JACKPOT TV Bingo Show.
- Adem meda
#1 JACKPOT TV Bingo Show.
Ah, 3.296.275,90 KM Sta bi vi ?
-
Bubakar
#2 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
Neznam šta bihAdem meda wrote:Ah, 3.296.275,90 KM Sta bi vi ?
Nikada više ni žutu banku za Bingo neću dati
A ovaj večerašnji me je definitivno uvjerio da su svi veliki novčani dobici MONTIRANI,za nekoga od raje da mu se nađe u muci ljutoj..Ali ko me zašto j..e Pa zar u zemlji globalne prevare,mita,korupcije,kriminala svih boja i dezena Ja očekivao da Igre na sreću budu poštene
-
convict
#3 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
auuu brate, pa ti 3 milje dosad dao na Bingo 
- Adem meda
#4 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
Mi smo negdje prije par godine dobili deseterac bio negdje oko 1000 km a mi smo dobili 680 sto je pristojno za ovdasnje krajeve 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
veoma ba montirano
kao u filmu ISLAND nagradna igra putovanje na otok koji ne postoji
a sve u cilju da narod ima nade...i da se zabavlja
kao u filmu ISLAND nagradna igra putovanje na otok koji ne postoji
a sve u cilju da narod ima nade...i da se zabavlja
- kurty
#6 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
Evo vec tri sata u soku.. ni kriv ni duzan postadoh milioner...
na 3,3 miliona, koliko cu na ruke dobiti???
na 3,3 miliona, koliko cu na ruke dobiti???
- minjonja
#7 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
uf brate 3 miliona....... kupila bi sebi jednu diplomu da se sad ne patim
mozda bih podmitila boga oca sa tim parama, postala neki ministar i samo skupljala bogatstvo. onda bih uplatila sebi vozacki da ne ovisim vise o grasu, kupila bih neko solidno auto, veci stan, dala pare domovima za djecu, dala pare za azil, otisla na sejsele, kupila bih sebi neki solidan krevet da nikad vise u zivotu ne moram kauc razvlaciti... ma ja uvijek kontam kad bi mi bill gates samo milijardu dao, on to ne bi ni osjetio
samo jednu milijardu, buraz, dedera mi... imam ja ideja na sta potrositi, ali nema se...
mozda bih podmitila boga oca sa tim parama, postala neki ministar i samo skupljala bogatstvo. onda bih uplatila sebi vozacki da ne ovisim vise o grasu, kupila bih neko solidno auto, veci stan, dala pare domovima za djecu, dala pare za azil, otisla na sejsele, kupila bih sebi neki solidan krevet da nikad vise u zivotu ne moram kauc razvlaciti... ma ja uvijek kontam kad bi mi bill gates samo milijardu dao, on to ne bi ni osjetio
-
belfy
#8 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
ja bih...igrao ponovo...kad me vec krenulo 
- kurty
#9 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
belfy wrote:ja bih...igrao ponovo...kad me vec krenulo
ja vala od veceras nit sta vise igram, nit mi treba vise u zivotu... sad laganini kamate i zdravo
- burek_in_space
#10 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
...i mir u svijetu zhelish, pretpostavljam?!minjonja wrote:uf brate 3 miliona....... kupila bi sebi jednu diplomu da se sad ne patim![]()
mozda bih podmitila boga oca sa tim parama, postala neki ministar i samo skupljala bogatstvo. onda bih uplatila sebi vozacki da ne ovisim vise o grasu, kupila bih neko solidno auto, veci stan, dala pare domovima za djecu, dala pare za azil, otisla na sejsele, kupila bih sebi neki solidan krevet da nikad vise u zivotu ne moram kauc razvlaciti... ma ja uvijek kontam kad bi mi bill gates samo milijardu dao, on to ne bi ni osjetiosamo jednu milijardu, buraz, dedera mi... imam ja ideja na sta potrositi, ali nema se...
- minjonja
#11 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
pa naravno, kao svaka misica
- felipe kajetano
- karanana
#13 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
maldivi.
nazad u realnost: shteli se zesche. zasto se bingo ne izvlaci uzivo?
od mene im nema vise nikad ni markica.
Last edited by karanana on 06/01/2011 01:25, edited 1 time in total.
- felipe kajetano
#14 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
de nemoj da siris defetizamkaranana wrote:maldivi.
meni se cini da je praksa da se taj dobitak dijeli na par desetina ljudi, tako da od Kube i Maldiva mane stani
- karanana
#15 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
kako se dijeli na par desetina ljudi? jeli ozbiljno? zasto? jeli to dio nekog tala?
- burek_in_space
#16 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
Kako se ba ne izvlachi uzhivo?!karanana wrote:maldivi.
Veci je problem kako se brojevi na generalnoj probi do 80% poklapaju sa brojevima izvuchenim u toku emisije
- kurty
#17 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
jesi to clan nekog KUD-a pa si bio gost tamo??burek_in_space wrote:Kako se ba ne izvlachi uzhivo?!karanana wrote:maldivi.
od mene im nema vise nikad ni markica.![]()
Veci je problem kako se brojevi na generalnoj probi do 80% poklapaju sa brojevima izvuchenim u toku emisije
- karanana
#18 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
sa njihove stranice:burek_in_space wrote:Kako se ba ne izvlachi uzhivo?!karanana wrote:maldivi.
"Javno izvlačenje brojeva vanrednog 1. kola igre na sreću tv-Bingo 15 od 90 obavljeno je 05.01.2011 godine na programu FTV u 18:00 h"
a i oni busevi onih folklornih drustava su uvijek pred sivim domom do 16-17 sati.
- burek_in_space
#19 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
Nisam, zafalilo mi prije par godina love, pa sam gostov'okurty wrote:
jesi to clan nekog KUD-a pa si bio gost tamo??![]()
- felipe kajetano
#20 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
mislim da jos niko u BiH nije sam maznuo toliku sumu, vazda se nesto dijelilo..imam u kuci fana igara na srecu pa znam da uvijek kuka(a nikad nije dobio ni taj dio)karanana wrote:kako se dijeli na par desetina ljudi? jeli ozbiljno? zasto? jeli to dio nekog tala?
- burek_in_space
#21 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
E ne znam za ovo.karanana wrote:
sa njihove stranice:
"Javno izvlačenje brojeva vanrednog 1. kola igre na sreću tv-Bingo 15 od 90 obavljeno je 05.01.2011 godine na programu FTV u 18:00 h"
a i oni busevi onih folklornih drustava su uvijek pred sivim domom do 16-17 sati.
Ne igram bingo, niti sam ga kad igrao, a bio sam jednom gost, kao shto napisah u postu iznad
- 2407
#22 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
Puno brojeva ima pa je i velika mogucnost da se poklopeburek_in_space wrote:Kako se ba ne izvlachi uzhivo?!karanana wrote:maldivi.
- karanana
#23 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
dijelis sa drzavom. njima 10% ja mislim. jedna je jack pot kombinacija bila. a ja reko govoris o nekom eventualnom talu gdje bude dobitak kod nekoga ali onda taj neko mora isplatiti dio love "jer je dobio".felipe kajetano wrote:mislim da jos niko u BiH nije sam maznuo toliku sumu, vazda se nesto dijelilo..imam u kuci fana igara na srecu pa znam da uvijek kuka(a nikad nije dobio ni taj dio)karanana wrote:kako se dijeli na par desetina ljudi? jeli ozbiljno? zasto? jeli to dio nekog tala?
- kurty
#24 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
ja znam da dio ide drzavi, dio opcini...tako je bilo...karanana wrote:dijelis sa drzavom. njima 10% ja mislim. jedna je jack pot kombinacija bila. a ja reko govoris o nekom eventualnom talu gdje bude dobitak kod nekoga ali onda taj neko mora isplatiti dio love "jer je dobio".felipe kajetano wrote:mislim da jos niko u BiH nije sam maznuo toliku sumu, vazda se nesto dijelilo..imam u kuci fana igara na srecu pa znam da uvijek kuka(a nikad nije dobio ni taj dio)karanana wrote:kako se dijeli na par desetina ljudi? jeli ozbiljno? zasto? jeli to dio nekog tala?
javim za koji dan kako to ide...dok skontam sta cu i kako s parama
- felipe kajetano
#25 Re: JACKPOT TV Bingo Show.
Jbg nismo u Kolumbiji, ovo je ipak ozbiljna drzava