"ja sam totalno drugciji od drugih...."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

callmethebreeeze

#101 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by callmethebreeeze »

jel' ovo forum dobio svoju "emo-temu"?
:D

meni su se smijali kad sam po vilsonovom hodao u crvenim farmerkama. kad sam ih kupio cura mi je rekla: "takve hlace imas samo ti i 16-godisnje curice".

p.s nisam sve stigao procitati, recite mi da nisam jedini na ovoj temi koji je blizu 30-im.
stochar

#102 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by stochar »

najjaca mi je fora "ja sam drugaciji/a od drugih, necu da budem dio neke grupe, ovo, ono, da vidim ima li nas jos...' i, onda se skupi jos jedna grupa istih ljudi koji imaju svoje kodove 'biti drugaciji od drugih' i tako postanu dio jedne od nekoliko amorfnih masa. jedna epizoda south parka je super objasnila taj fenomen, kad kyle cini mi se nece da bude dio mase sa pravilima, ode u darkere i vidi da i oni imaju masu pravila... isto k'o tv na tv-u i u nedogled...
Alfons Kauders

#103 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Alfons Kauders »

callmethebreeeze wrote:jel' ovo forum dobio svoju "emo-temu"?

meni su se smijali kad sam po vilsonovom hodao u crvenim farmerkama. kad sam ih kupio cura mi je rekla: "takve hlace imas samo ti i 16-godisnje curice".

p.s nisam sve stigao procitati, recite mi da nisam jedini na ovoj temi koji je blizu 30-im.
cuj blizu...

puteruuu...

callmethebreeeze

#104 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

stochar wrote:najjaca mi je fora "ja sam drugaciji/a od drugih, necu da budem dio neke grupe, ovo, ono, da vidim ima li nas jos...' i, onda se skupi jos jedna grupa istih ljudi koji imaju svoje kodove 'biti drugaciji od drugih' i tako postanu dio jedne od nekoliko amorfnih masa. jedna epizoda south parka je super objasnila taj fenomen, kad kyle cini mi se nece da bude dio mase sa pravilima, ode u darkere i vidi da i oni imaju masu pravila... isto k'o tv na tv-u i u nedogled...
ha ha ha. tacno. kad sam ja isao u srednju bilo je super gledati ove koji su isli "estetske pravce". toliko su se trudili da da budu drugaciji da su na kraju svi izgledali isto.
callmethebreeeze

#105 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

nego, vidim da nisam jedini koji je poceo da sijedi na ovoj temi. sjeca li se neko uzasnog perioda grandza. kad vidim slike iz tog perioda.
:-) :-) :-)

hvala bogu pa me brzo proslo.
reLoaded

#106 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by reLoaded »

bez_ideje wrote:
reLoaded wrote:Si emo?
Ja? :-?
Ne kontam pravila ovog foruma :S
Evo i maloprije odgovaram na temu, a lik mi se javlja i pita me jesam li njemu rekao.
Zar ne ide ovako: Otvorim temu, vidim uvod i odgovorim na njega. Ako zelim nekoga da citiram, to i ucinim... A neko misli da, ako napisem post ispod njegovog (Jer se tako igrom slucaja zadesi) ustvari njega citiram... Ne kontam majke mi...
Alfons Kauders

#107 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Alfons Kauders »

callmethebreeeze wrote:nego, vidim da nisam jedini koji je poceo da sijedi na ovoj temi. sjeca li se neko uzasnog perioda grandza. kad vidim slike iz tog perioda.
:-) :-) :-)

hvala bogu pa me brzo proslo.
sorry, ja bas i nisam gotivio grunge... :D mislim, osim kad je trebalo roviti kojekakve kobejnushe :D
Mis mekinjas

#108 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Mis mekinjas »

Baš je super biti drukčiji, da okaju grijehe idu u vjerske ustanove, meni dođu da pričaju o grijesima, jer ih ne osuđujem, šta više, ohrabrujem ih.....
Drukčiji imaju jasne ciljeve i ako ne znaju šta hoće, jasnije znaju od istih ŠTA NEĆE..... :)
Alfons Kauders

#109 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Alfons Kauders »

Raščupana wrote:Baš je super biti drukčiji, da okaju grijehe idu u vjerske ustanove, meni dođu da pričaju o grijesima, jer ih ne osuđujem, šta više, ohrabrujem ih.....
Drukčiji imaju jasne ciljeve i ako ne znaju šta hoće, jasnije znaju od istih ŠTA NEĆE..... :)
'God will take good care of you,
Just do as I say, don't do as I do...'

ne znam... moja je raja isla u vjerske ustanove da okaje neke druge grijehe... :D mahom heroinomanske... :D
Mis mekinjas

#110 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Mis mekinjas »

Alfons Kauders wrote:
Raščupana wrote:Baš je super biti drukčiji, da okaju grijehe idu u vjerske ustanove, meni dođu da pričaju o grijesima, jer ih ne osuđujem, šta više, ohrabrujem ih.....

ne znam... moja je raja isla u vjerske ustanove da okaje neke druge grijehe... :D mahom heroinomanske... :D
Heroin je grijeh onog koji ga prodaje, onaj koji ga koristi je idiot...... Svi smo mi to vidjeli i imali priliku uzeti, meni su dva prijatelja umrla zbog overdose-a, jbga, IDIOTI......
Alfons Kauders

#111 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Alfons Kauders »

Raščupana wrote:
Alfons Kauders wrote:

Heroin je grijeh onog koji ga prodaje, onaj koji ga koristi je idiot...... Svi smo mi to vidjeli i imali priliku uzeti, meni su dva prijatelja umrla zbog overdose-a, jbga, IDIOTI......
slicno i ovdje... ali ja ne krivim dilere...

meni dobro bilo... ali budala vazda ima...

vise ljudi izgine u saobracaju, pa ne krivimo proizvodjace auta, vec one koji pice kroz crveno...

kako ti lijepo rece... idioti... :(
Mis mekinjas

#112 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Mis mekinjas »

Svak kroji svoju sudbinu, i brine o sebi.
Život je lijep, samo ga treba znati živjeti, pa i sa greškama, i sa svime što isti nosi...... Ali je PREDIVAN.....
Alfons Kauders

#113 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Alfons Kauders »

Raščupana wrote:Svak kroji svoju sudbinu, i brine o sebi.
Život je lijep, samo ga treba znati živjeti, pa i sa greškama, i sa svime što isti nosi...... Ali je PREDIVAN.....
Meni ovo prvo, drugo i trece bas i ne ide.

U cetvrtom sam svjetski priznati strucnjak, ili petom, zavisi kako brojis... Mislim u ovom dijelu s greskama... :D

Predivan?

Pa dobro, barem povremeno... :)
S-e-l-e-n-a-a

#114 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by S-e-l-e-n-a-a »

svi koji su drugaciji od drugih neka uzivaju... ja sam kao i vecina DOSADNAAA i ne volim sto sam takva .... :zzzz:
JThomas

#115 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by JThomas »

egoistični mit egoističnih pojedinaca. k'o fol si drukčiji ako nosiš drukčije tene. jesi, al' u panjevima, sve je to u pet deka i sve nas more isti jadi.
Zlata M.

#116 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Zlata M. »

JThomas wrote:egoistični mit egoističnih pojedinaca. k'o fol si drukčiji ako nosiš drukčije tene. jesi, al' u panjevima, sve je to u pet deka i sve nas more isti jadi.
:D :thumbup:
...uostalom, i da je drugacije - isfurano je !
Gospoda Ministarka

#117 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Gospoda Ministarka »

Zlata M. wrote:
JThomas wrote:egoistični mit egoističnih pojedinaca. k'o fol si drukčiji ako nosiš drukčije tene. jesi, al' u panjevima, sve je to u pet deka i sve nas more isti jadi.
:thumbup:
Netrudim se biti drugacija od drugih nit se gledam drugacijom...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#118 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Truba »

jel ovo ona maja što se zadovoljavala keramičkom patkicom :D
Ma.Le.Na

#119 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Ma.Le.Na »

"You're Special, Just Like Everybody Else." :D :lol: 8-)
S-e-l-e-n-a-a

#120 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by S-e-l-e-n-a-a »

Gospoda Ministarka wrote:
Zlata M. wrote:
ne trudim se ni ja biti drugacija, mada smo svi drugaciji od drugih na neki nacin.... i sve nas more iste brige, ali je vazno kako covjek gleda na neke stvari i kako se nosi sa problemima... ja ih sa svoje 23 godine i previse ozbiljno shvatam i uzimam srcu pa, kada trebam, ne mogu da uzivam cak ni u ispijanju kahvice a da ne odlutam u rjesavanje jednacina sa vise nepoznatih (novac, novac, plata, novac..) :-) :roll:
Gospoda Ministarka

#121 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Gospoda Ministarka »

S-e-l-e-n-a-a wrote:
Gospoda Ministarka wrote:
Zlata M. wrote: :D :thumbup:
ne trudim se ni ja biti drugacija, mada smo svi drugaciji od drugih na neki nacin.... i sve nas more iste brige, ali je vazno kako covjek gleda na neke stvari i kako se nosi sa problemima... ja ih sa svoje 23 godine i previse ozbiljno shvatam i uzimam srcu pa, kada trebam, ne mogu da uzivam cak ni u ispijanju kahvice a da ne odlutam u rjesavanje jednacina sa vise nepoznatih (novac, novac, plata, novac..) :-) :roll:
Mah, nisi nista drugacija od drugih vjeruj mi.
Samo si malo ozbiljnija i pametnija.
I ja sam sa 20 pola plate davala na gardarobu pola da imam za izlaska, a sad par godina poslje malo drugacije razmisljam i drugacije gledam na svijet... sve ti je to do mentalnog sklopa i svi imamo obrasce ponasanja... u jedan se uvijek uklapas a za nijansu su drugaciji.
atko

#122 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by atko »

googleman wrote:koliko sam ja tek drugaciji od drugih,tako da se tesko privikavam na novu sredinu...
nekako su mi danasnji ljudi tako obicni,nezanimljivi......
mozda je to i dobro,ali je tesko s njima jer ne prihvacaju takvog kakav jesam...
ali ja sam totalno drugaciji od drugih... :D
Kako nisi ... ovako lezerno izvuces temu staru 6 godina i nadovezes se ko da je jucer postavljena :D :D ... vecina nas to nebi uradila :lol:
atko

#123 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by atko »

googleman wrote:
atko wrote:
googleman wrote:koliko sam ja tek drugaciji od drugih,tako da se tesko privikavam na novu sredinu...
mozda je to i dobro,ali je tesko s njima jer ne prihvacaju takvog kakav jesam...
Kako nisi ... ovako lezerno izvuces temu staru 6 godina i nadovezes se ko da je jucer postavljena :D :D ... vecina nas to nebi uradila :lol:
heh pa to ti je talenat cisti... :D ...
furam se na ajnstajna,maradonu,betovena....svi su oni bili duraciji od drugih... 8-)
:thumbup: volim kad neko razumije shalu segu posalicu pa makar bila i na njegov ziroracun :D
Mis mekinjas

#124 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by Mis mekinjas »

Alfons Kauders wrote:
Raščupana wrote:Svak kroji svoju sudbinu, i brine o sebi.
Meni ovo prvo, drugo i trece bas i ne ide.

U cetvrtom sam svjetski priznati strucnjak, ili petom, zavisi kako brojis... Mislim u ovom dijelu s greskama... :D

Predivan?

Pa dobro, barem povremeno... :)
Sve je to u glavi, kao i kod žena, koje ne svršavaju, tokom sex-a. GLAVA je čudo.
Ako puno griješiš, slušaj oko sebe, budala se uči na svojim, pametan na tuđim greškama.... :wink: :wink: :wink:
vaca

#125 Re: "ja sam totalno drugciji od drugih...."

Post by vaca »

ne znam, ja iz tvojih postova ne primjećujem da se mnogo razlikuješ od "običnih i nezanimljivih" smrtnika.
i iz ovoga što si napisao više liči da ti ne prihvataš njih..

i čemu uopšte toliko upiranje da se bude drugačiji.....budi to što jesi, to je sasvim dovoljno da ti čovjek "skine kapu".
Post Reply