meni su se smijali kad sam po vilsonovom hodao u crvenim farmerkama. kad sam ih kupio cura mi je rekla: "takve hlace imas samo ti i 16-godisnje curice".
p.s nisam sve stigao procitati, recite mi da nisam jedini na ovoj temi koji je blizu 30-im.
cuj blizu...callmethebreeeze wrote:jel' ovo forum dobio svoju "emo-temu"?
meni su se smijali kad sam po vilsonovom hodao u crvenim farmerkama. kad sam ih kupio cura mi je rekla: "takve hlace imas samo ti i 16-godisnje curice".
![]()
p.s nisam sve stigao procitati, recite mi da nisam jedini na ovoj temi koji je blizu 30-im.
ha ha ha. tacno. kad sam ja isao u srednju bilo je super gledati ove koji su isli "estetske pravce". toliko su se trudili da da budu drugaciji da su na kraju svi izgledali isto.stochar wrote:najjaca mi je fora "ja sam drugaciji/a od drugih, necu da budem dio neke grupe, ovo, ono, da vidim ima li nas jos...' i, onda se skupi jos jedna grupa istih ljudi koji imaju svoje kodove 'biti drugaciji od drugih' i tako postanu dio jedne od nekoliko amorfnih masa. jedna epizoda south parka je super objasnila taj fenomen, kad kyle cini mi se nece da bude dio mase sa pravilima, ode u darkere i vidi da i oni imaju masu pravila... isto k'o tv na tv-u i u nedogled...
Ne kontam pravila ovog foruma :Sbez_ideje wrote:Ja?reLoaded wrote:Si emo?
sorry, ja bas i nisam gotivio grunge...callmethebreeeze wrote:nego, vidim da nisam jedini koji je poceo da sijedi na ovoj temi. sjeca li se neko uzasnog perioda grandza. kad vidim slike iz tog perioda.
![]()
![]()
![]()
hvala bogu pa me brzo proslo.
'God will take good care of you,Raščupana wrote:Baš je super biti drukčiji, da okaju grijehe idu u vjerske ustanove, meni dođu da pričaju o grijesima, jer ih ne osuđujem, šta više, ohrabrujem ih.....
Drukčiji imaju jasne ciljeve i ako ne znaju šta hoće, jasnije znaju od istih ŠTA NEĆE.....
Heroin je grijeh onog koji ga prodaje, onaj koji ga koristi je idiot...... Svi smo mi to vidjeli i imali priliku uzeti, meni su dva prijatelja umrla zbog overdose-a, jbga, IDIOTI......Alfons Kauders wrote:'God will take good care of you,Raščupana wrote:Baš je super biti drukčiji, da okaju grijehe idu u vjerske ustanove, meni dođu da pričaju o grijesima, jer ih ne osuđujem, šta više, ohrabrujem ih.....
Drukčiji imaju jasne ciljeve i ako ne znaju šta hoće, jasnije znaju od istih ŠTA NEĆE.....
Just do as I say, don't do as I do...'
ne znam... moja je raja isla u vjerske ustanove da okaje neke druge grijehe...mahom heroinomanske...
slicno i ovdje... ali ja ne krivim dilere...Raščupana wrote:Heroin je grijeh onog koji ga prodaje, onaj koji ga koristi je idiot...... Svi smo mi to vidjeli i imali priliku uzeti, meni su dva prijatelja umrla zbog overdose-a, jbga, IDIOTI......Alfons Kauders wrote:'God will take good care of you,Raščupana wrote:Baš je super biti drukčiji, da okaju grijehe idu u vjerske ustanove, meni dođu da pričaju o grijesima, jer ih ne osuđujem, šta više, ohrabrujem ih.....
Just do as I say, don't do as I do...'
ne znam... moja je raja isla u vjerske ustanove da okaje neke druge grijehe...mahom heroinomanske...
Meni ovo prvo, drugo i trece bas i ne ide.Raščupana wrote:Svak kroji svoju sudbinu, i brine o sebi.
Život je lijep, samo ga treba znati živjeti, pa i sa greškama, i sa svime što isti nosi...... Ali je PREDIVAN.....
JThomas wrote:egoistični mit egoističnih pojedinaca. k'o fol si drukčiji ako nosiš drukčije tene. jesi, al' u panjevima, sve je to u pet deka i sve nas more isti jadi.
Zlata M. wrote:JThomas wrote:egoistični mit egoističnih pojedinaca. k'o fol si drukčiji ako nosiš drukčije tene. jesi, al' u panjevima, sve je to u pet deka i sve nas more isti jadi.![]()
![]()
...uostalom, i da je drugacije - isfurano je !
Gospoda Ministarka wrote:Zlata M. wrote:JThomas wrote:egoistični mit egoističnih pojedinaca. k'o fol si drukčiji ako nosiš drukčije tene. jesi, al' u panjevima, sve je to u pet deka i sve nas more isti jadi.![]()
![]()
...uostalom, i da je drugacije - isfurano je !![]()
Netrudim se biti drugacija od drugih nit se gledam drugacijom...
Mah, nisi nista drugacija od drugih vjeruj mi.S-e-l-e-n-a-a wrote:Gospoda Ministarka wrote:Zlata M. wrote:![]()
![]()
...uostalom, i da je drugacije - isfurano je !![]()
Netrudim se biti drugacija od drugih nit se gledam drugacijom...![]()
ne trudim se ni ja biti drugacija, mada smo svi drugaciji od drugih na neki nacin.... i sve nas more iste brige, ali je vazno kako covjek gleda na neke stvari i kako se nosi sa problemima... ja ih sa svoje 23 godine i previse ozbiljno shvatam i uzimam srcu pa, kada trebam, ne mogu da uzivam cak ni u ispijanju kahvice a da ne odlutam u rjesavanje jednacina sa vise nepoznatih (novac, novac, plata, novac..)![]()
Kako nisi ... ovako lezerno izvuces temu staru 6 godina i nadovezes se ko da je jucer postavljenagoogleman wrote:koliko sam ja tek drugaciji od drugih,tako da se tesko privikavam na novu sredinu...
nekako su mi danasnji ljudi tako obicni,nezanimljivi......
mozda je to i dobro,ali je tesko s njima jer ne prihvacaju takvog kakav jesam...
ali ja sam totalno drugaciji od drugih...
googleman wrote:heh pa to ti je talenat cisti...atko wrote:Kako nisi ... ovako lezerno izvuces temu staru 6 godina i nadovezes se ko da je jucer postavljenagoogleman wrote:koliko sam ja tek drugaciji od drugih,tako da se tesko privikavam na novu sredinu...
mozda je to i dobro,ali je tesko s njima jer ne prihvacaju takvog kakav jesam...
ali ja sam totalno drugaciji od drugih...![]()
... vecina nas to nebi uradila
...
furam se na ajnstajna,maradonu,betovena....svi su oni bili duraciji od drugih...
Sve je to u glavi, kao i kod žena, koje ne svršavaju, tokom sex-a. GLAVA je čudo.Alfons Kauders wrote:Meni ovo prvo, drugo i trece bas i ne ide.Raščupana wrote:Svak kroji svoju sudbinu, i brine o sebi.
Život je lijep, samo ga treba znati živjeti, pa i sa greškama, i sa svime što isti nosi...... Ali je PREDIVAN.....
U cetvrtom sam svjetski priznati strucnjak, ili petom, zavisi kako brojis... Mislim u ovom dijelu s greskama...
Predivan?
Pa dobro, barem povremeno...
ne znam, ja iz tvojih postova ne primjećujem da se mnogo razlikuješ od "običnih i nezanimljivih" smrtnika.googleman wrote:koliko sam ja tek drugaciji od drugih,tako da se tesko privikavam na novu sredinu...
ali ja sam totalno drugaciji od drugih...