Nick mi je evo vakav kakav vidite, skoro pa i neprimjećen, slab, neki bi rekli i jadan; što smatram čistim poniženjem za svoj veselu prirodu i nezapamćeni intelekt, jednom rječju to je ispod mog profila.
Nakon dugog razmisljanja i deleme ipak sam odlučio - mijenjam ga !!!
No odmah nakon toga nametnula se nova diskusija, jos teza i gora - čime ga zamijenit?
Nakon neprospavanih noći i rasprostrte dubokoumnosti koja je dala svoj maksimum i izlučila ono najbolje, opet se nadjoh pred problemom izabira između više genijalnih rješenja, te, kao pravi i odani forumas odlučih da svoj problem podijelim sa Vama.
Te, evo nekih prijedloga, a molim vas da mi pomognete da izaberem najbolji (od najboljih) koji će biti dostojan predstavnik moje ličnosti. Naravno, iako su mogućnosti da neko dadne iole bolje rješenje od već ponudjenih ravne nuli, hipotetički ostavljam na slobodu svim punopravnim učesnicima na forumu da daju i svoje prijedloge ako ih imaju.
Ovaj projekat ujedno smatram veoma korisnim i solidarnim, jer svi nickovi koji ne prodju (bolna je činjenica da samo jedan moze ponijeti časnu titulu), mogu posluziti kao model novopristupilim (jelde da se vako ne kaze?) članovima našeg foruma, te će imati priliku da od samog početka štede svoj trud i zivce jer ih zaboga niko ne primjećuje... a kako bi ih i primjećivao s obzirom na njihove otuzne nickove. Smatram čistom neozbiljnošću i elementarnim nepoznavanjem forumsko-chatovske prirode, te čak i povredom nekakvih parafa (provjeriti kod admina) korištenje nickova tipa: eldarSa, Amila25, Teufik iz Nju Jorka
Moram napomenuti takodjer da su svi predlozeni nickovi registrovani te da je upotreba istih od bilo kojeg lica ilegalna i zakonski gonjiva, i iznad svega nemoralna po nepisanom zokonu svih foruma na svijetu pa i sire.
Sada molim sve da se uozbilje i krenu korak dalje, te dadnu svoj intelektualni maksimum u rjesavanju ovako kompleksnog zadatka koji ce posluziti svim nadolazecim pokoljenima. I naravno, da ne zaboravim: hvala što me trpite
Pa kaze:
Neotesani intelektualac zvani Mirso Kavga®
Istražni organizam®
Podmukli kondukter od Kaknja®
Mirso zvani Kriminogeni molekul®
Gerila iz Halal mesnice®
Razboriti portir®
Feed el-Castro®
...