Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
-
dječak sa šibicama
#1 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
Sramota za Mostar, ali nista me ne cudi.
Kako im nije zao majke i sestre.
Ali dusa nam se busati u prsa humanitarno empaticna.
Kako im nije zao majke i sestre.
Ali dusa nam se busati u prsa humanitarno empaticna.
- ho oponopono
#2 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
.. fuj da je pasce u pitanju sve bi sedme sile dosle, helici, ronioci...mjauu aw i ostale picke materine ili neciji kinder od ko fol Vip genitalaca ne daj Boze, nece ni on svasta jebiga...
...da mi se lansirat pa makar i na Saturnov prsten da ne disem medju ovim gnjidama i bijednim genitalcima....
...da mi se lansirat pa makar i na Saturnov prsten da ne disem medju ovim gnjidama i bijednim genitalcima....
- DaffyDuck
#3 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
Ovo sve gore od goreg. Uzas od ljudi, uzas od institucija. I ne moze nam biti bolje...
- jao_situacije
#4 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
ja ne kontam ništa, gss čeka da tijelo ispliva a žena misli da se tijelo nalazi ispod mosta još uvijek
-
kakavdanakneiskustvu
#5 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
jadno da jadnije ne moze biti
- ho oponopono
#6 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
...nemoj ni kontati kad odvec tako kontas....i to ti je odvec dovoljno... 
-
hAZNADAR
#7 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
Jedan dio ljudi ima potrebu da se jada i kuka, kako smo crna rupa, prkno,.. jedva docekaju da opale svoju melahoniju.Bucko iz mahale wrote:Sta bolan lupetete vise i kakav je ovo maloumni naziv teme....ne poznajete Neretvu,uzela je svoj danak i cao...nemogu ga naci posto je negdje podbacen ispod pecine ili stjene...nije to prvi put,covjek se ubio skocivsi sa Staroga i nisu ga mogli naci,tek poslije dvije sedmice izbaci ga voda u Dojnjoj mahali,300 metara ispod Starog moqsta
Zalosno je sto koriste jednu licnu tragediju i gubitak da bi iskoristili prostor za uobicajeno pljuvanje na drzavu, grad, narod.
-
mali_balon
#8 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
A i ti si trolcina sa dna kace, prvo dva "lozacka" linka i tekst, pa senzacija naslov teme i sad treci link kao ti pametan naruzi ovu dvojcu sto se kao svadjaju haj ne seri tita ti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
onog australca je iznacilo ja mislim nakon mjesec daleko
al njega su aktivno trazili jos februar bio
al njega su aktivno trazili jos februar bio
-
strucnjak_kofol
#10 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
kratko: sramota
- KUZNETSOV
#11 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
lansirat' cu te ja ljubaviho oponopono wrote:.. fuj da je pasce u pitanju sve bi sedme sile dosle, helici, ronioci...mjauu aw i ostale picke materine ili neciji kinder od ko fol Vip genitalaca ne daj Boze, nece ni on svasta jebiga...
-
almir90
#12 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
Žao mi je momka i roditelja, ne mogu zamisliti kakve su to muke, mogu samo pretpostaviti.
No, vezano za temu, iz istog smo grada, i stvarno mi je muka čitav dan čitati komentare lažnih moralista koji pametuju po cijeli dan po Facebooku kako treba ovo, treba ono, naravno da to neko drugi uradi, a oni će iz fotelje da prate dešavanja. Ako se ne želiš uključiti i pomoći, onda šuti i ne soli pamet drugim. A, da ne počnem o komentarima budžetlija i porodice istih koji žive na račun države, a pljuju po njoj, iako su sami krivi jer su proizveli ovakvo stanje.
No, vezano za temu, iz istog smo grada, i stvarno mi je muka čitav dan čitati komentare lažnih moralista koji pametuju po cijeli dan po Facebooku kako treba ovo, treba ono, naravno da to neko drugi uradi, a oni će iz fotelje da prate dešavanja. Ako se ne želiš uključiti i pomoći, onda šuti i ne soli pamet drugim. A, da ne počnem o komentarima budžetlija i porodice istih koji žive na račun države, a pljuju po njoj, iako su sami krivi jer su proizveli ovakvo stanje.
- karanana
#13 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
ima par slucajeva gdje tijelo nikad nije ni nadjeno.
mada mi nije jasno zasto ne traze ovog momka, jer svaki slucaj ranije su trazili tijelo.
ne kontam ovo o toj djevojci koje nije bilo nekoliko mjeseci.
mada mi nije jasno zasto ne traze ovog momka, jer svaki slucaj ranije su trazili tijelo.
ne kontam ovo o toj djevojci koje nije bilo nekoliko mjeseci.
-
InaravnoDzej
#14 Re: Jad Od države jad od grada BRUKA od ljudi
Članovi ronilačkog kluba "Vidara" iz Gradačca su danas stigli u Mostar u potrazi za nestalim Danijelom i već nakon prvog zarona su pronašli tijelo.
http://gradacac.org/2015/09/gradacacki- ... -barisica/
http://gradacac.org/2015/09/gradacacki- ... -barisica/