Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

bez veze

#1 Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by bez veze »

Kraj ovako mastovitih licnih oglasa ja se nikada udati necu ..
Opet ce me pitati zar i to citam ..citam..nekada kada pozelim da pobjegnem iz BiH a nekada kada pozelim da se nasmijem.I u jednom i u drugom slucaju je tuzno...na kraju

1.Ako si karakterna i usamljena,znas sta mozes i hoces,Bosanka si slobodnih nadzora,modernih shvacanja i pogleda na zivot,ugodne vanjstine i nadasve da si slobodna zena,iskrena..Javi se pruzit cu ti moju toplu bosansku ruku,otvoriti dusu i srce najiskrenije sto moze biti.Prednost damama iz Skandinavije,Danska i Svedska,mada ne iskljucujem ni druga geografska i kontinentalna podrucja.

2...i koji takodje znaju sta ne zele. Prvenstveno bih volio da mi se jave zene od 30 pa do 50 godina, koje nisu opterecene predrasudama i tabuima, koje imaju malo sire vidike od vecine nasih sugradjana i koje imaju punoo pozitivne energije, a jako malo ili nikako one negativne, a da, zaboravio sam, osoba ne smije biti pokvarena. Volim fer i korektne ljude(takav sam i sam) i fer i korektnu igru. Ako si se prepoznala u ovome sto sam napisao i ako zelis da upoznas jednu normalnu i jednostavnu osobu, javi se

3.NISAM OZENJEN NEMAM DJECE VOLIO BIH DA STUPIM U KONTAKT SA MUSLIMANKOM 28-35 GODINA OZBILJNOM DJEVOJKOM KOJA JE OTVORENA I ISKRENA.AKO JE ZAENTIRISIRANA ZA VEZU BRAKA NEKA SE JAVI JER ZELIM DA SE OZENIM.VRIJEDAN SAM RADNIK NE PUSIM I NE PIJEM ALKOHOL.NEKA SE MUSKARCI ZAOBIDZU OVAJ OGLAS KOJE SE PREOBUKU U ZENSKO JER IH ODMAH PREPOZNAJEM PO LICU.TRENUTNO SAM U BECU OD RODZENJA SAM RADIM VEC 20 GODINA.A IZ BOSNE SAM GRAD BUGOJNO.

4.Ne bi mi bilo mrsko upoznati obrazovanu
stabilnu i slobodnu zenu.

5.Romantičan, iskren, situiran, želi bi da upoznam iskrenu karakternu osobu za zajednički život. Prednost dijaspori

6.Lutajući tražeči tebe nakupile se godine koje s lahkoćom nosim ali svakim mi je danom sve teže biti sam.pronađi me ti kad ja nisam tebe.ne ka ti moj Zagreb nebude daleko...samo tvoj...

7.Pokusavam i na ovaj nacin upoznati moju lijepsu polovinu.
Duhovit sam,uvijek spreman na salu.Volim sport,knjige,prirodu.I ne zamaram se zbog nekih svakodnevnih glupih sitnica.
zelja mi je upoznati djevojku radi ozbiljne veze.Ja je zamisljam lijepu,sarmantnu,duhovitu,visoka sa malo duzom kosom.slank ili mrsava,i koja voli sportske aktivnosti,ili se bavi.
Ne patim od komplexa vise vrijednosti i suplih hvalisavi prica.
neka bude sasvim obicna djevojka koja zna razdvojiti karijeru od zajednice u braku.I koja je bez obaveza.
Vi koji citate ovajoglas djevojke ili razvedene zene ako mislite da nemate ovih kvaliteta preporucite nekoj svojoj drugarici.
Mozda uspije jer nikada se ne zna.
Moja je zelja ustati ujutro zajedno ,zagrljeni i sa poljupcima,popiti kahvu i dogovoriti se sta ce mo danas raditi.
Pa osobe izmedju trideset i cetrdeset godina neka mi se slobodno jave.

8.Mogu ja tu sada svasta da pisem - necu, bilo bi neobjektivno, zar ne?
Jednostavno trazim, ko corava kokos ....
Mozda ces mi ti donjet svjetlo - pokusaj

9.Ovim putem se obracam vama koji pratite ove stranice.Naime trazim siromasnu zenu iz BiH(40-45god.),koja je smjela da otpocne novi zivot pun ljubavi i postovanja...

10.Zelijo bi da upoznam meni srodnu dusu za ozbiljnu vezu i moguci brak. Pa ako takva postoji sa slicnim zeljama neka se javi da pokusamo, mozda da uspijemo.
Pozeljna fotografija sto cu isto da uzvratim.
11.Trazim ozbiljnu damu iz Skandinavije za druzenje a poslije kako se dogovorimo ..

12.Ima li u Sarajevi i jedna zena od 40 do 45 godina da zeli i da je spremna pokusati graditi buducnost sa samcem od 45 godina, a da ne zeli beskonacna dopisivanja i filozofska presipanja iz supljeg u prazno? Volio bih takvu upoznati, zanima me ono sto joj je u glavi, sve ostalo je prolazno...

13.TRAZIM SLOBODNU DJEVOJKU ZA BRAK,ALI SAMO INOSTRANSTVO,BILO GDJE SAMO DA SE IDE IZ BIH

14.trazim djevojuku,amoze i zena djete nije prepreka.javis se da otarimo zajedno.

15.Bosnjakinja,bilo iz Australije,Novog Zelanda,Norveške,Švedske,ako nisi jos bila usla u veze na duge staze,ovim putem trazim slicnu srodnu dusicu,umjerenu vjernicu i znaj da sam full ozbiljan,ako te zanima dalje moras se javiti jer necu puno otkrivati,ako imas od 22-29 godine javi se...ja cu odgovoriti.

16.Da budem iskren. Trazim zensku osobu od 20 do 30 da me malo mazi i pazi. Ja sam maza, ali bih uzvratio mnogostruko. Ako pomislite da sam neki debil sto ovo trazim preko oglasa, zapitaj se zasto ti to citas. Pusa!

17.pa eto ako moram nesto da napisem...
to mora da se osjeti,ali mi je vazno da se ne lazemo,a ona ce se sama prepoznati...

18.Drzi se nade,nada jedina covjeka ni na samrti ne ostavlja sama.
Sanjao sam da bi zivot trebao biti radost.Probudio sam se i shvatio da je zivot naporRadeci uvidjam da je u naporu radost.Ako nisi starija od 46..razmisljas nesto slicno kao ja i da si ugodne vanstinje,budi moja radost.Javi se,cekam te da povedem zemljom Hamletovom.....!

19.Zelio bih da upoznam iskrenu, slobodnu, ozbiljnu i osjecajnu djevojku za ozbiljnu vezu. Po mogucnosti da zivi u Danskoj. Nadam se da jos ima takvih djevojki

20.Život je kratak ...
polomi ljušturu i ...
voli iskreno, ljubi nesebično, opraštaj brzo ...
radi kako treba, pomozi gdje treba, osjeti kad treba .
razmisli uvijek, popusti katkada, ne kloni nikada ...
slušaj više, suosjećaj više, daruj se više .
smij se kad možeš i plači kad moraš .
ne srami se ni svoga tijela ni svoje duše ...

21.Evo ovako,

Djevojka ''ozbiljna'' izmedzu 25 i 35 godina ako trazi nekog ''plaho'' finog da upozna, evo sanse da to i uradi.

22.Znam kada si procitala moj oglas na sav si glas kazala hvala bogu evo konacno mog princa iz bajke na bijelome konju, tj. evo konacno super momka samo za mene, da ti odmah kazem ti si veoma mastovita i nemas veze sa stvarnim zivotom i vjerujes u razne bajke o crvenkapicima, te u bajke o djeda mrazu koji ce na sankama srece dovezti ti princa iz bajke na bijelome konju, zatim vjerujes u razne bajram dede koji bracnu srecu kapom i sakom svakoj zeni djele,te vjerujes u razne snjazane i 7 patuljka da joj nisu na obraz udarili itd. Zena koja zivi u svijetu ovakvih djeciji bajki i djeciji fantazija ne treba,
nego ona koja zivi u svijetu stvarnosti i koja zna da niko nije savrsen i koja je odlucuna da da se odmah uda za mene.
[/url]
*mima*

Post by *mima* »

Mogu li ja ovdje da ostavim svoj oglas?
zena21

#3 Re: Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by zena21 »

3.NISAM OZENJEN NEMAM DJECE VOLIO BIH DA STUPIM U KONTAKT SA MUSLIMANKOM 28-35 GODINA OZBILJNOM DJEVOJKOM KOJA JE OTVORENA I ISKRENA.AKO JE ZAENTIRISIRANA ZA VEZU BRAKA NEKA SE JAVI JER ZELIM DA SE OZENIM.VRIJEDAN SAM RADNIK NE PUSIM I NE PIJEM ALKOHOL.NEKA SE MUSKARCI ZAOBIDZU OVAJ OGLAS KOJE SE PREOBUKU U ZENSKO JER IH ODMAH PREPOZNAJEM PO LICU.TRENUTNO SAM U BECU OD RODZENJA SAM RADIM VEC 20 GODINA.A IZ BOSNE SAM GRAD BUGOJNO.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
selmap26

Post by selmap26 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bez veze

Post by bez veze »

Svi oglasi su dobrodosli ..ali moraju biti na zadanu temu i nemojte da strse izvan ovih postojecih ..
:D
*mima*

Post by *mima* »

Pa to sam i mislila............

DODJI DA OSTARIMO ZAJEDNO.
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

13.TRAZIM SLOBODNU DJEVOJKU ZA BRAK,ALI SAMO INOSTRANSTVO,BILO GDJE SAMO DA SE IDE IZ BIH

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lol: :lol: :lol:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

Post by grunt »

22.Znam kada si procitala moj oglas na sav si glas kazala hvala bogu evo konacno mog princa iz bajke na bijelome konju, tj. evo konacno super momka samo za mene, da ti odmah kazem ti si veoma mastovita i nemas veze sa stvarnim zivotom i vjerujes u razne bajke o crvenkapicima, te u bajke o djeda mrazu koji ce na sankama srece dovezti ti princa iz bajke na bijelome konju, zatim vjerujes u razne bajram dede koji bracnu srecu kapom i sakom svakoj zeni djele,te vjerujes u razne snjazane i 7 patuljka da joj nisu na obraz udarili itd. Zena koja zivi u svijetu ovakvih djeciji bajki i djeciji fantazija ne treba,
nego ona koja zivi u svijetu stvarnosti i koja zna da niko nije savrsen i koja je odlucuna da da se odmah uda za mene.
[/url]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

Post by *mima* »

NUDIM BRAK KINEZIMA..........CIJENA PO DOGOVORU.
malamaca

Post by malamaca »

Meni su bas neki od ovih oglasa simpa :D
bez veze

Post by bez veze »

.....mada ne iskljucujem ni druga geografska i kontinentalna podrucja.
Meni je ovaj najbolji.....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

u tako kratkoj rečenici možeš dosta saznati o ljudima :D i ženama
bez veze

Post by bez veze »

Tacno ..pa zasto se onda ne potrude pametnije napisati oglas.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

meni je najbolje kad u prvi plan stave
"nepusac, trazi nepusacicu" :shock: :lol:
Mobile_Disco

Post by Mobile_Disco »

vjesticanametli wrote:13.TRAZIM SLOBODNU DJEVOJKU ZA BRAK,ALI SAMO INOSTRANSTVO,BILO GDJE SAMO DA SE IDE IZ BIH

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lol: :lol: :lol:

Ovo je dosta.. zakljucaj temu :D
Brunello

#17 Re: Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by Brunello »

bez veze wrote:Kraj ovako mastovitih licnih oglasa ja se nikada udati necu ..
Opet ce me pitati zar i to citam ..citam..nekada kada pozelim da pobjegnem iz BiH a nekada kada pozelim da se nasmijem.I u jednom i u drugom slucaju je tuzno...na kraju

1.Ako si karakterna i usamljena,znas sta mozes i hoces,Bosanka si slobodnih nadzora,modernih shvacanja i pogleda na zivot,ugodne vanjstine i nadasve da si slobodna zena,iskrena..Javi se pruzit cu ti moju toplu bosansku ruku,otvoriti dusu i srce najiskrenije sto moze biti.Prednost damama iz Skandinavije,Danska i Svedska,mada ne iskljucujem ni druga geografska i kontinentalna podrucja.

2...i koji takodje znaju sta ne zele. Prvenstveno bih volio da mi se jave zene od 30 pa do 50 godina, koje nisu opterecene predrasudama i tabuima, koje imaju malo sire vidike od vecine nasih sugradjana i koje imaju punoo pozitivne energije, a jako malo ili nikako one negativne, a da, zaboravio sam, osoba ne smije biti pokvarena. Volim fer i korektne ljude(takav sam i sam) i fer i korektnu igru. Ako si se prepoznala u ovome sto sam napisao i ako zelis da upoznas jednu normalnu i jednostavnu osobu, javi se

4.Ne bi mi bilo mrsko upoznati obrazovanu
stabilnu i slobodnu zenu.

5.Romantičan, iskren, situiran, želi bi da upoznam iskrenu karakternu osobu za zajednički život. Prednost dijaspori

6.Lutajući tražeči tebe nakupile se godine koje s lahkoćom nosim ali svakim mi je danom sve teže biti sam.pronađi me ti kad ja nisam tebe.ne ka ti moj Zagreb nebude daleko...samo tvoj...

7.Pokusavam i na ovaj nacin upoznati moju lijepsu polovinu.
Duhovit sam,uvijek spreman na salu.Volim sport,knjige,prirodu.I ne zamaram se zbog nekih svakodnevnih glupih sitnica.
zelja mi je upoznati djevojku radi ozbiljne veze.Ja je zamisljam lijepu,sarmantnu,duhovitu,visoka sa malo duzom kosom.slank ili mrsava,i koja voli sportske aktivnosti,ili se bavi.
Ne patim od komplexa vise vrijednosti i suplih hvalisavi prica.
neka bude sasvim obicna djevojka koja zna razdvojiti karijeru od zajednice u braku.I koja je bez obaveza.
Vi koji citate ovajoglas djevojke ili razvedene zene ako mislite da nemate ovih kvaliteta preporucite nekoj svojoj drugarici.
Mozda uspije jer nikada se ne zna.
Moja je zelja ustati ujutro zajedno ,zagrljeni i sa poljupcima,popiti kahvu i dogovoriti se sta ce mo danas raditi.
Pa osobe izmedju trideset i cetrdeset godina neka mi se slobodno jave.

8.Mogu ja tu sada svasta da pisem - necu, bilo bi neobjektivno, zar ne?
Jednostavno trazim, ko corava kokos ....
Mozda ces mi ti donjet svjetlo - pokusaj

9.Ovim putem se obracam vama koji pratite ove stranice.Naime trazim siromasnu zenu iz BiH(40-45god.),koja je smjela da otpocne novi zivot pun ljubavi i postovanja...

10.Zelijo bi da upoznam meni srodnu dusu za ozbiljnu vezu i moguci brak. Pa ako takva postoji sa slicnim zeljama neka se javi da pokusamo, mozda da uspijemo.
Pozeljna fotografija sto cu isto da uzvratim.
11.Trazim ozbiljnu damu iz Skandinavije za druzenje a poslije kako se dogovorimo ..

12.Ima li u Sarajevi i jedna zena od 40 do 45 godina da zeli i da je spremna pokusati graditi buducnost sa samcem od 45 godina, a da ne zeli beskonacna dopisivanja i filozofska presipanja iz supljeg u prazno? Volio bih takvu upoznati, zanima me ono sto joj je u glavi, sve ostalo je prolazno...

14.trazim djevojuku,amoze i zena djete nije prepreka.javis se da otarimo zajedno.

15.Bosnjakinja,bilo iz Australije,Novog Zelanda,Norveške,Švedske,ako nisi jos bila usla u veze na duge staze,ovim putem trazim slicnu srodnu dusicu,umjerenu vjernicu i znaj da sam full ozbiljan,ako te zanima dalje moras se javiti jer necu puno otkrivati,ako imas od 22-29 godine javi se...ja cu odgovoriti.

16.Da budem iskren. Trazim zensku osobu od 20 do 30 da me malo mazi i pazi. Ja sam maza, ali bih uzvratio mnogostruko. Ako pomislite da sam neki debil sto ovo trazim preko oglasa, zapitaj se zasto ti to citas. Pusa!17.pa eto ako moram nesto da napisem...
to mora da se osjeti,ali mi je vazno da se ne lazemo,a ona ce se sama prepoznati...

18.Drzi se nade,nada jedina covjeka ni na samrti ne ostavlja sama.
Sanjao sam da bi zivot trebao biti radost.Probudio sam se i shvatio da je zivot naporRadeci uvidjam da je u naporu radost.Ako nisi starija od 46..razmisljas nesto slicno kao ja i da si ugodne vanstinje,budi moja radost.Javi se,cekam te da povedem zemljom Hamletovom.....!

19.Zelio bih da upoznam iskrenu, slobodnu, ozbiljnu i osjecajnu djevojku za ozbiljnu vezu. Po mogucnosti da zivi u Danskoj. Nadam se da jos ima takvih djevojki

20.Život je kratak ...
polomi ljušturu i ...
voli iskreno, ljubi nesebično, opraštaj brzo ...
radi kako treba, pomozi gdje treba, osjeti kad treba .
razmisli uvijek, popusti katkada, ne kloni nikada ...
slušaj više, suosjećaj više, daruj se više .
smij se kad možeš i plači kad moraš .
ne srami se ni svoga tijela ni svoje duše ...

21.Evo ovako,

Djevojka ''ozbiljna'' izmedzu 25 i 35 godina ako trazi nekog ''plaho'' finog da upozna, evo sanse da to i uradi.

[/url]
definitivno najjjjace... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#18 Re: Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by ladyblue18 »

bez veze wrote:
16.Da budem iskren. Trazim zensku osobu od 20 do 30 da me malo mazi i pazi. Ja sam maza, ali bih uzvratio mnogostruko. Ako pomislite da sam neki debil sto ovo trazim preko oglasa, zapitaj se zasto ti to citas. Pusa!

[/url]
fantom slobode

Post by fantom slobode »

mima wrote:NUDIM BRAK KINEZIMA..........CIJENA PO DOGOVORU.

:thumbup: :faraon1: :thumbup: :faraon: :thumbup: :faraon1: :faraon: :thumbup: :thumbup: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-D :-D :-D :-D :-D :) :) :) :) :) :) :) :) To Mima, care!!!!!!
fixer

Post by fixer »

hehe muskarci koji se oblace ko zene :D :D :D :D
hahahaha
neki dan sam u europi vidio transvestita visokog 210 cm u minicu :D :D
x0z0y0

Post by x0z0y0 »

joj hahaha stvarno loodo
volim ja citat te oglase..svaki put ..al bas svaki garantovano..ima neka provala :D
najjace mi je kad postave oglas tipa "posten, plemenit,..." i hiljadu nekih karakternih osobina vezanih za postenje i onda na kraju..."Na izdrzavanju sam zatvorske kazne u KP Zenica" hahahahaha
jos jace mi je kad zene na izdrzavanju kazne postave oglas sa istim sadrzajem :D :lol: :lol:
tech10

#22 Re: Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by tech10 »

Trazim muskarca\"zanimljivog\" ZA OZBILJNU VEZU

Radila sam svasta u zivotu,vise losih stvari tj.stvari koje ne ide da govorim o tome,Zivela sam zivo brzo MNOGO BRZO i sad se kajem zbog toga i volela bih da upoznam nekog ko bi mi malo ulepsao zivot i pruzio mi ono sto mi treba a ja njemu za uzvrat dajem sve \"SEBE\".gODINE MI NISU VAZNE ,VAZNO JE DA JE COVEK KOJI ME RAZUME Dostupna sam na oba broja,ali ako niste neki koji zele da zloupotrebe ovo sto sam napisala nemojte odmah da me zovete,jer dosta mi je zezanja.MOGLI BI DA SE PRVO UPOZNAMO PREKO SMS-a.Saljite mi poruke na drugi broj a ako ste za razgovor na prvi,poto mi ne radi mikrofon i ja bi vas cula ali vi mene ne. :D

trazim zenu |
trazim zenu duhovitu izuzetno radi braka mora biti muslimanka vjernica ili namjeravat da postane medutim da je izmedu 30 i 40 godina prednost imaju medicinski radnici i kuharke
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#23 Re: Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by Šeherzada »

Nisam lijep,nisam zgodan,al sam zato NEOPHODAN!
:? :run:
zena21

#24 Re: Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by zena21 »

Trazim zenu iskljucivo za brak. Po mogucnosti da joj izgled i pamet nisu btni :run:

Sifra: Nisam lijep. al sam zato glup :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#25 Re: Ja se nikada udati necu...oglasnik!

Post by Šeherzada »

Trazim zenu za brak koja ima dobru liniju....Moze i neki bolji kasetofon....
:lol:
Post Reply