Posto ne mogu naci orginalnu temu o TV1, a pretpostavljam da je izbrisana evo da pokrenem ovu temu, prvenstveno jer mi je potrebna cijela emisija od 17 Feb 2012, tj ova: http://youtu.be/7GopMBNiQUc
Veoma zanimljiva emisija, ne samo ova vec u cjelosti...
JA BIRAM GOSTE-TV1
Moderator: anex
- iPod
-
TalkTalkTalk
#3 Re: JA BIRAM GOSTE-TV1
Dobar koncept, dobri gosti, lijepo za pogledati, probaj na tv1.ba ..
-
leo_
#4 Re: JA BIRAM GOSTE-TV1
kakve veze ima spanska primera i "ja biram goste" ?
ja bih volio pogledati emisiju sa Besimom Spahicem, ali ne kapiram zasto je nema nigdje. Cool im je fora, izvuku od svakog gosta ono "najvaznije" sto je rekao i prikazu to kao za najavu, ali glupo je sto nemaju snimke citavih emisija.
-
TalkTalkTalk
#5 Re: JA BIRAM GOSTE-TV1
Ta emisija nesto i dugo traje, ali bi bilo dobro da se postavlja, na stranici ima ARHIVA te emisije ali REZIMEI emisije samo... Preporucujem sa Abdulahom Sidranom kao gost voditelj..leo_ wrote:kakve veze ima spanska primera i "ja biram goste" ?
ja bih volio pogledati emisiju sa Besimom Spahicem, ali ne kapiram zasto je nema nigdje. Cool im je fora, izvuku od svakog gosta ono "najvaznije" sto je rekao i prikazu to kao za najavu, ali glupo je sto nemaju snimke citavih emisija.
- neo7
#6 Re: JA BIRAM GOSTE-TV1
Da, na zalost ima samo kartki dio emisije. Bas iz tog razloga sam otvorio temu u nadi da neko ima snimljen cijelu emisiju sa Sidranom.
- iPod
#7 Re: JA BIRAM GOSTE-TV1
Cuj kakve veze ima, procitaj malo temu pa ces vidjeti da se ne radi samo o primerileo_ wrote:kakve veze ima spanska primera i "ja biram goste" ?
- neo7
#8 Re: JA BIRAM GOSTE-TV1
Postojala je tema o TV1 ali je izbrisana, iz kojeg razloga? Vjerovatno necemo nikada saznati, no nebitno. Ja sam smatrao da je http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 34&t=90726 otvorena radi SPANSKE PRIMERE i zbog toga mi se cinilo offtopic pricati o drugim stvarima.
Ukoliko smatraju moderatori da je tema viska, slobodno brisite.
Ukoliko smatraju moderatori da je tema viska, slobodno brisite.