JACK DANIEL'S MUSIC LOUNGE-sedmica za pamćenje
Moderator: _BataZiv_0809
-
Jack Daniel's
#1 JACK DANIEL'S MUSIC LOUNGE-sedmica za pamćenje
JACK DANIEL'S MUSIC LOUNGE
17. – 25.08.2007.
Jack Daniel's se useljava u The Club sa specijalnim muzičkim dešavanjima koja će pokrenuti mnoge na ples do kasno u noć i pružiti potpuni doživljaj provoda svim ljubiteljima dobre muzike. Baš kako se i Jack Daniel's može servirati u miksu Jack & Coke ili Jack & Lynchburg limunada sa puno leda, tako je odabran i odličan miks muzičara koji će upotpuniti kulturna dešavanja u Sarajevu tokom sedmice Jack Daniel's Music Lounge u The Clubu.
Jack je samo za vas odabrao sljedeće nastupe:
• Mostar Sevdah Reunion -18.08.
• Zoster – 22.08.
• Aki Rahimovski – 25.08.
17. – 25.08.2007.
Jack Daniel's se useljava u The Club sa specijalnim muzičkim dešavanjima koja će pokrenuti mnoge na ples do kasno u noć i pružiti potpuni doživljaj provoda svim ljubiteljima dobre muzike. Baš kako se i Jack Daniel's može servirati u miksu Jack & Coke ili Jack & Lynchburg limunada sa puno leda, tako je odabran i odličan miks muzičara koji će upotpuniti kulturna dešavanja u Sarajevu tokom sedmice Jack Daniel's Music Lounge u The Clubu.
Jack je samo za vas odabrao sljedeće nastupe:
• Mostar Sevdah Reunion -18.08.
• Zoster – 22.08.
• Aki Rahimovski – 25.08.
-
Jack Daniel's
nadamo se da promjena odgovara
bit će mogućnost da se preko foruma dođe do pozivnica za Zoster.
Ali, o tome nešto kasnije
bit će mogućnost da se preko foruma dođe do pozivnica za Zoster.
Ali, o tome nešto kasnije
-
Jack Daniel's
E ovako...Jack Daniel's najmaštovitijim od vas pruža priliku da osvojite pozivnicu za koncert Zostera. Sve što trebate uraditi je da što je originalnije moguće smixate Jack Daniel's s drugim sastojcima i tako napravite neobičan cocktail. 30 vas koji to najbolje učinite dobija po pozivnicu( koja važi za dvije osobe).
Eto. Sad mixajte iliti miješajte:D
Eto. Sad mixajte iliti miješajte:D
-
Jack Daniel's
miješaj_BosanaC wrote:Kako da se ja ogrebem za tu jednu pozivnicu?
pardon, mixaj
-
Jack Daniel's
Objavljujem da je prva pozivnica zbog maštovitosti podijeljena. 
-
amrino
Jesil se to vec uspio ogrebat za pozivnicu?_BosanaC wrote:Cim dodjem kuciJack Daniel's wrote:miješaj_BosanaC wrote:Kako da se ja ogrebem za tu jednu pozivnicu?![]()
pardon, mixaj![]()
![]()
Pa ti javim kako je bilo![]()
![]()
![]()
Joooooj koji si ti....
Malo zamijesa- i eto! ccc
-
Jack Daniel's
Tako je to...Muškarci preduzimljiviji.amrino wrote:Jesil se to vec uspio ogrebat za pozivnicu?_BosanaC wrote:Cim dodjem kuciJack Daniel's wrote: miješaj![]()
pardon, mixaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joooooj koji si ti....![]()
![]()
Voliš li ti Zoster?
-
Jack Daniel's
Tako to rade pravi cocktail majstori! Ali, vjerovatno ne bi to popili da nije bilo dobro.dinchy84 wrote:Ja sam jednom prilikom smijesala koktel...sva svijetla pica, koktel ispao crnLjudi imali halucinacije poslije
Ili je tad svirao Zoster
-
Jack Daniel's
od nečega se mora početi...dinchy84 wrote:eh, da sam koktel majstoj i nisam, al eto...
-
amrino
Volim!Jack Daniel's wrote:Tako je to...Muškarci preduzimljiviji.amrino wrote:Jesil se to vec uspio ogrebat za pozivnicu?_BosanaC wrote: Cim dodjem kuci
![]()
![]()
![]()
![]()
Voliš li ti Zoster?
Hos to i meni pozivnicu dat?!
Salim se---da je zelim vec bi je ti meni dao....sarmirala bih te i prije ovog _BosanCa....al posto sam ti ja jedna trudnjaca- ne merem ici u te zadimljene objekte...da dijete ne bi bilo na mater il oca...Slusat ce ono meni Mozarta aBd...a tebe JD ce izbjegavati u punom luku...
-
Jack Daniel's
ne pada jabuka daleko od stabla..iliti iver od kladeamrino wrote:Volim!Jack Daniel's wrote:Tako je to...Muškarci preduzimljiviji.amrino wrote: Jesil se to vec uspio ogrebat za pozivnicu?![]()
![]()
Voliš li ti Zoster?![]()
Hos to i meni pozivnicu dat?!![]()
Salim se---da je zelim vec bi je ti meni dao....sarmirala bih te i prije ovog _BosanCa....al posto sam ti ja jedna trudnjaca- ne merem ici u te zadimljene objekte...da dijete ne bi bilo na mater il oca...Slusat ce ono meni Mozarta aBd...a tebe JD ce izbjegavati u punom luku...
-
Jack Daniel's
kandidat za pozivnicu?p0wer wrote:jack daniels najbolje ide uz red bull ne treba s nicim vise mjesat jer kad se to dvoje pomjesa dobijes pice sa ukusom jabuke
-
Jack Daniel's
Može. Ako se dođe na koncert. Tako da se isto hvatadamirm wrote:Jel moze JD umjesto pozivnice???
- DaysleepeR
Kako ćemo organizovat da dobijem jedan onaj crni kaubojski šešir Jack Daniel'sa?

Bio bih veoma zahvalan.

Bio bih veoma zahvalan.
-
Jack Daniel's
možda na koncertuDaysleepeR wrote:Kako ćemo organizovat da dobijem jedan onaj crni kaubojski šešir Jack Daniel'sa?
Bio bih veoma zahvalan.
-
Jack Daniel's
MOSTAR SEVDAH REUNION
18.08.2007.
Grupa Mostar Sevdah Reunion u sljedećem sastavu: Ilijaz Delić, Mustafa Šantić, Ljiljana Butler, Sead Avdić, Neđo Kovačević, Kosta Latinović i novi član Mustafa Behmen, koja je nedavno snimljenim single-om Mila majko najavila novi album, nakon gostovanja na Pulskom festivalu, 20.07.2007 gdje je nastupila u sklopu večeri posvećenoj promociji 13. Sarajevo Film Festivala, otvorit će Jack Daniel's Music Lounge dešavanja na njima svojstveni način.
18.08.2007.
Grupa Mostar Sevdah Reunion u sljedećem sastavu: Ilijaz Delić, Mustafa Šantić, Ljiljana Butler, Sead Avdić, Neđo Kovačević, Kosta Latinović i novi član Mustafa Behmen, koja je nedavno snimljenim single-om Mila majko najavila novi album, nakon gostovanja na Pulskom festivalu, 20.07.2007 gdje je nastupila u sklopu večeri posvećenoj promociji 13. Sarajevo Film Festivala, otvorit će Jack Daniel's Music Lounge dešavanja na njima svojstveni način.