Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Industrialyzer wrote:Evo Genocide i Jala na istoj traci
Volio bi kad bi neki bolji poznavalac objasnio po cemu je, konkretno na ovoj traci, Genocide superiorniji u odnosu na Jalu? Meni obojica fantasticno zvuce, osim sto Genocide repa na engleskom pa to daje drugaciji utisak.
Bolje pitanje, ko na ovoj traci uopšte zvuči bolje od Jale? Čovjek je prekucav'o na "starim" pjesmama, ali džaba kad od toga nema hljeba. Skont'o đe su pare, prekuc'o i to, samo budala može hejtati
Pederusa je u 2019 ono sto su bile dupljak AirMax tene i Eurosport trenerka 90tih. Odraz seljakluka a ne prakticnosti i modne osvjestenosti... Jos kad ih vidim u onim 5 brojeva manjim farmerkama, pa jos samo fali da nabace tangice i stikle i eto ih konkurencija Bozi Vreci
MTV wrote:U cemu da se novi "visak" stvari nego u pederusi, nece u zubima valjda?!
Koji višak? U novčanik stanu kartice, vozačka, keš, poneki račun. Mobitel u drugi džep. Ključevi također. Cigare u jaknu. Ove pederuše se samo nosaju u BiH i Srbiji. Džiberski dodatak.
I meni su "pederuše" bile džiberski dodatak... međutim koliko god se trudio i pokušavao po džepovima ne uspjevam da smjestim ključeve od stana, auta, garaže, naočale za čitanje, sunčane naočale, paket maramica, mobitel, novčanik i saobračajnu. Uostalom obuci sako pa sve to poguraj po džepovima i stani pred ogledalo... a možda dezodorans da stavim u gaće da izgleda da imam kitu ko RJ. Doduše ako si pupčanom vrpcom vezan sa djevojkom/ženom onda ti sve to ona može nosati u svojoj torbi
Tebi ne treba pederusa, treba ti ceker treba tu jos mjesta i za tampone, sendvic, neko pice, manje pakovnje soli i bibera (nek se nadje), dezodorans za navece, dezodorans na posao, kartu neku ili bar Garmin, itd, itd, itd, itd.
alipasijaner wrote:
I meni su "pederuše" bile džiberski dodatak... međutim koliko god se trudio i pokušavao po džepovima ne uspjevam da smjestim ključeve od stana, auta, garaže, naočale za čitanje, sunčane naočale, paket maramica, mobitel, novčanik i saobračajnu. Uostalom obuci sako pa sve to poguraj po džepovima i stani pred ogledalo... a možda dezodorans da stavim u gaće da izgleda da imam kitu ko RJ. Doduše ako si pupčanom vrpcom vezan sa djevojkom/ženom onda ti sve to ona može nosati u svojoj torbi
Tebi ne treba pederusa, treba ti ceker treba tu jos mjesta i za tampone, sendvic, neko pice, manje pakovnje soli i bibera (nek se nadje), dezodorans za navece, dezodorans na posao, kartu neku ili bar Garmin, itd, itd, itd, itd.
To sto si pobrojao i jos vekericu i kisobran nosim u gepeku.. kad sam bio mlad sve sto mi je trebalo je moglo stati u do pola ispusenu kutiju cigara.. jedan kondom, upaljac, a izmedju kutije i celofana nesto onih Titinih para.. sad me valjda jebe to sto sam prest'o pusit..
alipasijaner wrote:
To sto si pobrojao i jos vekericu i kisobran nosim u gepeku.. kad sam bio mlad sve sto mi je trebalo je moglo stati u do pola ispusenu kutiju cigara.. jedan kondom, upaljac, a izmedju kutije i celofana nesto onih Titinih para.. sad me valjda jebe to sto sam prest'o pusit..
manji novcanik (obicno samo karticu ili nesto novca), kljucevi od auta, telefon... done
obavezna oprema:
Last edited by CPT on 20/08/2019 22:46, edited 1 time in total.
I rahmetli Ekrem Gospoda je punio Camel u Sani par puta a pregleda je imao milionske. Logika - pregledi su mjerilo kvalitete.
I šta veli, svaki napunjeni klub. Eh jest teško napuniti neki klub, pa Dara Bubamara, Seka, Stoja i ostale fufe redovno pune klubove. Kad napune Koševo i Sava Centar ko Merlin, kad im ca 80 000 ljudi dođe ko Dugmetu na Hajdučkoj Česmi, kad napune Marakanu ko Čola, kad budu tukli po evropskim poznatim festivalima ko Dubioza, kad budu snimali po Londonu ko Jagode i ostale grupe onda mi pričaj.
CPT wrote:
manji novcanik (obicno samo karticu ili nesto novca), kljucevi od auta, telefon... done
obavezna oprema:
Ako ne nosis suncane naocale i imas srece da ti ne trebaju naocale za citanje, nemas daljinski od parkinga, kljuceve od posla i stana onda ti stvarno ne treba nista.. jebiga meni trebaju naocale za citanje, suncane naocale ne drzim na vrh glave kad mi nisu na nosu, a volim imati i paket maramica tako da mi fakat treba torbica..
Industrialyzer wrote:Evo Genocide i Jala na istoj traci
Volio bi kad bi neki bolji poznavalac objasnio po cemu je, konkretno na ovoj traci, Genocide superiorniji u odnosu na Jalu? Meni obojica fantasticno zvuce, osim sto Genocide repa na engleskom pa to daje drugaciji utisak.
Nacin na koji rapuje, ono sto rapuje, glas, ... Kod prvog je to u najboljem slucaju je to iritantno recitiranje teksta koji nema nekog smisla ili poruke. Rimovanje u stilu "klubu udu mudu vudu".... Sumnjam da bi cak i on znao uzivo ponoviti 5% teksta. Nikakvog stila i nesto po cemu bi se razlikovao od ziljon ostalih. Svaki raper bi isto zvucao na 150% speed.
Point. wrote:I rahmetli Ekrem Gospoda je punio Camel u Sani par puta a pregleda je imao milionske. Logika - pregledi su mjerilo kvalitete.
I šta veli, svaki napunjeni klub. Eh jest teško napuniti neki klub, pa Dara Bubamara, Seka, Stoja i ostale fufe redovno pune klubove. Kad napune Koševo i Sava Centar ko Merlin, kad im ca 80 000 ljudi dođe ko Dugmetu na Hajdučkoj Česmi, kad napune Marakanu ko Čola, kad budu tukli po evropskim poznatim festivalima ko Dubioza, kad budu snimali po Londonu ko Jagode i ostale grupe onda mi pričaj.
Zasto snimati po Londonu kad je tehnika napredovala pa moze svako snimati, nije vise 1980. Jel Genocide uradio i napunio dvorane kao gore pobrojani pjevaci?!
Zar Sava centar nije manji od Beogradske arene?!
Sto sam izguglo Sava centar (koncertna sala sa 3.672 sedišta) i Beogradska arena (oko 18.000 ljudi parter).
Point. wrote:I rahmetli Ekrem Gospoda je punio Camel u Sani par puta a pregleda je imao milionske. Logika - pregledi su mjerilo kvalitete.
Zasto snimati po Londonu kad je tehnika napredovala pa moze svako snimati, nije vise 1980. Jel Genocide uradio i napunio dvorane kao gore pobrojani pjevaci?!
Sto sam izguglo Sava centar (koncertna sala sa 3.672 sedišta) i Beogradska arena (oko 18.000 ljudi parter).
Beogradsku Arenu sam mislio, kido. Tri puta. Zaredom.
De mi reci, nosaš li i ti džiberske pederuše i imaš bradice koje curice ostavljaju bez daha?
Ej, lik ponižava Genocide a vamo meće Seku, Bubamaru, onu što pjeva nešto na kvazi francuskom. A kruh te mazo.
Pederusa ljeti a uskoro prelazim na ruksak. Jbg puno stvri. Da sam zensko umjesto torbi bi garant nosio kofer
Daru i Seku si spominjao da pune klubove a bome popunise i Arenu.
Ja sam ti rekao ali ne citas pazljivo, garant te dioptrija zeza, na svaku tvoju ja ima jos 5 tako da ako zelis mozemo mi na jos 500 strana se prepirati.