Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
(08:52) Трогодишња девојчица из Београда умрла од последица сексуланог злостављања. Приведени мајка и њен момак
Трогодишња девојчица умрла је од последица сексуалног злостављања и тешких телесних повреда које јој је нанео 31-годишњи Малиша Јевтовић, саопштава полиција. Мајка настрадале девојчице, 26-годишња Ана Филиповић, осумњичена је за кривично дело прикривања и кршења мајчинских обавеза. Приведени Малиша Јевтовић, са којим је, такође приведена, Ана Филиповић била у вези, у више наврата сексуално се иживљавао над њеном ћерком - одводећи је на скровита места у Звездарској шуми. Како сазнајемо, Јевтовићу прети најмање 10 година затвора, а мајка може да буде осуђена до 8 година затвора.
Ma Šta dvadeset!? I to je premalo...trebalo bi ga na isti načiun uklonit - pa da vidi kako je to ..
Malo pretjerujem...al' fakat ovaj svijet nije normalan!
Alfons Kauders wrote:i ko ono ukinu smrtnu kaznu...
Ja zaista nisam za smrtnu kaznu - ni jedno normalno drustvo ne moze odluciti oduzeti nekome zivot (to je stvar boga ili/i sudbine).
Ipak uvjerena sam da pedofilima nema spasa i da ih dugotrajno treba ukloniti tj dozivotno strpati u zatvor (bez ikakve mogucnosti smanjenja kazne sto se u francuskoj desava i sto i jeste pravi problem).
Ja zaista nisam za smrtnu kaznu - ni jedno normalno drustvo ne moze odluciti oduzeti nekome zivot (to je stvar boga ili/i sudbine).
Ipak uvjerena sam da pedofilima nema spasa i da ih dugotrajno treba ukloniti tj dozivotno strpati u zatvor (bez ikakve mogucnosti smanjenja kazne sto se u francuskoj desava i sto i jeste pravi problem).
Rapist chooses castration over life in jail
July 14, 2005 - 10:51AM
A man who admitted raping two young klix in the US has agreed to be castrated to avoid serving a life prison sentence.
Keith Raymond Fremin, 42, accepted a 25-year sentence without parole for molesting the two sisters, who were 11 and 13 at the time of the attacks in 1999.
Judge Donald Fendlason, in the Louisiana court, said he would revoke the lighter sentence if Fremin does not undergo the surgery by August 18.
The victims, now 17 and 19, were in court yesterday and agreed to the plea deal.
Sve ovo se desavalo pred ocima socijalnih radnika koji naravno nista nisu vidjeli.....
[/quote]
I ja sam socijalna radnica....i mnogo puta me je teško reči to!! , jer je stvarno mnogo mojih "suradnika" koji "ne vide" sta se desava..
Al' vjeruj te mi ima nas koji absolutno dajemo sve od sebe na konkretnom (seksualna zlostavljanja i nasilje) području i nadam se da barem malo snage i podrške = pomoći nudimo!! I TO SA VELIKIM VESELJEM
micika wrote: ... Како сазнајемо, Јевтовићу прети најмање 10 година затвора, а мајка може да буде осуђена до 8 година затвора. ...
1. Minimalno, 30 godina teske robije
2. Svaki dan nakon teskog posla, slati ih na tusiranje zajedno sa hrpom crnaca, sa alatkom vecom od 25 cm sklonih analnim radnjama
3. Nakon 30 godina, posteno odsluzene kazne, natjerati ih da iskopaju rupu dimenzija 2 x 0,7 x 1,5 (m), metak u celo, i zatrpati ta g*vna
A dje su sad ovi sa peticijama , haj dajte da pisemo peticiju da se makar osude na 30 godina ztvora, vidim svi smo u tome slozni, ja sam za peticiju da ih se objesi ko onu dvojcu u Iranu!
nije sve uvijek tako crno bijelo...problem pedofilije je veoma kompleksan cak i u zemljama koje su "relativno" sredjene, npr na Zapadu, pa zato se nemamo razloga cuditi sto na nasim prostorima ovako nosi s tim...nasa javnost tek pocinje biti informisana o ovakvim slucajevima, jer ovo je jedna od onih stvari koje po nasim starcima "nisu prisutne kod nas" (naravno kao i homoseksualnost)...niti imamo strucnjaka za ovaj problem (znaci ljudi koji su u toku sa najnovijim istrazivanjima bas na ovom polju), niti imamo sistem koji bi se pobrinuo za zrtve ovog zlocina
i ako mislite da je tako samo za pedofiliju, hocemo li pricati o tome kako se za silovanje u BiH dobiva i po samo par mjeseci kazne?????
Bosanac sa dna kace wrote:A dje su sad ovi sa peticijama , haj dajte da pisemo peticiju da se makar osude na 30 godina ztvora, vidim svi smo u tome slozni, ja sam za peticiju da ih se objesi ko onu dvojcu u Iranu!