Ja Mahalusha ;)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
samo malo reloaded

#326 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by samo malo reloaded »

Cafe Camargue wrote:
samo malo reloaded wrote:Meni je ta Nela gora od Vedrane Seksan, Vedrana se nafurala da je pokupila svu pamet svijeta, ali Nela se nalozila da je maca ipo, bar mi tako djeluje dok glumi.

Ne znam je privatno, mozda je simpaticna osoba, oprosti Nela ako ovo citas i ako si simpaticna. Ali meni si grozna :D
izjava dana :lol: :lol:
Jeste, izjava je glupa, ali ne ko Nela :evil: :lol:

Htio sam reci, ima gard "ja sam maca ipo", a uopste mi nije za tih uloga... recimo u onom odronu od Pecata, ona kao zavodi Branislava Lecica odnosno njegov lik, pa u onom jos vecem odronu od Vize za buducnost Nela je sexy autostoperka.. guraju je (ili se gura) gdje joj nije mjesto, isto ko legendarni "babac" odnosno Nada Gacesic Livakovic i njeni "samoj sebi dala ulogu" glumacki pokusaji vamp zene zavodnice crne udovice po hrvatskim sapunjarama.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#327 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Truba »

meni je glupan i antipatičan taj bradonja dizeldorfaš s vašeg avatara pa vam to ne nabijam na nos :D
samo malo reloaded

#328 Re: Ja Mahalusha ;)

-LIBERO- wrote:A nabroj mi 5 muskaraca,onih hetero naravno :D ,koji nisu zenoljubci ;-) ???
Al mi smeta kada je neko kao jos i ljut,i to jako razocaran usput,jer se nekome ne svidja nacin necijeg ponasanja,nametljivost..pa i izgled.

A ova Indira i sva ta prica oko ,kvazi,velicanja mahalskog duha i price mi je vec dovoljno gadna,jer sam je gledao na par gostovanja na nekim tv stanicama,da ne zelim ni pricati o tome a kamoli knjigu citati,predstavu gledati.

Ono sto sam mogao primjetiti iz Indirine price ,djeluje mi da u velikoj mjeri bas potencira i ,kao,velica bas taj negativni dio mahale i mahalskog ponasanja (kao). A sve to upakovano u tonalitet bez č,ć,đ...i uz suskanje ala Dino Merlin.

Neka hvala...spisateljice,predstava i ta Nela glumica...mozda u nekom drugom' zivotu.
Ali ti to ne razumijes, mahala se ponosi svojim negativnostima, isto ko ove forumasice, mane su mahaline vrline :lol:
Truba

#329 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Truba »

-LIBERO- wrote:
Neka hvala...spisateljice,predstava i ta Nela glumica...mozda u nekom drugom' zivotu.
nek ti je ministar s avatara za ministra :D :lol: :lol: :lol: :lol:

jest al u gvatemali
samo malo reloaded

#330 Re: Ja Mahalusha ;)

komi wrote:meni je glupan i antipatičan taj bradonja dizeldorfaš s vašeg avatara pa vam to ne nabijam na nos :D
Ja vidim da bi ti volio da je Emir Hadzihafizbegovic glumio u Labudu i zato si ljut vec neko vrijeme :lol:
Truba

#331 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Truba »

ovo vam nikad halaliti neću
ultima_palabra

#332 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by ultima_palabra »

Image
:D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#333 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by -LIBERO- »

komi wrote:
-LIBERO- wrote:
nek ti je ministar s avatara za ministra :D :lol: :lol: :lol: :lol:

jest al u gvatemali
Vidi covjeka :D . Opusteno druze. Prvo Vanili nabijas na nos kao nesto oko udaje i te price :-) ,a meni si nasao zamjerku na avatar (to je politicka prica mozemo i o tome ali ne na ovo dijelu foruma ;-) )

Sto si tako osvetoljubiv,il' barem pokusavas to da budes :D . Definitivno ti branis tu Nelu iz nekih svojih ,jako,subjektivnih razloga...raja ok raja,i ja bih mozda svoju jaranicu branio,ali se ne bih svadjao po forumu na taj nacin na koji ti to radis,uz veliku dozu osvetoljubivosti i prozivanja necega kod neistomisljenika a nije vezano za temu.(vidi mu glave i tako ti argumenti :D )

Komi druze,simpa si mi,ovo sto pises po forumi i neka tvoja razmisljanja,ali to ne mjenja na stvari da Indira potencira mahalu na pogresan i krivi nacin,a i da je Nela prepotentna,ruznjikava a igra na neku kartu ,lafo,seksipila a realno potencijal za to ne posjeduje. ;-)

Svako dobro :D
yellow cat

#334 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by yellow cat »

komi wrote:
yellow cat wrote:komi, ja se bojim te tvoje tete sa avatara. :-)
ja se plašim tvog nepoznavanja najboljeg filma svih vremena :P
e jbg sad, s tobom se baš ne može.
ema_

#335 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by ema_ »

Kakva je ovo galama ovdje, sav forum odjekuje? :D

Polako, ljudi 8-)
Truba

#336 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Truba »

ko galami?
vrijeđaju curu koju sam slučajno usput spomenuo i osjećam se krivim za to
*mima*

#337 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by *mima* »

Image
Cafe Camargue

#338 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Cafe Camargue »

komi wrote:ko galami?
vrijeđaju curu koju sam slučajno usput spomenuo i osjećam se krivim za to
nemoj se osjećat krivim, ona je glavna glumica u predstavi i spomenuo je ti nespomenuo, o njoj je dozvoljeno pričat :)
ema_

#339 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by ema_ »

I ja bi tih kokica, a niđe bujruma :cry: :cry: :D
*mima*

#340 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by *mima* »

ema_ wrote:I ja bi tih kokica, a niđe bujruma :cry: :cry: :D

nemoj plakat i ne barci moju zdjelu..... :D

Image
ema_

#341 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by ema_ »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Šef

#342 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Šef »

Još ste na Neli. :D Evo jedna info od prije 5-6 godina, pričalo se da je Nelica jako "na onu stvar nasrtljiva".
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#343 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by plain vanilla »

Šef wrote:Još ste na Neli. :D Evo jedna info od prije 5-6 godina, pričalo se da je Nelica jako "na onu stvar nasrtljiva".
je li i ona u osjetljivim godinama ili to ona 'nako
jedna tamo

#344 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by jedna tamo »

Šef wrote:Još ste na Neli. :D Evo jedna info od prije 5-6 godina, pričalo se da je Nelica jako "na onu stvar nasrtljiva".

evo da nam nije Šefa ne bi znali šta znači riječ džentlmen
Šef

#345 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Šef »

plain vanilla wrote:
Nako, iz hobija. :dance:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#346 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by plain vanilla »

Šef wrote:
plain vanilla wrote:
Nako, iz hobija. :dance:
znaci samo ja na recept :mrgreen:
Šef

#347 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Šef »

jedna tamo wrote: evo da nam nije Šefa ne bi znali šta znači riječ džentlmen
Jel tema "ja mahaluša" il' nije? :)
samo malo reloaded

#348 Re: Ja Mahalusha ;)

Pa u principu, ja nisam cuo ni za jednu ajmo reci uspjesnu javnu licnost zenskog spola a da raja ne prica da nije na neku stvar nasrtljiva :D

Za Seku Aleksic cak cuo iz prve ruke :D od covjeka koji je sa njom isao u srednju skolu u Sapcu, kaze vise je vremena provela u skolskom wc-u nego u ucionici, bez da je vrsila veliku ili malu nuzdu :-)

Za Kalreusu mogu i filmski dokumentovati ako treba :lol: ali ebes te kalasture, nego Nelica, nije ona losa, ako je uporedis sa onom... kako se zove ona, Hana, kako vec? voditeljica sa OBN-a, nije Lana :D ili jste Lana, ali nije Stepencic... jebote, fakat se vidi da sam mahalsko dijete :(
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#349 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by ladyblue18 »

Dokle ste?

Protekle dvije stranice su prevazisle sve granice dobrog ukusa, komi smiri malo. :roll:
Tikvica

#350 Re: Ja Mahalusha ;)

Post by Tikvica »

EliasVeskot wrote:
metar_drva wrote:
Tikvica wrote:Sinoc sam gledala predstavu i odlicna je. Napravljena u stilu kabareta. Nela mi je dobra glumica. Bilo je par stvari koje su vise foliranje nego gluma. Mene su vilice zabolile od smijanja, ali sam primjetila da reakcija publike na neke vulgarnosti nije bila pozitivna. Zena koja je sjedila do mene se skoro nije ni nasmijala u toku predstave. Predstava traje 2h i za preporuku je ako zelite da se smijete, da prepoznate sebe ili ljude iz svoje okoline u odredjenim situacijama u vezi sexa i musko-zenskih odnosa. Malo mi je neobicno bilo da je Indira bila tu. Nekako mi je logicno da dodje na premijeru, ali da opet sjedi i gleda predstavu - barem ja ne bih da sam pisala tekst.
žena je, očigledno, nekad ranije u svom životu pogledala pravu pozorišnu predstavu.
:lol:
Da ja nisam bila ta žena? :lol:
Ne vidim razliku izmedju Kursadžija i Mahaluse. Nije problem što se nekome svidja ova "predstava", ok je i nasmijati se, ima tih nekih simpaticnih scena, više boli to sto neki misle da je TO Pozorište i što se cijenjena autorica nafurala da je ona napravila "nešto novo što fali našem gradu".
Ne znam :wink: , ona je vecinu predstave tipkala na telefon. Osobe koje idu cesto u pozoriste, znaju sta je predstava. Knjigu sam vidjela na sajmu i ne bih dala novac za takvu literaturu. Zato mi je i cudno bilo da sam "pisca" vidjela na predstavi. U svakom slicaju, svako od nas bira sta ce citati, gledati, slusati i sta ce ponijeti iz tog iskustava. PS. Sta/ko su Kursadzije?
Post Reply