najava o pokretanju bh cnn-a od strane Sanele Prašović..
pa brže otišla s Alfe nego što je došla..
i kompletna njena ekipa koju je pokupila sa ftv pa su se vrišteći vratili nazad i kumili molili da ih vrate na ftv iako su dosta bezobrazno otišli..
onda je nastupila faza "roke-koke" hajmo nešto narodno u režiji čovjeka koji se vrti godinama po medijima (printanim opet!) i kojeg je S.Bosna nazvala seoskom varalicom-M.Brdarom..
ta faza je okončana emitovanjem nekakvog reality show-a low production-a Alfa star tako nekako..
i,da,super ideja o emitovanju spotova vazdan sa tu i tamo nekom sms porukom..
onda je nastupila faza bez ikakvog direktora na čelu kuće (?)
sada je gl urednik izvjesni Sanel Musaefendić poznatiji kao portparol MUP-a izvjesni period (pronađite sponu MUP i Tv emiter..ja ne mogu)
i šta danas možemo vidjeti na Alfi ,tom projektu tako ambiciozno najavljivanom i tako finansijski "poguranom" ?
jedno veliko ništa..
žali Bože para uloženih,dobre tehnike i svega ostalog..
druge tv bez pola toga ipak emituju "nešto"..
Naime,čovjek je ,ma šta ko o tome mislio, kralj printanih medija..ali očito se ne snalazi sa elektronskim..
ne zna se ,zapravo,šta je u strukturi te tv kuće problem..
finansije,očito,nisu..mada,šuška se da je big boss malo i zavrnuo slavinu jer nije zadovoljan programom (to se vidi na prvi pogled da se razumijemo)
počeli su pompezno..
sjetimo se famoznih najava o pokretanju bh cnn-a od strane Sanele Prašović..
pa brže otišla s Alfe nego što je došla..
i kompletna njena ekipa koju je pokupila sa ftv pa su se vrišteći vratili nazad i kumili molili da ih vrate na ftv iako su dosta bezobrazno otišli..
onda je nastupila faza "roke-koke" hajmo nešto narodno u režiji čovjeka koji se vrti godinama po medijima (printanim opet!) i kojeg je S.Bosna nazvala seoskom varalicom-M.Brdarom..
ta faza je okončana emitovanjem nekakvog reality show-a low production-a Alfa star tako nekako..
i,da,super ideja o emitovanju spotova vazdan sa tu i tamo nekom sms porukom..
onda je nastupila faza bez ikakvog direktora na čelu kuće (?)
sada je gl urednik izvjesni Sanel Musaefendić poznatiji kao portparol MUP-a izvjesni period (pronađite sponu MUP i Tv emiter..ja ne mogu)
i šta danas možemo vidjeti na Alfi ,tom projektu tako ambiciozno najavljivanom i tako finansijski "poguranom" ?
jedno veliko ništa..
žali Bože para uloženih,dobre tehnike i svega ostalog..
druge tv bez pola toga ipak emituju "nešto"..
-
mawerick
ha, ha, ha... sanel musaefendic direktor vijesti???? pa to je ona ikebana sto je radila bh u objektivu, ako se ne varam na BHT, prije par godina! a, nakon MUP-a, u koji ga je progurala rodbinska SDA, bio je savjetnik u City Fashion-u.... ha, ha, ha....pa, ne mogu sebi doci! koji ublehas!
a, big boss je svojevremeno najavljivao da ce alfa imati i helikopter na raspolaganju?! helem, ko visoko leti, nize i od 99 pada!
a, big boss je svojevremeno najavljivao da ce alfa imati i helikopter na raspolaganju?! helem, ko visoko leti, nize i od 99 pada!