Ja mijenjam identitet !!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Abu FEED el-Castro

#1 Ja mijenjam identitet !!!

Post by Abu FEED el-Castro »

Dragi prijatelji, ja vako vise durat ne mogu!
Nick mi je evo vakav kakav vidite, skoro pa i neprimjećen, slab, neki bi rekli i jadan; što smatram čistim poniženjem za svoj veselu prirodu i nezapamćeni intelekt, jednom rječju to je ispod mog profila.
Nakon dugog razmisljanja i deleme ipak sam odlučio - mijenjam ga !!! :shock:

No odmah nakon toga nametnula se nova diskusija, jos teza i gora - čime ga zamijenit? :?
Nakon neprospavanih noći i rasprostrte dubokoumnosti koja je dala svoj maksimum i izlučila ono najbolje, opet se nadjoh pred problemom izabira između više genijalnih rješenja, te, kao pravi i odani forumas odlučih da svoj problem podijelim sa Vama. :razz:

Te, evo nekih prijedloga, a molim vas da mi pomognete da izaberem najbolji (od najboljih) koji će biti dostojan predstavnik moje ličnosti. Naravno, iako su mogućnosti da neko dadne iole bolje rješenje od već ponudjenih ravne nuli, hipotetički ostavljam na slobodu svim punopravnim učesnicima na forumu da daju i svoje prijedloge ako ih imaju.

Ovaj projekat ujedno smatram veoma korisnim i solidarnim, jer svi nickovi koji ne prodju (bolna je činjenica da samo jedan moze ponijeti časnu titulu), mogu posluziti kao model novopristupilim (jelde da se vako ne kaze?) članovima našeg foruma, te će imati priliku da od samog početka štede svoj trud i zivce jer ih zaboga niko ne primjećuje... a kako bi ih i primjećivao s obzirom na njihove otuzne nickove. Smatram čistom neozbiljnošću i elementarnim nepoznavanjem forumsko-chatovske prirode, te čak i povredom nekakvih parafa (provjeriti kod admina) korištenje nickova tipa: eldarSa, Amila25, Teufik iz Nju Jorka :D itd. itd.

Moram napomenuti takodjer da su svi predlozeni nickovi registrovani te da je upotreba istih od bilo kojeg lica ilegalna i zakonski gonjiva, i iznad svega nemoralna po nepisanom zokonu svih foruma na svijetu pa i sire.

Sada molim sve da se uozbilje i krenu korak dalje, te dadnu svoj intelektualni maksimum u rjesavanju ovako kompleksnog zadatka koji ce posluziti svim nadolazecim pokoljenima. I naravno, da ne zaboravim: hvala što me trpite :D :D :D

Pa kaze:

Neotesani intelektualac zvani Mirso Kavga®

Istražni organizam®

Podmukli kondukter od Kaknja®

Mirso zvani Kriminogeni molekul®

Gerila iz Halal mesnice®

Razboriti portir®

Feed el-Castro®

...

:-D :-D
Last edited by Abu FEED el-Castro on 29/09/2006 20:49, edited 1 time in total.
alek

Post by alek »

vasko :oops: cojece :D ne ljuti se :D
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

moj je dobar sta kazes da se mjenjamo :D :D :D :
DDDD
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

bezze su ti ovi prijedlozi...sve neke slozenice, kojim nastojis kao da budes duhovit :D :D bolji je cojek od ponudjenih :oops:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Otkupi prava od kalesijskog slavuja :D:D:D:D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

nije važan sadržaj nego veličina fonta :D :D :D

i sad mi je žao što se ne zovem VEPAR :D
Abu FEED el-Castro

Čuuuuj bezze mi slozenice, pa evo imam jednu neslozenicu pa gdje sam prispio ?!! :D
Nego ne mogu sebi nikako da halalim da svi znaju Teufika iz Nju Jorka :D

Zaključio sam da je slozenica uspjeh; slozenica: Ja sam 100% za BiH :lol:

P.S.
Ne smijem kazati, al zavidim Teufiku :x

:-D
Abu FEED el-Castro

Vepar je dobar, ali je DIKOBRAZ bolji ...

Gdje mi je sad ona Kritičarka_Nickova kad treba :x
alek

Post by alek »

budi voluharica :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

cudnovati*kljunas je najbolji
Helem

Post by Helem »

Mozes mijenjati sta god da hoces ali iz svoje koze ne mozes izaci.
Mozes pustiti i brkove i bradu a mozes se osisati na celavo, budala ostaje uvijek ista budala bez obzira na duzinu puta.
Tvoje ime je vec zapisano, s njime se radjas i s njime umires. Nista nije slucajno.
Mozes se primjerice zvati Beriz Belkic, prelijepo ime a i prezime, a mozes biti i Ilija Gromovnik.
Sto se tice nasih forumskih tema mozes biti Bosnjak, nista te sa tim ne mijenja, mozes se pozivati na istorijsku takoreci historijsku podlogu od 1993 godine, da ti se opravda nadimak.
Ako nisi uocen i osjecas se zapusteno znaci da si komplexas i da uopste i ne citas sta drugi pisu nego pises da drugi citaju, da bi bio uocen kada anamo oni ni bin habera, ni da cuju, znaci to su oni koji su isti poput tebe.
Cista inteligencija.
Prvaci u pisanju pismenih radova, prvaci u analiziranju, prvaci u sahu, prvaci u psihologiji, narodni prvaci....
Sovinisti,demagozi,nacionalisti,nadrealisti a i realisti,optimisti,pesimisti,pjesnici i uglavnom kovaci svoje srece....

Nego suti i ne mijenjaj nadimak, budni ono sto jesi....
Moli se Bogu, na svoj nacin....
Abu FEED el-Castro

Heleme da sam admin ne bih te izbacio, al samo zato da bih pokazao kako sam veoma tolerantan i fin, a ne zato sto to ne zasluzujes. :P Magare jedno sto me tako obesčasti, ma more mrs :sad: :o :(

:D :D :D
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Ako ti smeta Cojek presaltaj na Necojek :D
Helem

Post by Helem »

Evo uglavnom sam se sebe sramim, sam se sebe stidim, usi su mi pocrvenile....
Uglavnom umjesto da se drugi stide mene ja se stidim njih, ja se crvenim a oni ni mukaet na tu moju crven.
Oni su uglavnom oguglali,izgleda dobro izvjezbani, dobro obuceni, silno istrenirani, uglavnom kucnim odgojem a nije da nije i sredina, mahala pretezno imala golem uticaj na sve to ali morebit i da su krivi skolski udzbenici ili, ucitelji ili uglavnom svijetska, pretezno komparativna knjizevnost.....
Opomenu sam bio jedared dobio od admina ili urednika, ne sjecam se vise a sada me cuivaju kao oko u glavi, ugalvnom sam pretezno zasticen ali to mi ipak ne garantuje stalnu i konstruktivnu opstojnost na forumu, ako pogrijesim na jednoj jedinoj temi, mogu biti izbacen sa citav foruma a ako pogrijesim na citavom forumu onda ce mi biti napadnut kompjuter a ako izbacim kompjuter iz kuce onda ce me sigurno neko ubiti na ulici.

Zato Covjece, neka ti je ovo opomena, bolje je biti neuocen nego uocen, ako si uocen onda postajes cilj, bolje si skrivaj citava zivota, drzi se rupe ili drzi se bosanske psihologije;sve kritikuj i neka ti sve smeta, saznaj sve o drugima a osebi ni rijeci ne reci ili sta god da kazes, sukni na kilometre.
Pitaj sta ko nosi u cekeru, odakle je krenuo i gdje je posao i sta ce raditi i sta ce raditi kada sve to zavrsi, budi pametan.
Ako se zarati a ti bjezi ili gledaj kako da pobjegnes, sta te briga zasto drugi ginu i stradaju, nije ni njih briga za tebe, interesantno cak se i raduju tome ali to nece kazati, lice ce im se skahariti....

Kome da budes uocen, ma ko tebe slusa, uostalom ko si ti, ma ti si jedan obican mali mrav, mali mis.
Znas li da postoje veliki ljudi i da za tebe nema mjesta cak ni u njihovom hladu, veliki Bosanci i krsni Hercegovci, uglavnom ljudine.....

Sta ce ti tvoj indentitet, sta ce ti tvoje vlastito ime, sve te je nadraslo, svako je pametniji od tebe, sposobniji, umniji, pismeniji, brzi,,,vidjeces kada te nadrastu i djeca, vidjeti ces kada i ona postanu pametnija od tebe......

I tebi je do mijenjanja nadimka, ma daj, sta pricas..... :oops:
Abu FEED el-Castro

Dobro je dobro, lagano se zahuktava, jos ce na kraju i ispast nesta od ovog...
Sisaju me, kako bolan/bona Nečovjek, a volika ljudina ?! :D

Al dobro je ipak, samo konkretno. Niko mi ne reče od gore ponudjenih koji ima najvise slifa? Nije valjda da nijedan nemoRe proć :? :( :D
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Hebiga drug znas kako kod nas ide iz krajnosti u krajnost. :D

A sta drugo da ti predlozim: Velika Ljudina il tako nesto pa ce drugi reci vidi ga sto se hvali... :-)
Abu FEED el-Castro

Eh heleme tako već jah, sad mi već postaješ jasniji. Svidja mi se jer ipak sad unosis i jednu novu dimenziju filozofske nakane u ova bespuca forumske banalnosti :D Zapravo nazire se duboko iskustvo koje si prenio preko svojih ledja te doza iskrene dobroćudnosti i brige za nezbrinute i one koji brigu odbijaju. Na kraju se zapitam nesto sasvim treće: zar takve poput tebe, a koji nisu bas precesti, generacijski jaz ne sprječava da se baćka ovim forumskim istraumirano-neozbiljnim kodom? A posto vidim da te ne sprječava tim svakako zasluzujes pohvalu svih maloumnika kojim je ipak stalo... :o
U svakom slučaju, u nastavku svoje drustveno-individualne psihoanalize koja moze biti potrebna mada nije ni nuzna, ipak (ako te zivci i zdravlje i volja jos posluze na ovoj temi) pokusaj da se, barem malo, dotaknes i naslova radi kojeg si ipak i navratio... hvala :P
Helem

Post by Helem »

...Ti Covjece imas slif.....
pa se posluzimo onim stihom od R.Kiplinga:

"Ako mozes da hodas s kraljevima
a ne izgubis obicnost
ili da govoris s masom
a zadrzis cestitost...

drzis li se te devize....?

Kako ti je ime svijete
i ko ti je bila mati,
da l' si i ti bio dijete
koje umije zaplakati..

ili cemo po onoj

Ne vrijedi plakati
kaze pjesma stara
i ne vrijedi ljubiti
sa previse zara.....

Ma dobro ti ovo o indentitetu, nesto mi se plaho dopada....
Abu FEED el-Castro

Joj Heleme, jos malo pa cemo se i zdruzit :D
Mogul zaključiti da mi predlazes nesto kao: Iskrivljeni identitet ?? Nije lose, nije lose, mada vjerujem da moze i bolje. Volio bih zapravo kad bih te mogao nagovorit da sve gore izrečeno pretočiš u jedan - nick. Dvije-tri riječi, ali da izrazi ono sto si htio da mi kazes, sto ce govoriti o meni, ili mozda(i prije) o tebi?? Hajd pristani na prijedlog
tech10

Post by tech10 »

Sacekaj rezultat izbora pa onda mijenjaj nick i prilagodjavaj se situaciji.
Dino007

Post by Dino007 »

tech10 wrote:Sacekaj rezultat izbora pa onda mijenjaj nick i prilagodjavaj se situaciji.

E "covjek" mislim da ti je ovo genijalan prijedlog, jer ovdje ko nije "prilagoden" ne moze opstati!!!
Helem

Post by Helem »

Helem, bezbeli, sada vise nema nikakve sumlje, oboje cemo biti jako uoceni i izaci cemo za jotu jali za konjski nokat, ispred svih ostalih a ostalima koji i idu a neki i ne idu za nama, vikati cemo "Naprijed" za nama.
To je moderno bilo u odbrani zemlje, u zadnjoj agresiji iz kojeg je nadalje proizaslo A gdje sam ja u svemu tome, narod vise ne vjeruje ni rodjenim ustima, i na glasa.
Ne mozes vise nikoga zeznuti ni da hoces, uglavnom sami se zeznemo...a do zeze nam nije....

Generacijska razlika mi ne smeta posto nemam kompleksa a nemam ni mahana, zdrav kao nehrdajuci celik, a nemam ni posesivnih sila i sila krajnica i ne bavim se nikakvim drugim budalescinama, nista ne reklamiram ni prodajem, nisam nikome muhtac i ne iscem nista a i ne sirim niku propagandu, ne analiziram , ne radim u Statistickom Zavodu, ni za Ambasadu, nisam novinar, ne brojim ovce a bio sam mudzahedin a bolje da nisam.
Jedimo mi ovo ne valja sto reklamiram sada sebe umjesto da reklamiramo tebe, ali nije greda, 'vako skupa, zajedno smo jaci.

Nema novih privatnih poruka a stare sam sve izbrisao.....vazda mi sehara prazna i zato se osjecam odlicno, pucam od zdravlja, i jako sam srecan kada me nece niko....

Sto neko rece :' E nek si mu rek'o"
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

1. Mirso iz Amsterdama
2. Pasha s Mejtasha
3. Kemin najmladji
shin

Post by shin »

Asim_Tigar :D
Helem

Post by Helem »

Ja sam ja, Jeremija, prezivam se Krstic.
Post Reply