Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije mi cilj reklama, nego samo se pitam je li zivim u istom gradu ili sam naivan
Meni draga osoba je bliska sa Indirom "novinar-knjizevnicom" i dobio sam knjigu i rekoh hadje da ponesem na more, ono knjiga teski "trash" ali eto procita se u jednom danu kada sunce pravo przi pa ti u hladu od 1 do 4
Predstava je smjesna , svim nam traba malo vise smjeha u ovim danima
Ali kao sto rekoh nije mi cilj promocija nikog , nego mi moj izvor blizak Indiri kaze da su price 99% istinite , onda ispade u Sarajevu svako svakog vara i da citiram jedan stih: "ovdje se ljudi jebu ko stuke"
malo te izvor slagao u procentu.
ja sam indiru kontaktirao na fejsu , jer me baš zanimalo da li je kurvaluk raširen u tolikoj mjeri na našem prostoru kao što je to ona opisala u svojoj knjižici.
Teta Indira mi je rekla da su priče istinite 80% dakle sa vrlo velikom dozom istinitosti.....(morala je književno uobličiti određenu situaciju, ali je suština svake priče realna i istinita, ako si nekada napisao kratku priču znaš o čemu ti govorim)
al mi je ona što je udata za Engleza pa ljeti dođe kod zagondžije u Vogošću.....ona mi je ono....nimfomanka
helpdesk wrote:Ima li autobiografskih momenata u toj knizi ?
Misliš tipa Erice Jong koja autobiografski opisuje kitu sa okusom mokraće i samotucanje prstom na krevetu kada je imala 13 godina....
nema toga
sve su tuđe erotske dugodovštine
Nisam citao Ericu Jong, pretesko gradivo za mene, izgleda onda da je i ovo . Mislio sam da li ima neki spisateljicin dozivljaj opisan, mislim ako je ovo varanje, perverzije i ostalo uzelo maha ? Znaci spisateljica samo gibeti
helpdesk wrote:Nisam citao Ericu Jong, pretesko gradivo za mene, izgleda onda da je i ovo . Mislio sam da li ima neki spisateljicin dozivljaj opisan, mislim ako je ovo varanje, perverzije i ostalo uzelo maha ? Znaci spisateljica samo gibeti
Pa, neznam... znam da se varam kad mislim da je muskarcima ipak bitno gdje ga stave, ali onda se sjetim one njihove "Svagdje mu je bolje nego u gacama".
Bezveze je pisat nesto o nekom ......a nemas pojma ko je........nidje veze......
helpdesk wrote:Gorio k'o ova cigara, ako ona nije domina. Ovako se mahala
Evo klasične mahalske s podnevne kafe: Prič'o mi haver, nebitno ko je , da je vidio na Bjelašnici u hotelu kako se odrađuje s trojicom. Sto posto čovjek ne laže, fakat.
helpdesk wrote:Gorio k'o ova cigara, ako ona nije domina. Ovako se mahala
Evo klasične mahalske s podnevne kafe: Prič'o mi haver, nebitno ko je , da je vidio na Bjelašnici u hotelu kako se odrađuje s trojicom. Sto posto čovjek ne laže, fakat.