Kazu stari ljudi da se do muskog srca dolazi putem stomaka. Ako je stvarno tako, ja nikada necu ni spoznati kakvo je u stvari musko srce (osim sto znam da je kukavicje vise nego junacko kada dodje do ljubavi). Ne znam da kuvam, mozda bih i znala da me zanima. Znaci, ne interesujem se uopste za kuhinju, ne vidim sebe u njoj, osim kada otvorim frizider da jedem....ponekad:) Moja mama je izvaredan kuvar, i naravno da je s' tim naucila mog oca (30 i kusur godina) da ne voli da jede po restoranima i da kaze da nicija hrana nije ukusnija nego njena (to je sada pod stare dane nervira, ali sama pala-sama se ubila

). S' tim on trazi i od mene isto, da kuvam (Dobro bas ne mora dobro kao ona, ali samo da je skuvano), da je za sporetom zamjenim (ja bih, cini mi se, umjesto zeljanice napravila pitu od eksera

) , ali ja ne mogu da kuvam..jer ne zelim. I tu je vjecna rasprava izmedju mog oca i mene...
Sjecam se jednom da sam sjedila u drustvu gdje je neposredno sjedio moj bivsi dragi i njegova tadasnja djevojka (koja je dosla u njegov zivot poslije mene), i povela se prica o jelu i kuvanju. Moj bivsi je i tada imao osjecanja za mene i nasalio se "Jao sta bih ja dao da dozivim da dodjem kuci i da me ceka spremljena klopa.." Okrenula sam se i upitala njegovu dragu da li zna da kuva, na sto je ona ponosno odgovorila da zna (kao da je Stevo Karapandza

) , rekla sam samo "Blago Tebi!!" na sto smo se on i ja pogledali i nasmijali (zahebancija na nivou). I tada sam shvatila da ja u stvari samo znam da spremim palacinke, instat pire, poprzi jaja (na oko je vec kompleksna rabota

, tek toliko da ja ne bih skapala od gladi.
Znaci, balkanskim muskarcima je vazno ako njegova bolja polovina kuva? Da ili ne? Da li kada muskarac kuva on se osjeca manje vaznim tj. papucarem (a meni nema nista vise seksi vec kada vidim muskarca nad sporetom:D)? Da li ja idem u propast ...hehehe:D?