Ja studenata i govana...

Post Reply
Hafis

#151 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

Jebe se sada Amara, primio ga Dino natrag ili ne.
Fino uzme dobra odvjetnika, pa onda tužba protiv Zuckerberga za duševne boli i kaljanje ugleda. Ima da mu dodijele nekoliko milijuna dolara odštete, pa ti Dino skači po bini pod stare dane za sitnu paru.
Hafis

#152 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

Dobro je meni nana Elizabeta govorila: sine Hafise, bolje ti je kanale kopati nego se fejstati. Taj ti je FB gori od stotinu šejtana i ni za živu glavu ne otvaraj acount.
Point.

#153 Re: Ja studenata i govana...

Post by Point. »

Hafise jebo ga zemlja al te jebe taj engleski.
Rockefeller

#154 Re: Ja studenata i govana...

Post by Rockefeller »

Tacno govna.
hAZNADAR

#155 Re: Ja studenata i govana...

Post by hAZNADAR »

Point. wrote:
hAZNADAR wrote:
Point. wrote:Vego, što je Amar zapravo zloćesto rekao? Ti isti kvazi studenti arlauču protiv države u kojoj žive kad god im domovina Hr ostvari uspijeh u nekom sšportu i uzvikuju parole nož, žica a to je jel po normi eUropske uljudbe ok? Kakvi muljci. Samo Amar je možda upotrijebio pogrešnu riječ za dovođenje u red uljudbe, umjesto tenka samo kandžija radi. Mada sumnjam da bi i to pomoglo. To je dole na kršu sve izgubljeno u vremenu i prostoru.

Zamisli, probudiš se ujutro i onda čekaš od centrale iz Čovićeve hacijende dojavu da znaš je li ti danas domovina Hrvatska ili BiH. Sve po potribi, kako se namisti u taj cas, kako bi reko veliki Gibonni.
To sto arlaucu protiv drzave nije isto kao slati tenk na meso da "oplete". Necemo opravdavati takvu retoriku kod nikoga.
Ma ni kandzija,...

Ne moras podsjecati kakvi su oni onamo, sta su nam sve radili i sta sve rade, sta arlaucu,.... ali cinjenica je da rijetko cujes da treba Sarajevo ponovo granatirati, tenkom oplesti, kandzijom,.... itd. Retorika jeste inace veliko sranje u BiH ali prijetnje upotrebom sile su preko granice.

Evo kaze da nije to bio on - OK super. Ali i dalje ostaje hipoteticki da to nije u redu ako neko napise.
Dino i Saran su ispali u svemu jos veci shupci. Dobili kredite na jednoj strani a izgubili na drugoj.
Postoji neka granica do koje čovjek može trpiti. Očigledno da Mahatma Gandhi metode ne pale kod njih, onda postoje i druge metode, ma koliko bolne bile. Kandžija je moj prijedlog.
Kandzijali su i bivsa Juga i SSSR civile koji su mislili drugacije.

Sta to ti trpis od galamdzija iz Mostara? To sto opet podsjecaju da ne zele drzavu a jos se nisu ni odcijepili niti digli paravojsku i napali?

Ne salju se tenkovi na civile i to je jednostavno tako. Galamili ne galamili - HDZ nije dobio ono sto je htio i to je sad najbitnije.
Point.

#156 Re: Ja studenata i govana...

Post by Point. »

Studenti se sjetili BiH kad im je stožerna stranka popušila na izborima. Na sve moguće načine negiraju državu a kad treba spasiti Aluminij ili kmečati kad im Čović zijani na izborima onda zapomagaju. I kako sa takvima postupati nego seljačkom metodom dobre stare kandžije.

Malo se zajebavam, kandžija je metafora za malo oštrije odgovore i način djelovanja protiv ljudi koji aktivno rade protiv države a ne popuštati i izigravati merhametlije do sudnjeg dana. Tip prijeti blokadom jer je izgubio izbore. Pa gdje to ima, u Venezueli možda. Na takvo treba oštro djelovati inače to uzme maha.

Pusti Amara i tenkove, neće tenkovi nigdje. Nije ni isključeno da je onako kako reče maloprije.
Kolinda

#157 Re: Ja studenata i govana...

Post by Kolinda »

Point. wrote:Studenti se sjetili BiH kad im je stožerna stranka popušila na izborima. Na sve moguće načine negiraju državu a kad treba spasiti Aluminij ili kmečati kad im Čović zijani na izborima onda zapomagaju. I kako sa takvima postupati nego seljačkom metodom dobre stare kandžije.

Malo se zajebavam, kandžija je metafora za malo oštrije odgovore i način djelovanja protiv ljudi koji aktivno rade protiv države a ne popuštati i izigravati merhametlije do sudnjeg dana. Tip prijeti blokadom jer je izgubio izbore. Pa gdje to ima, u Venezueli možda. Na takvo treba oštro djelovati inače to uzme maha.

Pusti Amara i tenkove, neće tenkovi nigdje. Nije ni isključeno da je onako kako reče maloprije.
Kurcem ti njiHa u čelo pa ko osta osta...
tandmand

#158 Re: Ja studenata i govana...

Post by tandmand »

Na šta spade kuća Bobanova, da se prosvjeduje protiv muslimana, žali na njih kod EU, ganja sa njima po portalima, forumima, komentarima ... e grdna rano. A kod Mate je bilo "imate 48h da se potčinite i priznate Herceg Bosnu". :D
Maraschino

#159 Re: Ja studenata i govana...

Post by Maraschino »

GandalfSivi wrote:Mene ubi sam natpis “R.I.P. Democracy BiH” u pojam. Pa ne moze kako god okrenes. Moze R.I.P. BH Democracy, ili R.I.P. Democracy in BiH, ali ovo veze s vezom nema.

Jebem ja takve studente, bolje im je da nauce nesta...
Mozda su mislili na konstutivnost Srba u svojim kantonima ili su mislili o uskracenom pravu na bosanski jezik a mozda ipak zele ukinuti naziv zupanija.
Ko ce ih znati kada im je Covic predavac.
Point.

#160 Re: Ja studenata i govana...

Post by Point. »

Kolinda wrote:
Point. wrote:Studenti se sjetili BiH kad im je stožerna stranka popušila na izborima. Na sve moguće načine negiraju državu a kad treba spasiti Aluminij ili kmečati kad im Čović zijani na izborima onda zapomagaju. I kako sa takvima postupati nego seljačkom metodom dobre stare kandžije.

A ti Gospe Hafise, na ovom profilu ti nijesam u magičnom filteru.
Point.

#161 Re: Ja studenata i govana...

Post by Point. »

Maraschino wrote:
GandalfSivi wrote:Mene ubi sam natpis “R.I.P. Democracy BiH” u pojam. Pa ne moze kako god okrenes. Moze R.I.P. BH Democracy, ili R.I.P. Democracy in BiH, ali ovo veze s vezom nema.

Mozda su mislili na konstutivnost Srba u svojim kantonima ili su mislili o uskracenom pravu na bosanski jezik a mozda ipak zele ukinuti naziv zupanija.
Malo su zbunjeni ti studenti, stožernici. Rečeno im iz Centralne na hacijendi da izađu na prosvjede pa se jadni nisu stigli organizovati dobro nego lupi šta ti prvo padne na tintaru.
GandalfSivi

#162 Re: Ja studenata i govana...

Post by GandalfSivi »

Point. wrote:
Maraschino wrote:

Malo su zbunjeni ti studenti, stožernici. Rečeno im iz Centralne na hacijendi da izađu na prosvjede pa se jadni nisu stigli organizovati dobro nego lupi šta ti prvo padne na tintaru.
I to mi je super bilo, spontani protesti, a sve zastave na onim drskama drvenim. Ko to jos cuva kuci, mislim zastavu i okay, ali onaj drugi dio?
dert

#163 Re: Ja studenata i govana...

Post by dert »

Hafis wrote:Ovakve karaktetre su u partizanima streljali bez suda.
da, takve ko ti :thumbup: bez milosti :thumbup:
Novak20

#164 Re: Ja studenata i govana...

Post by Novak20 »

Sad bi kao kontra mjeru trebali na proteste izaći sarajevski i tuzlanski studenti. Izborili su bolji smještaj u domovima, pravo na džumu petkom i još neke sitnice oko vjere.

Vrijeme je za visoku politiku i proteste protiv podjela, homofobije, razdvajanja na vjerskoj osnovi i tako to.
rajv0sa

#165 Re: Ja studenata i govana...

Post by rajv0sa »

Još da su studenti :mrgreen:
tetejac

#166 Re: Ja studenata i govana...

Post by tetejac »

Ramzess Veliki wrote: Pa Tito je jos bio ziv a u Imotskom je radio I radi jos uvijek caffe "Adolf Hitler".
Jedna od jačih provala foruma :D
Ramzess Veliki

#167 Re: Ja studenata i govana...

Post by Ramzess Veliki »

tetejac wrote:
Ramzess Veliki wrote: Pa Tito je jos bio ziv a u Imotskom je radio I radi jos uvijek caffe "Adolf Hitler".
Jedna od jačih provala foruma :D
Zasto je provala? Nalazi se na trgu Tina Ujevica pored njegovog spomenika. Prolazio sam pored njega nekoliko puta. Lokalci se hvale da je radio dok je Tito bio ziv. Ako oni lazu lazem i ja.
Uostalom Hrvati se hvale svojim fasizmom, toliko da su postali predmet sprdnje i brige vijeca Evrope.
Citaj Index ako meni ne vjerujes.
tetejac

#168 Re: Ja studenata i govana...

Post by tetejac »

Provala je zato što nije istina. Čuj Adolf Hitler :run:
Dok je Tito bio živ :mrgreen: Daj stari, ne vjeruješ ni ti samom sebi. Zato je provala :lol:
tandmand

#169 Re: Ja studenata i govana...

Post by tandmand »

Kod nas u četi u JNA bio Slovenac koji se zvao Adolf. Svako malo kod bezbjednjaka na razgovor, čovjek izludio. Nije bio problem samo ime, već i to što je imao i njemačko državljanstvo pa je mogao da bira Bundeswehr ili JNA, pa ga smarali pitanjem zašto je izabrao kako je izabrao.
Mirza007

#170 Re: Ja studenata i govana...

Post by Mirza007 »

Kolinda wrote:

Nije ti mrska ta halatka izgleda.
Post Reply