Ja sam ŠUŠA... do kad više...????
-
Richard Peti
- djulba
#102 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
MA JA A TI SI KAO ŠTO SI REKAO ČISTI MUSLIMAN. E TO TI JE VJERA MUSLIMANE . A U KOJOJ DRŽAVI ŽIVIŠ MUSLIMANE.
I JA SAM MUSLIMAN PO VJERI, A KO GOD ME PITA ŠTA SAM KAŽEM DA SAM BOSANAC. JER TO I JESAM I TO PONOSNO KAŽEM
I JA SAM MUSLIMAN PO VJERI, A KO GOD ME PITA ŠTA SAM KAŽEM DA SAM BOSANAC. JER TO I JESAM I TO PONOSNO KAŽEM
- Ahmed Nurudin
#103 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Gdje su u ustavu bosanci i građani koje vi potencirate neprestano?samo gost wrote:I ja sam dijete iz miješanog braka: otac mi je muško, a mati žensko!
Šalu na stranu, mene oduševljavaju ovi instant stručnjaci za ustavno pravo. Čuj kršiš ustav ako se pišeš 'Bosanac'?! Pa kategorija 'ostali' daje svakom za pravo da se smjesti izvan ovih 'konstitutivnih' (koji uzgred imaju više prava od 'ostalih' koji su po svemu građani drugog reda) i da se unutar toga izjasni kako je kome volja: Bosanac, Eskim, Marsovac. Šta je u tome kršenje Ustava?
Kršenje Ustava je garantovano samim Ustavom tako što 'ostali' ne mogu u Predsjedništvo BiH, Ustavni sud BiH i sl., a ni na drugim funkcijama ih baš nešto pretjerano nema (osim ako nisu J. Finci).
-
luciferino
#104 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
A ko si ti ,iz koje si ti zemlje-Mislimanije mozda....[/quote]Ahmed Nurudin wrote:mamatajo1965 wrote:ti SDA i ovaj iz RS-a tj SDS,
to sa mzakljucio posto se pravo dobro razumijete kao i te dviej stranke
ste unistili ovu zemlju
ja sa msmjesan zat osto sam Bosanac a ti si jadan zato sto nisi!!!
![]()
![]()
Ma ti si jadan jer ne znaš ko si bolan nebio, nemaš identitet, garant mješano meso jeldeeki bosanac
ahahahha
Hehe bravo, otrkivate pomalo pravo lice foruma koje svi znaju
Ja sam musliman čist ko suza, a vi garant mješano meso bez identiteta [/quote]
Nisi znači Bošnjak?
Pa može svako postati musliman, vjera je u srcu, a ne u genima genijalčino provokatorska.
- uvjek dobar gost
#105 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
sad si se pokazao... svu svoju neukost, priprostost.. svu svoju glupost... Nurudine.. ja sam produkt roditelja...
Ti malo čitaj obrazuj se... ne boli nužno.. i neka te bude stid... Ahmede Nurudine...
A pročitaj ti Ustav, onda malo obiđi BiH makni iz svoje ulice Nurudine.. pusti se šuplje, garant tipkaš sve ovo za dnevnicu...
Pogledaj kako žive ljudi , građani, vjernici, ateisti danas u ovoj zemlji koji su popljačkali tvoji zaštitnici.. Nurudine...
A znaj svako pojedinačno ide bogu na istinu, a on sve vidi i sve zna.,..
Ti malo čitaj obrazuj se... ne boli nužno.. i neka te bude stid... Ahmede Nurudine...
A pročitaj ti Ustav, onda malo obiđi BiH makni iz svoje ulice Nurudine.. pusti se šuplje, garant tipkaš sve ovo za dnevnicu...
Pogledaj kako žive ljudi , građani, vjernici, ateisti danas u ovoj zemlji koji su popljačkali tvoji zaštitnici.. Nurudine...
A znaj svako pojedinačno ide bogu na istinu, a on sve vidi i sve zna.,..
- Ahmed Nurudin
#106 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Rođen ko musliman i umrijet ću ko musliman. Turskih korjena iz starog grada unazad 400 godina
-
Richard Peti
- Ahmed Nurudin
#108 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
dzemmo wrote:haj reko si svoje, polozio si, sad caoAhmed Nurudin wrote:Rođen ko musliman i umrijet ću ko musliman. Turskih korjena iz starog grada unazad 400 godina
na goli otok jel
-
samo gost
#109 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Hajde ti (dok kakve odgovarajuće škole ili kursaAhmed Nurudin wrote:Gdje su u ustavu bosanci i građani koje vi potencirate neprestano?samo gost wrote:I ja sam dijete iz miješanog braka: otac mi je muško, a mati žensko!
Šalu
na stranu, mene oduševljavaju ovi instant stručnjaci za ustavno pravo.
Čuj kršiš ustav ako se pišeš 'Bosanac'?! Pa kategorija 'ostali' daje
svakom za pravo da se smjesti izvan ovih 'konstitutivnih' (koji uzgred
imaju više prava od 'ostalih' koji su po svemu građani drugog reda) i
da se unutar toga izjasni kako je kome volja: Bosanac, Eskim, Marsovac.
Šta je u tome kršenje Ustava?
Kršenje Ustava je garantovano
samim Ustavom tako što 'ostali' ne mogu u Predsjedništvo BiH, Ustavni
sud BiH i sl., a ni na drugim funkcijama ih baš nešto pretjerano nema
(osim ako nisu J. Finci).
-
zavrzlama.bl
#110 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
vi "bosanci" ste poludjeli
pa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
-
mamatajo1965
#111 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
A izvini,kako se zove zemlja u kojoj Ahmed Nurudin zivi,za tebe znamo da je RS.zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjelipa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
- Ahmed Nurudin
#112 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Realno skrozzavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjelipa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
-
JKG
#113 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Plaho...hajde sada prosetaj, mozda ce ti svjeza hava goditi...Ahmed Nurudin wrote:Rođen ko musliman i umrijet ću ko musliman. Turskih korjena iz starog grada unazad 400 godina
- Ahmed Nurudin
#114 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Bih i šta sad? Ne kontam, mrzitelju islamamamatajo1965 wrote: A izvini,kako se zove zemlja u kojoj Ahmed Nurudin zivi,za tebe znamo da je RS.
- Ahmed Nurudin
#115 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Buraz, ja ću jedno mješano meso, ti?zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjelipa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
-
mamatajo1965
#116 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Pa sta onda imas protiv Bosanaca i Hercegovaca? Ne mrzim ja islam,ja mrzim fanatike i nacionaliste....Ahmed Nurudin wrote:Bih i šta sad? Ne kontam, mrzitelju islamamamatajo1965 wrote: A izvini,kako se zove zemlja u kojoj Ahmed Nurudin zivi,za tebe znamo da je RS.
-
Richard Peti
- uvjek dobar gost
#118 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjelipa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
Tebe ja kontam, ali ne kontam Nurudina... i nemoj mi molim te govoriti u ime 95% populacije.. ja sam lično dosta vremena proveo u Rudom, foči i Višegradu unazad dvije godine... ljudi tamo ne misle kao ti...pusti se Kosova nije to tema...
A razumljivo je da si raja sa Nurudinom Vi ste oduvjek u koaliciji..
-
zavrzlama.bl
#119 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
ja ne zivim u zemlji RS vec u BiH. kakve to sad veze ima. zanci gdje zivim tako se moram i osjecati da ne bi nekome to bilo cudno. pa znam ja da od RS kao ne zavisne nema nista pa ko bi to cudo od drzave priznao sem srbijanaca i mozda ludih Rusa. ne bi mogli nigdje ici sa tim dokumentima jedino u soči na more i to samo avionommamatajo1965 wrote:A izvini,kako se zove zemlja u kojoj Ahmed Nurudin zivi,za tebe znamo da je RS.zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjelipa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
- Šeha
#120 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjelipa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
Ko od tebe trazi da se izjasnjavas kao Bosanac? Ti se osjecas kao Srbin i niko ti ne brani da to budes.
Sto se ovim ljudima brani da se izjasnjavaju kako oni hoce...
Znaci jos jednom da ponovim... Tebi niko ne brani da budes sta hoces, sto se ti protivis da se ovi ljudi izjasnjavaju kako oni hoce?
- Ahmed Nurudin
#121 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA
-
JKG
#122 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
Hajde, molim Te, procitaj jos jednom sta si napisao.Ahmed Nurudin wrote:Buraz, ja ću jedno mješano meso, ti?zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjelipa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli
I da, vidim, odlicno se slazete i razumijete, kao i do sada.
- osa
#123 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
teorijski, u praksi dva ravnopravna i jedan zerka manje ravnopravan.Ahmed Nurudin wrote:U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA
- Ahmed Nurudin
#124 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
[quote="Ahmed Nurudin"]U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA[/quote]
- Ahmed Nurudin
#125 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???
[/size][/quote]Ahmed Nurudin wrote:[quote="Ahmed Nurudin"]U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA