Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
♥ Julianna ♥ wrote:Ne znam šta fali tvom odjevanju, leviske, majica, jakna..samo nek ti jakna ne izgleda ko lizalo i sve 5
I naravno ,nećeš takav u pozorište
Ja sam se ovako isto nosio i prije 15 godina ,mozda sam jednostavno dosadio svima sa mojim stilom a zeni pogotovo
shibonja wrote:Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuci Ja sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile , i cizme su harlejke ,kako vam se cini ta kombinacija i imate li neke prijedloge za mene ,kako da i ja postanem moderan i u trendu ,ja stvarno neznam da se obucem bez obzira na budzet kojim raspolazem ,a eto voljan sam se promijeniti ako imate neke fine kombinacije za zimu ,ono posli ja i zena u setnju gradom pa mozda svratimo i na kahvu gdje usput
Sve markirano a opet joj ne valja.
Odvedi je u BBI, pa u Lacosta prodavnicu, pa kupi odjece za 1500KM. Sredi se. Kada vidi racun, nece ti vise nabijati na nos.
shibonja wrote:Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuci Ja sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile , i cizme su harlejke ,kako vam se cini ta kombinacija i imate li neke prijedloge za mene ,kako da i ja postanem moderan i u trendu ,ja stvarno neznam da se obucem bez obzira na budzet kojim raspolazem ,a eto voljan sam se promijeniti ako imate neke fine kombinacije za zimu ,ono posli ja i zena u setnju gradom pa mozda svratimo i na kahvu gdje usput
lol!
ovo je stvarno post dana!
kad sam vidjela naslov teme, odmah sam pomislila na mog tatu koji mi vec godinama prebacuje da uopce nemam stila. i boze sacuvaj, ko strasilo.
nadam se da ce ti stylisti foruma dati dobre savjete!
Neznam koliko godina imas Sibonja ali ovo je nesto primjeno svim generacijama:
dobre cipelice
farmerke obavezno tamni jeans molicu lijepo i koje pristaju uz tvoju gradu
majcica ili kosuljica
dobar kaput
sal
i to je to... nema puno pameti.
Citroen, svaka cast za izbor kosulja, farmerki i cipelica
Nemoras biti siromasan da bi bio lose obucen kaze jedna danska poslovica, sto ce reci da onaj ko ima ukusa i stila moze se sasvim pristojno obuci za malo para.
Nemoras biti siromasan da bi bio lose obucen kaze jedna danska poslovica, sto ce reci da onaj ko ima ukusa i stila moze se sasvim pristojno obuci za malo para.
probaj nesto ovako...
mozes i dalje nositi farmerke ali promjeni model i neka budu tamni jeans ili crne. kupi slicne cipe ali promjeni model. Gore kaput trofrtaljni, sal, rukavice...ispod kosulja slicnih nijansi (tom tailor ima dobre fitted ili tailored modele (ako si slank) )
Ne kontam tvoj komentar.
Komentar je da covjeku koji ima stila i ukusa netreba puno novca da se obuce a onaj ko nema nemoze mu pomoci ni sav novac svijeta (ako ce to raditi bez strucne pomoci).