Izvrsna prilika za srednjoškolce i studente!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
p_dujmic
Posts: 2
Joined: 07/05/2020 23:11

#1 Izvrsna prilika za srednjoškolce i studente!

Post by p_dujmic » 07/05/2020 23:44

Nedavno sam odlučila osnovati malu organizaciju srednjoškolaca i studenata koji rade na sprečavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neuroznanosti! Do sada smo radili mnogo cool stvari (poput stvaranja blogova koji na koncizan, privlačan način objašnjavaju istraživanja neuroznanosti u Hrvatskoj i EU--mozete ga posjetiti na https://neuronada.wixsite.com/blog) i imamo još mnogo uzbudljivih prilika na putu! Trenutno radimo na pokretanju znanstvenog natjecanja pod nazivom "Brain Bee" u Hrvatskoj! Brain Bee međunarodno je natjecanje koje testira znanje studenata o neuroznanosti i psihologiji, organizira interaktivna predavanja u podrucju neuroznanosti, i stvara priliku mladim znanstvenicima da upoznaju druge ljubitelje neuroznanosti i profesionalce! Pobjednik Brain Bee natjecanje nastavio/la bi predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju, koje se održava na sveučilištima širom svijeta svaku godinu!

Ako ste zainteresirani za potencijalno sudjelovanje u natjecanju Brain Bee, molimo komentirajte u nastavku s :) . Ako ste zainteresirani za pomoć u organizaciji Brain Bee natjecanja u Hrvatskoj, molimo komentirajte s :-D , a ja ću vam se obratiti izravno s više informacija! Hvala svima unaprijed!

Budući da je Neuro_Nada studentska organizacija, molim Vas ne odgovarajte na ovaj post ako niste srednjoškolac/ka ili student. Hvala Vam:)


Post Reply