JA IMAM TALENAT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
strongest

#1 JA IMAM TALENAT

Post by strongest »

Na pinkBH poceo je novo takmicenje koje se zove "ja ima talenat",i od svih do sad slicnih projekata ovaj je zaista najbolji,i u njemu ima veliki broj raznih vrsta talenata.Iz ovog takmicenja ce se roditi sigurno velika zvijezda,iz nase zemlje sam vec jednog zapazio momka,a on je iz foce...
vedrand

#2 Re: JA IMAM TALENAT

Post by vedrand »

strongest wrote:Na pinkBH poceo je novo takmicenje koje se zove "ja ima talenat",i od svih do sad slicnih projekata ovaj je zaista najbolji,i u njemu ima veliki broj raznih vrsta talenata.Iz ovog takmicenja ce se roditi sigurno velika zvijezda,iz nase zemlje sam vec jednog zapazio momka,a on je iz foce...
ludilo :mrgreen:
rado_vidjen

#3 Re: JA IMAM TALENAT

Post by rado_vidjen »

strongest wrote:Na pinkBH poceo je novo takmicenje koje se zove "ja ima talenat",i od svih do sad slicnih projekata ovaj je zaista najbolji,i u njemu ima veliki broj raznih vrsta talenata.Iz ovog takmicenja ce se roditi sigurno velika zvijezda,iz nase zemlje sam vec jednog zapazio momka,a on je iz foce...
koji, buduca velika zvijezdo? :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4 Re: JA IMAM TALENAT

Post by PipiDugaDevetka »

DaBgd-a gripa H1N1 prekinula to takmičenje! :cry:
ofr

#5 Re: JA IMAM TALENAT

Post by ofr »

Cirkus živi Sanele mi :lol:
strongest

#6 Re: JA IMAM TALENAT

Post by strongest »

PipiDugaDevetka wrote:DaBgd-a gripa H1N1 prekinula to takmičenje! :cry:
samo da ga ne prekine tvoja glupost,ostalo nece.
Locked