Ja, ona i njezino pleme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bosanac sa dna kace
#1 Ja, ona i njezino pleme
hajmo muski da vidimo kako se vi postavite kad ona ima korpus brace koji vas uhode, armiju sestara, tetaka, strini, nana koje saznaju i broj vasih krvnih zrnaca?
kako je ovima ozenjenima, kako su se uklopili sa punicom, puncem, i ostalima?
kako je ovima ozenjenima, kako su se uklopili sa punicom, puncem, i ostalima?
-
zenicaone
#2 Re: Ja, ona i njezino pleme
heheheheheheeh e sto se postavimo - zakrcise te odgovorima hahahahahahahahahaha ma libo mene t... za njene meni kad dopi.di ja ode a oni nek broje sta hoce - a injoj isto nek razligu kad joj nije vise to - nego problem je sto zene kad nadju konacno nekog momka i fali mu ovo fali mu ono - eh nece ona otic nego haj da ja njega uredim onako kako meni cejf - pa ako je on privrzeniji mami - nece mu rec :idi ti fino svojoj mami a ja odo dalje trazit , nego ode ja raz.ebat izmedju njega i mame. volim sto sam musko nemogu ti opisat:)
-
zenicaone
#3 Re: Ja, ona i njezino pleme
micki125 wrote:pa sa svojom punicom imam korektan odnos, samo još uvjek nisam siguran čemu to mogu zahvaliti, dal tome što je podaleko ja joj rijetko idemo![]()
![]()
ili što je zaista korektna
, a braće nema pa mi nema ko dosađivati.
a punac, e on je u svom svijetu, boem što bi rekli tako da me mnogo i ne primjećuje, pa tako ni ja njega i sve ok.
chim chim dalje tim tim bolje:) nego ima li ti zena sestru - i odma godine i kratak opis da ne spamam bezzze - zivis moj san:)
ah neko zivi san a neko sanja shmrc shmrc:)
-
zenicaone
#4 Re: Ja, ona i njezino pleme
puuu "bem ti srecu:) haj ako naletis na slicnu situaciju - javi posto vidim da si nafakali pa podjeli s rajom tj sa mnom - "bes raju:)
- ja sam iz Sarajeva
#5 Re: Ja, ona i njezino pleme
ja sam jedinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- HAVANA
#7 Re: Ja, ona i njezino pleme
Punica mi je super,sa mnom dobra a sa ćerkom se vazda nešta prepucava.
Punac umro
bio
Brata od žene znam duže nego nju.
On nas je i upoznao.
Dobro sam prooošoooo
Punac umro
On nas je i upoznao.
Dobro sam prooošoooo
- kurty
#8 Re: Ja, ona i njezino pleme
HAVANA wrote:Punica mi je super,sa mnom dobra a sa ćerkom se vazda nešta prepucava.![]()
Punac umrobio
![]()
On nas je i upoznao.
Dobro sam prooošoooo
Vidi se na tebi da si bobro prosao....
- negativ
#9 Re: Ja, ona i njezino pleme
Punica mi je super, sa mnom vazda dobra, a ćerki uvijek kaže jesil' mu stavila ručak
Punac
Brat, 'nako, često se ne petlja ni u svoj život pa sam miran i s te strane
Odlično sam prooošoooo
Punac
Brat, 'nako, često se ne petlja ni u svoj život pa sam miran i s te strane
Odlično sam prooošoooo
- HAVANA
#10 Re: Ja, ona i njezino pleme
negativ wrote:Punica mi je super, sa mnom vazda dobra, a ćerki uvijek kaže jesil' mu stavila ručak![]()
![]()
Punac![]()
Brat, 'nako, često se ne petlja ni u svoj život pa sam miran i s te strane![]()
Odlično sam prooošoooo
- Topla voda
#11 Re: Ja, ona i njezino pleme
imal kakva da nema roditelja,da su stradali u agresiji...ja bi najrahatniji bio
- anais_nin
#12 Re: Ja, ona i njezino pleme
mani se neslanih sala, nema potrebe....Topla voda wrote:imal kakva da nema roditelja,da su stradali u agresiji...ja bi najrahatniji bio
- ljubav_aha
#13 Re: Ja, ona i njezino pleme
mozda naidjes na neku koja ima identicne zahtjeveTopla voda wrote:imal kakva da nema roditelja,da su stradali u agresiji...ja bi najrahatniji bio
- ja sam iz Sarajeva
#14 Re: Ja, ona i njezino pleme
kuka mu već 15 godHer Flick wrote:kukala mu majka ko tebe ozenija sam iz Sarajeva wrote:ja sam jedinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- PticaTrkachica
#15 Re: Ja, ona i njezino pleme
Iz moje perspektive, mojoj drugoj polovici je kašika u med upala. Ali moja perspektiva se ne pika 
- PticaTrkachica
#16 Re: Ja, ona i njezino pleme
Onaj što teče s mlijekom 
- ja sam iz Sarajeva
#17 Re: Ja, ona i njezino pleme
PticaTrkachica wrote:Onaj što teče s mlijekom
-
rika
#18 Re: Ja, ona i njezino pleme
"Kratki brachni savjeti" moje ex-punice, pocevsi od boje plocica u kupatilu pa do tipa kuhinje koji treba kupiti za kucu,pa onda savjeti tipa "pravi muskarac treba supruzi svako jutro donijeti kafu u krevet" su glavni krivci zasto poslije 6 mjeseci,svako jutro mozhe opet piti kafu sa svojom kcerkom
))

- ja sam iz Sarajeva
#19 Re: Ja, ona i njezino pleme
MAMA ZNA NAJBOLJEEEEEEEEEEEEEEEErika wrote:"Kratki brachni savjeti" moje ex-punice, pocevsi od boje plocica u kupatilu pa do tipa kuhinje koji treba kupiti za kucu,pa onda savjeti tipa "pravi muskarac treba supruzi svako jutro donijeti kafu u krevet" su glavni krivci zasto poslije 6 mjeseci,svako jutro mozhe opet piti kafu sa svojom kcerkom))
![]()
![]()
- burek_in_space
#20 Re: Ja, ona i njezino pleme
ja sam iz Sarajeva wrote:MAMA ZNA NAJBOLJEEEEEEEEEEEEEEEErika wrote:"Kratki brachni savjeti" moje ex-punice, pocevsi od boje plocica u kupatilu pa do tipa kuhinje koji treba kupiti za kucu,pa onda savjeti tipa "pravi muskarac treba supruzi svako jutro donijeti kafu u krevet" su glavni krivci zasto poslije 6 mjeseci,svako jutro mozhe opet piti kafu sa svojom kcerkom))
![]()
![]()
![]()
![]()
- starii
#21 Re: Ja, ona i njezino pleme
rika wrote:"Kratki brachni savjeti" moje ex-punice, pocevsi od boje plocica u kupatilu pa do tipa kuhinje koji treba kupiti za kucu,pa onda savjeti tipa "pravi muskarac treba supruzi svako jutro donijeti kafu u krevet" su glavni krivci zasto poslije 6 mjeseci,svako jutro mozhe opet piti kafu sa svojom kcerkom))
![]()
![]()
hahahahhaha
-
zenicaone
#22 Re: Ja, ona i njezino pleme
mozda ona ima neki sponzorski ugovor sa dekoraterima enterijera pa jenisi dobro skonto nije ona to iz losih namjera - biznis je to biostarii wrote:rika wrote:"Kratki brachni savjeti" moje ex-punice, pocevsi od boje plocica u kupatilu pa do tipa kuhinje koji treba kupiti za kucu,pa onda savjeti tipa "pravi muskarac treba supruzi svako jutro donijeti kafu u krevet" su glavni krivci zasto poslije 6 mjeseci,svako jutro mozhe opet piti kafu sa svojom kcerkom))
![]()
![]()
hahahahhaha![]()
- ja sam iz Sarajeva
#23 Re: Ja, ona i njezino pleme
aaaaaaaaaaaaaa jeste tvrdoglavi kažem vam ja
mama zna najboljeeeeeeeeeeeeeee
- burek_in_space
#24 Re: Ja, ona i njezino pleme
Da onda jednostavno preskochimo cerke i posvetimo se samo mamama?!ja sam iz Sarajeva wrote:aaaaaaaaaaaaaa jeste tvrdoglavi kažem vam ja
-
MmeDeLafayette
#25 Re: Ja, ona i njezino pleme
neshto bih napisala... ne... nechu biti toliko bezobrazna i perverzna!burek_in_space wrote:Da onda jednostavno preskochimo cerke i posvetimo se samo mamama?!ja sam iz Sarajeva wrote:aaaaaaaaaaaaaa jeste tvrdoglavi kažem vam ja
mama zna najboljeeeeeeeeeeeeeee![]()