Jakne kupovina
-
Shamany
#1 Jakne kupovina
Pozdrav zanima me gdje se imaju kupit North Face i slicne jakne znam da su bile u skenderiji i neko mi je reko da nema vise te radnje vec da se premjestila.Zna li iko gdje se premjestila ili ako znate neku radnju za jakne jer nemam vremena traziti.
-
mali_balon
#2 Re: Jakne kupovina
North Face nema zastupnika na balkanu tako da pazite za sta lovu izvaljujete.Shamany wrote:Pozdrav zanima me gdje se imaju kupit North Face i slicne jakne znam da su bile u skenderiji i neko mi je reko da nema vise te radnje vec da se premjestila.Zna li iko gdje se premjestila ili ako znate neku radnju za jakne jer nemam vremena traziti.
- mayab
#3 Re: Jakne kupovina
Te sto su bile u Skenderiji sigurno nisu original, prejeftine su bile
-
Shamany
#4 Re: Jakne kupovina
Ma uredu nisu orginal samo mi recite gdje se imaju kupit sad ne moraju bit orginal
- karanana
#5 Re: Jakne kupovina
Bilo je na pik.ba fush north facea, onda one marke sa likom mamuta i ona shvapska sa otiskom shape, zaboravo sam kako se zove.
-
motorola01
#6 Re: Jakne kupovina
Imas Jack Wolfskin jakne u Intersportu po 400-600 KM. Kvalitet je na nivou North Face-a, dok ove kopije imas na piku kao sto ti vec rece karanana.
- starii
#7 Re: Jakne kupovina
ima u visokom original teleca koza 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8 Re: Jakne kupovina
By the way, najbolji kineski dupljak je nort fejs jakna
Jedina razlika je što je puno teža, ostalo, od kockastog i glatkog dezena, boja, caka, sve skinuto do savršenstva. Da imam šemu u KIni to bi švercovala na zapad i uzela lovu. Mislim da je nabavna u Kini oko 20 eura komad. 
- karanana
#9 Re: Jakne kupovina
prije par godina sam uzeo jedan dupljak north facea. vez i natpis north face bas i nije najbolje skinut. posto je bila dupla jakna, ispod fleece a iznad neka vrsta kabanice, vrlo brzo mi se na kabanici na dzepu pokvario rajfeslus i poderao se dio kabanice ispod dzepa. i teza je a ni fleece nije bio dobro kopiran jer koza nikako nije mogla disat ispod i uzasno se znojilo. 100 maraka i nisam bio zadovoljan. bacio nakon jedne sezone nosenja.
inace najbolji dupljak koji i dan danas nosim sam kupio u tom-u u lukavici ali tamo neke 2005-2006. spyder skijaska jakna. ja cak nisam siguran ni da je dupljak kako je dobra jakna. do u najmanjeg detalja. 120 maraka. iso ponovo da jos jednu kupim prije par godina, ali radnje nije bilo
inace najbolji dupljak koji i dan danas nosim sam kupio u tom-u u lukavici ali tamo neke 2005-2006. spyder skijaska jakna. ja cak nisam siguran ni da je dupljak kako je dobra jakna. do u najmanjeg detalja. 120 maraka. iso ponovo da jos jednu kupim prije par godina, ali radnje nije bilo
-
Škobo Habu
#10 Re: Jakne kupovina
Prije par godina su jakne takve vrste preplavile tržište BiH, ali sumnjam da se radilo o dupljak robi, prije bih rek'o-robi sa greškom. Ja sam kupio Rossignol jaknu za 150 km od rođaka koji ima nekoliko trgovina sportske odjeće, i dan-danas me služi. Jakna je topla, nepromočiva, uz nju su došle originalne etikete, tako da mi nikako ne može biti jasno da onakva jakna može biti kineska kopija, jer bi se barem zajebali u tim sitnim detaljima tipa originalnog znaka na patent zatvaraču.karanana wrote: inace najbolji dupljak koji i dan danas nosim sam kupio u tom-u u lukavici ali tamo neke 2005-2006. spyder skijaska jakna. ja cak nisam siguran ni da je dupljak kako je dobra jakna. do u najmanjeg detalja. 120 maraka. iso ponovo da jos jednu kupim prije par godina, ali radnje nije bilo
B.t.w frajer na piku prodaje North Face jakne i tvrdi da su orginalne. Robu, tako veli, nabavlja iz nekog švicarskog outlet šopa? Pa, prosudite sami:http://www.pik.ba/artikal/9429948/zimska-jakna/