Ja bih na more!!!!!
-
digger
Tunis je booooooring. Aranzman u hotelima gdje imas komfor ali nema mnogo da se vidi izuzev jedna od najstarijih dzamija u svijetu, u Kairouanu.MrSini wrote:I ja sam planirao u Tunis. :-D
Povoljno ovo preko agencije, samo se dvoumim Tunis, Jordan ili Egipat.
:-?
Egipat je meni najljepsi. Hurghada za one koji vole more i snorkeling a posebno ako je kombinovana sa Luksorom. Lijepi hoteli i riznica svega sto se mora jednom u zivotu vidjeti: Luksor temple, Hypostyle hall, zapadna obala (Thebes)... Naravno, bar 1 dan u Gizi (Kairo) radi piramida.
U Jordanu su veoma lijepi hoteli u Akabi (Aqaba) ali se ne smije propustiti posjeta Petri, skrivenom gradu sa uklesanim kucama od pre-i romanske kulture. Izvanredno. Amman slobodno mozes zaobici.
-
EG
slazem se s tim sto bih dodao da racunas na strasno toplo vrijeme jos od pocetka februara u hurgadi, giftunu ili luxoru-da obavezno provedes par dana u samom Kairu kao i da ne propustis obicno fakultativne izlete ala posjeta nocu piramidama, radionice rukotvorina, papirusa, parfima i sl.digger wrote: Egipat je meni najljepsi. Hurghada za one koji vole more i snorkeling a posebno ako je kombinovana sa Luksorom. Lijepi hoteli i riznica svega sto se mora jednom u zivotu vidjeti: Luksor temple, Hypostyle hall, zapadna obala (Thebes)... Naravno, bar 1 dan u Gizi (Kairo) radi piramida.
pod cairo obavezno i han-halili, market place
-
Zadig
evo ja cu pucati prvi.TheGame wrote:bilo kakvo pitanje u vezi turizma ili putovanja možete se komotno okrenuti na mene![]()
moja malenkost je ponosni vlasnik tur.agencijekoja ove godine veoma dobro posluje
![]()
![]()
pucajte....
reci nam ime firme da je mozemo zaobici
-
Lojo_Hasanovic
-
TheGame
ko voli nek' izvoliZadig wrote:evo ja cu pucati prvi.TheGame wrote:bilo kakvo pitanje u vezi turizma ili putovanja možete se komotno okrenuti na mene![]()
moja malenkost je ponosni vlasnik tur.agencijekoja ove godine veoma dobro posluje
![]()
![]()
pucajte....
reci nam ime firme da je mozemo zaobici
ko hoće savjet neka pita...
a ti Zadig sjedi na tomos, nabaci hell's angels jaknu i brrrrrrmmmmmmmmm
-
Lojo_Hasanovic
Ama ne'am ni ja para, cudim se da hin iko ima pa dase ide razabcivat po bijelom svijetu...cccc 
-
Zadig
e moj pitt...nema meni spasapitt wrote:Budes li diro gdje ne treba ovaj put neces isplivati:D Doduse....tebi to mozda je i jedini spas
:D
kako god da okrenes
znas sta ti je brak.
ako se ozenis, zajebo si se
ako se ne ozenis,
opet si se zajebo