Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pomoc mala, naime kozna su sjedista ali nema fabricki ugradene grijace.Sad kako ovo hladno vrijeme ide, da izvinete me se smrzne gujica do posla.Vidala sam ili mislim da sam vidjela da ima negdje uzeti kao sjedalicu koja je ukljuci na 12V i sluzi kao grijac ?
In_side wrote:Pomoc mala, naime kozna su sjedista ali nema fabricki ugradene grijace.Sad kako ovo hladno vrijeme ide, da izvinete me se smrzne gujica do posla.Vidala sam ili mislim da sam vidjela da ima negdje uzeti kao sjedalicu koja je ukljuci na 12V i sluzi kao grijac ?
u džipa ide neki prirodni materijal ili još bolje koža (krzno) od neke životinje. teleća je onako kul, mada bi tigreća bila baš baš kul. jagnjeću ne preporučujem jer liči na jamboliju, a to smo već eliminisali
Ja imam grijace sjedišta i mogu ti reci da je dar božiji...a cuo sam da te naknadne instalacije grijanja nisi baš preporucljive, valjda se struja u autu malo poremeti
Tranquilizer wrote:Ja imam grijace sjedišta i mogu ti reci da je dar božiji...a cuo sam da te naknadne instalacije grijanja nisi baš preporucljive, valjda se struja u autu malo poremeti
Nije to naknadno ugradivanje sjednes na taj hepek ustekas u upaljac i voila.
Last edited by In_side on 29/10/2010 11:55, edited 1 time in total.
In_side wrote:Pomoc mala, naime kozna su sjedista ali nema fabricki ugradene grijace.Sad kako ovo hladno vrijeme ide, da izvinete me se smrzne gujica do posla.Vidala sam ili mislim da sam vidjela da ima negdje uzeti kao sjedalicu koja je ukljuci na 12V i sluzi kao grijac ?
Savjet, ideja bilo sta .
Tnx
upravo iz ovog razloga nikad kozu nisam volio; zimi hladno, ljeti vruce; ma nemam vremena se peglati sa sjedistem