Ja sam modni promasaj

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Gospoda Ministarka

#51 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Gospoda Ministarka »

:lol: Odustajem.
citroen

#52 Re: Ja sam modni promasaj

Post by citroen »

2407 wrote:Jah.... al treba puno para :roll: :mrgreen:
Pa daj nam reci koji je budzet na raspolaganju :D tako cemo lakse,vjeruj mi da mozes pravo jeftino proci,ne mora se sve kupovati brendirano,imas i dobre alternative od azela,bagatele,pijace pa nadalje.Recimo za kosulje solidan izbor imas u Oviesse prodavnicama,od 20KM do 44KM,jeans hlaca na pijaci made in Novi Pazar po 30KM,cipela u leonardu,bilo je neko snizenje,zaboravih i na tifany prodavnice,tamo mozes naci pravo kvalitetne stvari po veoma povolnim cijenama..
2407

#53 Re: Ja sam modni promasaj

Post by 2407 »

citroen wrote:
2407 wrote:Jah.... al treba puno para :roll: :mrgreen:
Pa daj nam reci koji je budzet na raspolaganju :D tako cemo lakse,vjeruj mi da mozes pravo jeftino proci,ne mora se sve kupovati brendirano,imas i dobre alternative od azela,bagatele,pijace pa nadalje.Recimo za kosulje solidan izbor imas u Oviesse prodavnicama,od 20KM do 44KM,jeans hlaca na pijaci made in Novi Pazar po 30KM,cipela u leonardu,bilo je neko snizenje,zaboravih i na tifany prodavnice,tamo mozes naci pravo kvalitetne stvari po veoma povolnim cijenama..
Ma normala, znam ja sve to ali da bi se npr. ja obukao onako trebao bih promjeniti kopletan stayling, mozda jedino farmerke ostaju. Prvo niti mi se mjenja stayling, ljude ne cijenim po onome kako su obuceni pa donekle i na sebi to primjenjujem(nek je cisto i ispeglano), ne volim fensi i mainstream stvari i ne da mi se obliaziti od radnje do radnje da bi nesto nasao :lol:

Komentar moj je bio vise upucen na ono ne treba puno pameti... hoces dobro auto? Kupi Range Rover, ne treba za to puno pameti... a sad o ukusima se ne vrijedi raspravljati :mrgreen:
Gospoda Ministarka

#54 Re: Ja sam modni promasaj

Odijelo ne cini covjeka ali ucini da ostavi bolji prvi dojam.
2407

#55 Re: Ja sam modni promasaj

Post by 2407 »

Gospoda Ministarka wrote:Odijelo ne cini covjeka ali ucini da ostavi bolji prvi dojam.
Al na osnovu prvog dojma mi dosta toga o toj osobi konstruisemo, ponekada neke stvari koje je tesko izmjeniti.
Ako mi se sta vani BiH svidja onda je to taj pristup da nije bitno kako si obucen vec kakav si ko osoba.
Gospoda Ministarka

#56 Re: Ja sam modni promasaj

2407 wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Odijelo ne cini covjeka ali ucini da ostavi bolji prvi dojam.
Al na osnovu prvog dojma mi dosta toga o toj osobi konstruisemo, ponekada neke stvari koje je tesko izmjeniti.
Ako mi se sta vani BiH svidja onda je to taj pristup da nije bitno kako si obucen vec kakav si ko osoba.

Nisam rekla da je pozitivno to sto je kod nas bitno kako si obucen ali eto kad je tako jedino sto mozes je prilagoditi se tome.
2407

#57 Re: Ja sam modni promasaj

Post by 2407 »

Gospoda Ministarka wrote: Nisam rekla da je pozitivno to sto je kod nas bitno kako si obucen ali eto kad je tako jedino sto mozes je prilagoditi se tome.
Sve to stoji, but that's not the shape of my heart... :)
shibonja

#58 Re: Ja sam modni promasaj

Post by shibonja »

Bas vam hvala svim sto ste se potrudili da postavite slike od kombinacija ,ima stvarno lijepih komada odjece :thumbup: ,ja volim da mi je nako malo komfornija odjeca ,nemogu tjesne farmerke ili neke uske majce ,to me uhvati srklet odmah ,zena mi je uzimala takvu odjecu al ja to probam i samo me huja uhvati,i kazem vrati sto si dzaba uzmila kad znas da usko ne volim,ona misli ako ako je kupila da cu morat nosit,onda je poslije odustala ,i sad kad se spicanim jedan dan kad dodjem kuci,ima da sjedne na ...... :)
♥ Julianna ♥

#59 Re: Ja sam modni promasaj

Post by ♥ Julianna ♥ »

Ama da tebe ona ne kroji po nekome :-?
Zelena Carapa

#60 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Zelena Carapa »

♥ Julianna ♥ wrote:Ama da tebe ona ne kroji po nekome :-?
bezveze komentar.
*mima*

#61 Re: Ja sam modni promasaj

Post by *mima* »

Ševala...ne bacaj bubice.
♥ Julianna ♥

#62 Re: Ja sam modni promasaj

Post by ♥ Julianna ♥ »

Bezveze odgovor na komentar.
shibonja

#63 Re: Ja sam modni promasaj

Post by shibonja »

♥ Julianna ♥ wrote:Ama da tebe ona ne kroji po nekome :-?

Ma bali ona na Zeljka Joksimovica ,al nije to ba ,nego ja uvijek haman strcim kraj nje?
♥ Julianna ♥

#64 Re: Ja sam modni promasaj

Post by ♥ Julianna ♥ »

Ali stvarno ne znam u čemu je problem ako si obučen kao što si opisao. Ni kaput, ni košulja nekad ne idu uvijek, a ona ako je napucana baš u svakoj prilici, onda ona ima problem, a ne ti.
shibonja

#65 Re: Ja sam modni promasaj

Post by shibonja »

Jesam obucen kako sam opiso ,a ima ja jos robe ,al kako god okrenem stvarno se sve svede na vjecito istu kombinaciju,i nije samo zena ,i sestra i mati i one kazu da neznam da se obucem :)
*mima*

#66 Re: Ja sam modni promasaj

Post by *mima* »

Ti si super obucen.......a zena ti ocito voli da si ponekad malo elegantniji....pa nabavi nesto po njenom ukusu.....za ponekad..... :-D
kojeime

#67 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 12/03/2011 22:03, edited 2 times in total.
Gospoda Ministarka

#68 Re: Ja sam modni promasaj

shibonja wrote:Jesam obucen kako sam opiso ,a ima ja jos robe ,al kako god okrenem stvarno se sve svede na vjecito istu kombinaciju,i nije samo zena ,i sestra i mati i one kazu da neznam da se obucem :)

Shibonja, ako ti 3 kaze da si pijan lezi i valjaj se :lol: :D
Mislim, cizme harlejke (jel bjese) i jakna napuhana mi je dovoljno da shvatim da su stvarno u pravu i jako mi je drago, i svaka cast sto si odlucio da poradis malo na tome radi svoje supruge, to je ljubav.

@kojeime, svaka cast odavno nesto smjesnije i puno licnih frustracija nisam procitala.
Last edited by Gospoda Ministarka on 16/12/2010 12:56, edited 1 time in total.
black

#69 Re: Ja sam modni promasaj

Post by black »

ja ovako nesto nosim

Image

+ debeli pleteni shal, farmerke, koshulja, majica ili dzemper i tako te kombinacije

a ne vidim ni shta fali tome sto nosis ali eto..ja isto nisam lik koji nosi odjelca i slichnu shminku
kojeime

#70 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 12/03/2011 22:03, edited 1 time in total.
karanana

#71 Re: Ja sam modni promasaj

Post by karanana »

jer ti si modni macak...

moro sam napisati jer mi je pjesma u glavi i eksplodirala bi da nisam napisao i oslobodio je.
Chivas1

#72 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Chivas1 »

black wrote:ja ovako nesto nosim

Image

+ debeli pleteni shal, farmerke, koshulja, majica ili dzemper i tako te kombinacije

a ne vidim ni shta fali tome sto nosis ali eto..ja isto nisam lik koji nosi odjelca i slichnu shminku
ja cu dogodine ovako nesto uzet ..da nabacim jos koju kilu :D
Zelena Carapa

#73 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Zelena Carapa »

kojeime wrote:Fino ti zenu za rucicu pa u prodavnicu, pa neka ti ona odabere.

Pa kada dodjete kuci neka te i napita. Pa neka ti i veze pertle kada krenes vani. A moze ti i pomoci na tutu da sjednes ako ne znas sam. Itako...

Ja muskaraca danas.

Ako joj se ne svidjas takav kakav si sto se udavala. Ma znam, tipicna zenska prica "Dobar je on samo mu nedostaje malo detalja. Ali sredicu ja njega samo dok ga uzmem u svoje ruke."

Pa krene: kako se to oblacis, pa kako i sta to jedes, pa sta ce ti hobi na gluposti trosis novac, pa sta ces s rajom u kafanu sjedi kuci, pa necemo na odmor gje ti zelis vec gdje ja zelim, pa sta cemo kod tvojih idemo kod mojih, pa mama mi je rekla da si malo sirov promijeni ponasanje, pa ovo-ono, pa tebi ne da da promolis nos iz kuce a ona ode sa jaranicama na more i usputnu ljetnu avanturu.

A sve pocne s tim da joj se ne svidja kako se oblacis.

Nego kada ti drugi put to kaze, ti sakom od sto i drekni "Ko u ovoj kuci stojeci pisa, je li"

eh ti sad o svojoj zeni poceo.. :D .
alica.k

#74 Re: Ja sam modni promasaj

Post by alica.k »

fixitagaint wrote:
Ma.Le.Na wrote:
Image

ALI nekome to jednostavno ne stoji..ili ga ne zna nositi
ovo izgleda tako gej da nije normalno
ne znam bas...meni je super. cuj gej.
Gospoda Ministarka

#75 Re: Ja sam modni promasaj

kojeime wrote:Gospodjo ministarka, citajuci velikog psihoanaliticara gospodja ministarki Branislava Nusica jasno je da ako iko nema pravo da prica o frustracijama to su gospodje ministarke.
Kako god ti kazes. :D
Ali vise o tebi kaze onaj post nego o meni moj nik jer ko zna iz kojih razloga sam ga ja izabrala a tvoje licne frustracije su i vise nego ocite.
Post Reply