Jadi nas nezaposlenih
Moderator: anex
- _mufljuz_
#1376 Re: Jadi nas nezaposlenih
jest i da foliram dobro potkozenu hulju koja ce pitat jel se hranite u ku'jinama narodnim glumec' finocu kako mi je zao jadnih ljudi....
inace me obradova ciko 1500€ taplaš NETTO....
inace me obradova ciko 1500€ taplaš NETTO....
-
mefistofilis
#1377 Re: Jadi nas nezaposlenih
recidera ti nama kolko to na ruke izide. posto smo mi sampioni davanja dadzbina
- _mufljuz_
#1378 Re: Jadi nas nezaposlenih
kaem milja i poatorniji putnik wrote:recidera ti nama kolko to na ruke izide. posto smo mi sampioni davanja dadzbina
-
mefistofilis
#1379 Re: Jadi nas nezaposlenih
ih,
necemo mi vise da pricamo s tobom.
sad kad vise neces bit bjeda bit ces namah uhljebljeni budzetlija
salim se, fakat super. sretno ti i nadam se da ces jos napredovati i jednog dana kupiti mercedesa
necemo mi vise da pricamo s tobom.
sad kad vise neces bit bjeda bit ces namah uhljebljeni budzetlija
salim se, fakat super. sretno ti i nadam se da ces jos napredovati i jednog dana kupiti mercedesa
- _mufljuz_
#1380 Re: Jadi nas nezaposlenih
vozao sam se ja nekad u limuzini - a imam je i sad - samo sto sam sad doli a bio sam gori i kad sam bio gori nista me pare i limuzine nisu ucinile drugacijim nego sto jesam....
ja na ovu temu dodjem zbog "raje"....
ja na ovu temu dodjem zbog "raje"....
- JThomas
#1381 Re: Jadi nas nezaposlenih
i dijeliti savjete iz aktivnog traženja posla i pisanja CVamali_balon wrote:_mufljuz_ wrote:da se prijavim dobih pos'o - sad mi predstoji birokratikejšn.... nije nesto pos'o al barem nisam u leru....
haj nek je sa srecom, sad mozes naletit na ovu temu i ono iscudjavati se kako ne mozemo naci posao![]()
![]()
![]()
- manekenka u penziji
#1382 Re: Jadi nas nezaposlenih
Hvala Bogu pa ima i ovakvih vijesti...
- _mufljuz_
#1383 Re: Jadi nas nezaposlenih
crnjak je sto sam bas juce mijenjao malo CV i da pokusam nesto promijenim.... i vidi 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#1384 Re: Jadi nas nezaposlenih
Jarane sa srećom ti bilo
da nam se što prije izgubiš sa teme 
-
mali_balon
#1385 Re: Jadi nas nezaposlenih
Nista bez jednog ljepog bijelog vunenog umiljatog stvorenja. od nekih 15ak kg, nabijenog na razanj, to je najmanje sto mozes uciniti da nam se oduzis sto smo te trpili na ovoj temi 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#1386 Re: Jadi nas nezaposlenih
Može i jedan veliki roštilj pa red banjalučkih, pa red sarajevskih ćevapa
I točilica Nektar piva hladnog ko desetarov pogled 
- ho oponopono
#1387 Re: Jadi nas nezaposlenih
_mufljuz_ wrote:samo ne valja ako si dusevna - ja sa svakakom fukarom i mogu i znam i bio sam medju njima...ho oponopono wrote:...čestitam, iako sam za te fukara!_mufljuz_ wrote:da se prijavim dobih pos'o - sad mi predstoji birokratikejšn.... nije nesto pos'o al barem nisam u leru....
...čak i dok me pljuješ ja se oporavljam
- _mufljuz_
#1388 Re: Jadi nas nezaposlenih
vala pogresno si ti to nesto skontala - al da pojasnim - samo sam htio reci - ne valja samo da je covjek dusevna fukara...
ne pljujem po ljudima bez razloga i i nemam razloga...
- _mufljuz_
#1389 Re: Jadi nas nezaposlenih
more more - u potoku o'ladjenihLajavikrelac wrote:Može i jedan veliki roštilj pa red banjalučkih, pa red sarajevskih ćevapaI točilica Nektar piva hladnog ko desetarov pogled
- ho oponopono
#1390 Re: Jadi nas nezaposlenih
...dobro ba nećemo se obljubljivati nema mjesta za opravdavanja_mufljuz_ wrote:vala pogresno si ti to nesto skontala - al da pojasnim - samo sam htio reci - ne valja samo da je covjek dusevna fukara...
- _mufljuz_
#1391 Re: Jadi nas nezaposlenih
ne obljubljujem nikog - samo pojma nemam gdje sam te pljuv'o - na ovoj temi te vidjao nisam i koliko ja znam ljudi na ovoj temi kao i sama tema je prilicno korektna docim je par talibana ispaljeno - ti ako imas neke licne frustracije samnom sa drugih tema - zalim slucaj - ali raspravicemo to kako god hoces - ja inace šupke ne volem niti podnosim.ho oponopono wrote:...dobro ba nećemo se obljubljivati nema mjesta za opravdavanja_mufljuz_ wrote:vala pogresno si ti to nesto skontala - al da pojasnim - samo sam htio reci - ne valja samo da je covjek dusevna fukara...
ne pljujem po ljudima bez razloga i i nemam razloga...... samo nije lijepo pljuvati nekoga koga pak ne znaš!
- stakasa
#1392 Re: Jadi nas nezaposlenih
Jesam li ti u startu reko bio. Cestitke_mufljuz_ wrote:da se prijavim dobih pos'o - sad mi predstoji birokratikejšn.... nije nesto pos'o al barem nisam u leru....
- _mufljuz_
#1393 Re: Jadi nas nezaposlenih
ma ti si moj kingstakasa wrote:Jesam li ti u startu reko bio. Cestitke_mufljuz_ wrote:da se prijavim dobih pos'o - sad mi predstoji birokratikejšn.... nije nesto pos'o al barem nisam u leru....
valjda me ne budu drkali sa papirologijom
al eto prije godinu dana sam bio u svapskom birou i veli mi ciko da sa postojecim dokumentima mogu ditira u Schwabiji....
pa bumo videli...
inace samo da prenesem impresije - "intervju" za pos'o je bio trajao 20 min - odma' me coek primio - gazda restorana ciko - a konobarise... sasvim prijatan kulturan nestvaran svijet - nije bilo glupih pitanja - ni kol'ku bi platu htio, ni ko ti je mama otac pizda materina , pita ciko dje sam radio jesam li radio slican poso kratko odgovorih nesto slicno jesam davno - evo papir popuni - dodji tad i tad pocinjes i dovidjento...
malo sam se sjebo kad mi rece kol'ka je plata (jes da se radi al kontam i ovi supci izrabljuju) jer sam ocekivao dramaticno manju platu a ono ispade 50% vise
- jon_jovi
#1394 Re: Jadi nas nezaposlenih
Haris Ćato se u suzama oprosto od..., ono nešto sa X. A vi tu ništa. Sram vas može bit
- stakasa
#1395 Re: Jadi nas nezaposlenih
Samo nemoj puno pravdu gonjat sad kad pocnes_mufljuz_ wrote:ma ti si moj kingstakasa wrote:Jesam li ti u startu reko bio. Cestitke_mufljuz_ wrote:da se prijavim dobih pos'o - sad mi predstoji birokratikejšn.... nije nesto pos'o al barem nisam u leru....![]()
![]()
al eto prije godinu dana sam bio u svapskom birou i veli mi ciko da sa postojecim dokumentima mogu ditira u Schwabiji....
pa bumo videli...
inace samo da prenesem impresije - "intervju" za pos'o je bio trajao 20 min - odma' me coek primio - gazda restorana ciko - a konobarise... sasvim prijatan kulturan nestvaran svijet - nije bilo glupih pitanja - ni kol'ku bi platu htio, ni ko ti je mama otac pizda materina , pita ciko dje sam radio jesam li radio slican poso kratko odgovorih nesto slicno jesam davno - evo papir popuni - dodji tad i tad pocinjes i dovidjento...
malo sam se sjebo kad mi rece kol'ka je plata (jes da se radi al kontam i ovi supci izrabljuju) jer sam ocekivao dramaticno manju platu a ono ispade 50% vise
-
frx
#1397 Re: Jadi nas nezaposlenih
Ima li neko iskustva sa Telemach-om, pozvan sam na razgovor,pa ako ima kakav savjet .....
-
lolol
#1398 Re: Jadi nas nezaposlenih
Nisam bas u toku ... ali cestitke za posao. Menadžer restorana ili? Moram priznati da je plata prava_mufljuz_ wrote:ma ti si moj kingstakasa wrote:Jesam li ti u startu reko bio. Cestitke_mufljuz_ wrote:da se prijavim dobih pos'o - sad mi predstoji birokratikejšn.... nije nesto pos'o al barem nisam u leru....![]()
![]()
pa bumo videli...
- stakasa
#1399 Re: Jadi nas nezaposlenih
Nadam se da ti necemo trazit novi poso do ljeta. Samo da ne bude_mufljuz_ wrote:![]()
feršten feršten
- Ma supci neki dolazili, peli mi se na q..c, ugasio muziku i rekao: Napustite objekat
Ali nafakali si, naces ti vazda sebi nesto. Nego, zar ne rece da si nesto oko kompjutera radio? Ja mislio to ti struka
- _mufljuz_
#1400 Re: Jadi nas nezaposlenih
jeste to mi je struka ali mi je struka i ovo - ugostiteljstvo menadzment hotelastakasa wrote:Nadam se da ti necemo trazit novi poso do ljeta. Samo da ne bude_mufljuz_ wrote:![]()
feršten feršten
- Ma supci neki dolazili, peli mi se na q..c, ugasio muziku i rekao: Napustite objekat![]()
Ali nafakali si, naces ti vazda sebi nesto. Nego, zar ne rece da si nesto oko kompjutera radio? Ja mislio to ti struka
bio sam ja dobio strasan posao zamjenik sefa strasnog hotela u SA prije par godina al parmak odbijem zbog nekih da kazem licnih (glupih) razloga....
i da - izbaciv'o sam ljude iz objekta kod svog bivseg "jarana" - dosli neki hamelji i pokazem im put nazad