ja bih da me kremiraju
- morti
#1 ja bih da me kremiraju
...ne znam,možda mi se ne sviđa slika gdje sam pod zemljom i onako trunem...
-
violentjack
Ja sam razmisljao tako do jednihg 17 godina, i onda odjednom da umrem
Kasnije sam se vise bavio sta kad umrem
Da me jedu crvi jednih 3 godine?
Da me bace u okean, nahrane me SHARKU?
Da me kremiraju?
Najvise bi volio kad bi me pojela Ajkula?
Ne bih volio da se zaledim, nemam para i glupo je
Kasnije sam se vise bavio sta kad umrem
Da me jedu crvi jednih 3 godine?
Da me bace u okean, nahrane me SHARKU?
Da me kremiraju?
Najvise bi volio kad bi me pojela Ajkula?
Ne bih volio da se zaledim, nemam para i glupo je
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
"Martinović" pruža usluge kremiranja. Oko tri tisuće KM košta URNA U RUKE.
Kremiranja se vrši u Zg. ili Bg.
Sanjao sam da se nalazim u Ze - željezari i da skačem u one lonce sa tečnim željezom pored simens-martinki.
Kremiranja se vrši u Zg. ili Bg.
Sanjao sam da se nalazim u Ze - željezari i da skačem u one lonce sa tečnim željezom pored simens-martinki.
-
LudoALudjiJA
u Njemackoj rade impregniranje praha kremiranog u dijamantske prstenove (karbon i dijamantima i pokojnicima zajednicki:), tako da djeca, supruge...mogu imati voljenu osobu "blizu kao jaku za vratom"...mada mi se ne bi dopala ideja da me sutra neko od mojih bliznjih izgubi u tramvaju ili ne skine s prsta kad bude mijenao pelene svog djeteta...i jos stosta...
salu na stranu, moja mi vjera ne dozvoljava kremiranje, ali to nije za ovog podforuma, pa cu se suzdrzati od komentara, koji bi ionako bio upotreba sestara...sto nije cirkus, to je ciklus..."u votazi"
-
LudoALudjiJA
"ja bih da me kremiraju"
da skratim: ja ne bih
da skratim: ja ne bih
- Pooll
-
LPH
da istrunes il lakse receno da te crvi i razne baje pojedu pod zemljom treba od 2 do 5 godina, a ja nemam namjeru biti necija hrana pa sam se s tatom koji misli isto kao i ja dogovorila da nas kremiraju, ako ne budu kad nas pruzali takve usluge onda cemo se kremirati na indijanski nacin...
prosut ce nas pepeo po mjestima koja smo odabrali i napravit cemo posebne lancice di cemo ostaviti malo pepela da uvijek mozemo biti tu uz pored nekog kome ga poklonimo...
prosut ce nas pepeo po mjestima koja smo odabrali i napravit cemo posebne lancice di cemo ostaviti malo pepela da uvijek mozemo biti tu uz pored nekog kome ga poklonimo...