Ne znam je privatno, mozda je simpaticna osoba, oprosti Nela ako ovo citas i ako si simpaticna. Ali meni si grozna
Ja Mahalusha ;)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- samo malo reloaded
#301 Re: Ja Mahalusha ;)
Meni je ta Nela gora od Vedrane Seksan, Vedrana se nafurala da je pokupila svu pamet svijeta, ali Nela se nalozila da je maca ipo, bar mi tako djeluje dok glumi.
Ne znam je privatno, mozda je simpaticna osoba, oprosti Nela ako ovo citas i ako si simpaticna. Ali meni si grozna
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#302 Re: Ja Mahalusha ;)
samo se ti ulizuj forumašicama proziran si
- ema_
#303 Re: Ja Mahalusha ;)
jedna tamo wrote:gledala sam predstavu i ismijala se fakat
a Nela je super glumica
Ima li još te predstave?
- samo malo reloaded
#304 Re: Ja Mahalusha ;)
Jesi to jos ljut na menekomi wrote:samo se ti ulizuj forumašicama proziran si
- Truba
#305 Re: Ja Mahalusha ;)
ima u četvrtak mislimema_ wrote:jedna tamo wrote:gledala sam predstavu i ismijala se fakat
a Nela je super glumica
Ima li još te predstave?
idem ako nađemo karte
fakat ste me šokirali pljujući po Neli
šokiran sam
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#306 Re: Ja Mahalusha ;)
komi wrote:samo se ti ulizuj forumašicama proziran si
- bandini
#307 Re: Ja Mahalusha ;)
bolje grob nego robplain vanilla wrote:pa nije vala grobladyblue18 wrote:
Eto Nele.
-
Gospoda Ministarka
#308 Re: Ja Mahalusha ;)
samo malo reloaded wrote:Meni je ta Nela gora od Vedrane Seksan, Vedrana se nafurala da je pokupila svu pamet svijeta, ali Nela se nalozila da je maca ipo, bar mi tako djeluje dok glumi.
Mene kod Nele Dzenisavljevic nervira onaj pokusaj da na bude obucena kao sav ostali svijet, vec da bude nesto individualno, pa je vidis u komadima odjece koji su se prije 5-6 godina mogli vidjeti na svima i na svakome. Ja jako postujem kad neko ima osoben stil odjevanja, pogotovo jedan glumac/ica to mi se kod njih podrazumjeva, ali daj neke unikatne predmete vlastite izrade, ili nesto iz SH sto nema niko u gradu, a ne nesto sto se moglo kupiti na Otoci na svakom stolu i sto je "isfuralo".
Eto
- Tikvica
#309 Re: Ja Mahalusha ;)
Sinoc sam gledala predstavu i odlicna je. Napravljena u stilu kabareta. Nela mi je dobra glumica. Bilo je par stvari koje su vise foliranje nego gluma. Mene su vilice zabolile od smijanja, ali sam primjetila da reakcija publike na neke vulgarnosti nije bila pozitivna. Zena koja je sjedila do mene se skoro nije ni nasmijala u toku predstave. Predstava traje 2h i za preporuku je ako zelite da se smijete, da prepoznate sebe ili ljude iz svoje okoline u odredjenim situacijama u vezi sexa i musko-zenskih odnosa. Malo mi je neobicno bilo da je Indira bila tu. Nekako mi je logicno da dodje na premijeru, ali da opet sjedi i gleda predstavu - barem ja ne bih da sam pisala tekst.
- Truba
#310 Re: Ja Mahalusha ;)
ti kažeš 2 neko gore 90 minuta
kome vjerovati
kome vjerovati
- plain vanilla
#311 Re: Ja Mahalusha ;)
kao da je bitnokomi wrote:ti kažeš 2 neko gore 90 minuta
kome vjerovati
spremaj se kao da ce trajati 2 sata
-
Cafe Camargue
#312 Re: Ja Mahalusha ;)
izjava danasamo malo reloaded wrote:Meni je ta Nela gora od Vedrane Seksan, Vedrana se nafurala da je pokupila svu pamet svijeta, ali Nela se nalozila da je maca ipo, bar mi tako djeluje dok glumi.
- metar_drva
#313 Re: Ja Mahalusha ;)
žena je, očigledno, nekad ranije u svom životu pogledala pravu pozorišnu predstavu.Tikvica wrote:Sinoc sam gledala predstavu i odlicna je. Napravljena u stilu kabareta. Nela mi je dobra glumica. Bilo je par stvari koje su vise foliranje nego gluma. Mene su vilice zabolile od smijanja, ali sam primjetila da reakcija publike na neke vulgarnosti nije bila pozitivna. Zena koja je sjedila do mene se skoro nije ni nasmijala u toku predstave. Predstava traje 2h i za preporuku je ako zelite da se smijete, da prepoznate sebe ili ljude iz svoje okoline u odredjenim situacijama u vezi sexa i musko-zenskih odnosa. Malo mi je neobicno bilo da je Indira bila tu. Nekako mi je logicno da dodje na premijeru, ali da opet sjedi i gleda predstavu - barem ja ne bih da sam pisala tekst.
-
EliasVeskot
#314 Re: Ja Mahalusha ;)
metar_drva wrote:žena je, očigledno, nekad ranije u svom životu pogledala pravu pozorišnu predstavu.Tikvica wrote:Sinoc sam gledala predstavu i odlicna je. Napravljena u stilu kabareta. Nela mi je dobra glumica. Bilo je par stvari koje su vise foliranje nego gluma. Mene su vilice zabolile od smijanja, ali sam primjetila da reakcija publike na neke vulgarnosti nije bila pozitivna. Zena koja je sjedila do mene se skoro nije ni nasmijala u toku predstave. Predstava traje 2h i za preporuku je ako zelite da se smijete, da prepoznate sebe ili ljude iz svoje okoline u odredjenim situacijama u vezi sexa i musko-zenskih odnosa. Malo mi je neobicno bilo da je Indira bila tu. Nekako mi je logicno da dodje na premijeru, ali da opet sjedi i gleda predstavu - barem ja ne bih da sam pisala tekst.
Da ja nisam bila ta žena?
Ne vidim razliku izmedju Kursadžija i Mahaluse. Nije problem što se nekome svidja ova "predstava", ok je i nasmijati se, ima tih nekih simpaticnih scena, više boli to sto neki misle da je TO Pozorište i što se cijenjena autorica nafurala da je ona napravila "nešto novo što fali našem gradu".
- MedenoSrce
#315 Re: Ja Mahalusha ;)
i Cabare-a Zijaha SokolovićaEliasVeskot wrote:
![]()
Da ja nisam bila ta žena?![]()
Ne vidim razliku izmedju Kursadžija i Mahaluse. Nije problem što se nekome svidja ova "predstava", ok je i nasmijati se, ima tih nekih simpaticnih scena, više boli to sto neki misle da je TO Pozorište i što se cijenjena autorica nafurala da je ona napravila "nešto novo što fali našem gradu".
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#316 Re: Ja Mahalusha ;)
Zasto se ti,tako teatralno,"sokiravas"svako malo na komentar da je nekome Nela antipaticna i da mu se ne svidja??komi wrote: fakat ste me šokirali pljujući po Neli
šokiran sam
Ti nesto bas povezan sa njom,jaranski,familijarno ili kako vec.
Istina je,jako je antipaticna,nametljiva i definitivno se primjecuje da je cura sebi umislila da je neka "batre",a nigdje veze
Last edited by -LIBERO- on 23/05/2011 11:07, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#317 Re: Ja Mahalusha ;)
ma komi je cuveni zenoljubac-LIBERO- wrote:Zasto se ti,tako tetaralno,"sokiravas"svako malo na komentar da je nkome Nela antipaticna i da mu se ne svidja??komi wrote: fakat ste me šokirali pljujući po Neli
šokiran sam
Ti nesto bas povezan sa njom,jaranski,familijarni ili kako vec.
Istina je,jako je antipaticna,nametljiva i definitivno se primjecuje da je cura sebi umislila da je neka "batre",a nigdje veze
- Truba
#318 Re: Ja Mahalusha ;)
zato što su vam komentari teatralno ogavni-LIBERO- wrote:Zasto se ti,tako teatralno,"sokiravas"svako malo na komentar da je nekome Nela antipaticna i da mu se ne svidja??komi wrote: fakat ste me šokirali pljujući po Neli
šokiran sam
Ti nesto bas povezan sa njom,jaranski,familijarno ili kako vec.
i to na pitanje koje sam slučajno ja pokrenuo dabogda ga ne pokrenuh nikad
- Truba
#319 Re: Ja Mahalusha ;)
šta ima ljubitelj muškaraca udade li se kad prošlih godina?plain vanilla wrote: ma komi je cuveni zenoljubac
- yellow cat
#320 Re: Ja Mahalusha ;)
komi, ja se bojim te tvoje tete sa avatara. 
- plain vanilla
#321 Re: Ja Mahalusha ;)
samo dva puta, ali da mi je jos jednomkomi wrote:šta ima ljubitelj muškaraca udade li se kad prošlih godina?plain vanilla wrote: ma komi je cuveni zenoljubac
pih, samo sam ti ja tu Nelu branila, sad cu ici editovat postove
- Truba
#322 Re: Ja Mahalusha ;)
idi se udu daj opet
pa će biti bolje u osjetljivim si godinama 
- Truba
#323 Re: Ja Mahalusha ;)
ja se plašim tvog nepoznavanja najboljeg filma svih vremenayellow cat wrote:komi, ja se bojim te tvoje tete sa avatara.
- ultima_palabra
#324 Re: Ja Mahalusha ;)
Ne znam, meni ta Nela djeluje ok cura... sad druga stvar je što joj dodjeljuju takve uloge gdje mora praviti karafeku od sebe
A to što je @komi brani ispade antipropaganda 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#325 Re: Ja Mahalusha ;)
A nabroj mi 5 muskaraca,onih hetero naravno
,koji nisu zenoljubci
???
Al mi smeta kada je neko kao jos i ljut,i to jako razocaran usput,jer se nekome ne svidja nacin necijeg ponasanja,nametljivost..pa i izgled.
A ova Indira i sva ta prica oko ,kvazi,velicanja mahalskog duha i price mi je vec dovoljno gadna,jer sam je gledao na par gostovanja na nekim tv stanicama,da ne zelim ni pricati o tome a kamoli knjigu citati,predstavu gledati.
Ono sto sam mogao primjetiti iz Indirine price ,djeluje mi da u velikoj mjeri bas potencira i ,kao,velica bas taj negativni dio mahale i mahalskog ponasanja (kao). A sve to upakovano u tonalitet bez č,ć,đ...i uz suskanje ala Dino Merlin.
Neka hvala...spisateljice,predstava i ta Nela glumica...mozda u nekom drugom' zivotu.
Al mi smeta kada je neko kao jos i ljut,i to jako razocaran usput,jer se nekome ne svidja nacin necijeg ponasanja,nametljivost..pa i izgled.
A ova Indira i sva ta prica oko ,kvazi,velicanja mahalskog duha i price mi je vec dovoljno gadna,jer sam je gledao na par gostovanja na nekim tv stanicama,da ne zelim ni pricati o tome a kamoli knjigu citati,predstavu gledati.
Ono sto sam mogao primjetiti iz Indirine price ,djeluje mi da u velikoj mjeri bas potencira i ,kao,velica bas taj negativni dio mahale i mahalskog ponasanja (kao). A sve to upakovano u tonalitet bez č,ć,đ...i uz suskanje ala Dino Merlin.
Neka hvala...spisateljice,predstava i ta Nela glumica...mozda u nekom drugom' zivotu.