slavkoimamodilera wrote:Neka joj je laka zemlja, pocivala u miru...
Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- medaaa
#476 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- vjesticanametli
#477 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
uzas
zna li se gdje je maloumnik i mama mu
- jennisjoplin
#478 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
pa valjda kod kuce, ispijaju po koju i smijulje nam sevjesticanametli wrote:uzas![]()
- potpuni stranac
#479 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
a možda su i ovdje među nama, forumaju o domacim aktuelnostima i problemima sa saobracajnim znakovima.jennisjoplin wrote:pa valjda kod kuce, ispijaju po koju i smijulje nam sevjesticanametli wrote:uzas![]()
-
vajkrem
#480 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ja nisam jos nigdje cula ni gledala nista za tu curu...je li potvrdena informacija da je preminula?
- Skyfox
#481 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jel to djevojka sto je bila pjesakinjaradijator wrote:Izgleda da je djevojka koja je teško povrijeđena u sudaru na Pofalićima, danas preminula.![]()
![]()
![]()
-
vajkrem
#482 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
to je djevojka koja je bila u golfu III, njemicaSkyfox wrote:jel to djevojka sto je bila pjesakinjaradijator wrote:Izgleda da je djevojka koja je teško povrijeđena u sudaru na Pofalićima, danas preminula.![]()
![]()
![]()
![]()
- Skyfox
#483 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
groznovajkrem wrote:
to je djevojka koja je bila u golfu III, njemica
- amrica
#484 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Nakon saobraćajne nesreće u sarajevskom naselju Pofalići PDF štampa E-mail
Piše: D. PAVLOVIĆ
28/08/08
Njemačka državljanka preminula u bolnici
Njemačka državljanka Ana Marija Negler (24) preminula je u srijedu, tri sata iza ponoći, na Odjelu za anesteziju i reanimaciju bolnice Koševo, usljed višestrukih teških povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći koja se desila u ponedjeljak navečer u sarajevskom naselju Pofalići.
Ljekari su se dva dana bezuspješno borili za život ove 24-godišnje djevojke. Međutim, odmah nakon udesa, doktori su se usaglasili da će biti pravo čudo ako preživi. Kako saznajemo, jučer su članovi porodice preminule došli u Sarajevo po tijelo.
Podsjetimo, nesreća u kojoj je Ana Marija Negler nastradala dogodila se na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Hamdije Čemerlića, gdje su se sudarili golf 5 (821-M-436), kojim je upravljao 17-godišnji Damir V. i golf 3 (STA-ZK-172), za čijim je volanom bio Nijemac Andrej Dominik Murasov. Neglerova je u ovom udesu zadobila teške povrede abdomena, ekstremiteta i grudnog koša, i bez svijesti je dopremljena u bolnicu. Pored nje, povrijeđena je i Vildana Bajrović, također putnica iz golfa 3.
Iz policije pojašnjavaju da postoje indicije da je golf 3 prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, te da je na njega naletio golf 5, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 17-godišnji Damir V. On se, navodno, utrkivao sa bijelim BMW-om i zbog velike brzine nije se mogao zaustaviti kada mu je put prepriječio golf 3.
Kantonalni tužilac Cvjetko Ostojić ističe da će nakon pregleda snimaka policijskih kamera na semaforima precizno znati ko je uzrokovao udes. Ističući da nije uobičajeno da se osumnjičeni za izazivanje saobraćajnih nesreća zadržavaju u pritvoru, tužilac je dodao da je Andreju Dominiku Murasovu ipak oduzet pasoš. Ostojić je pojasnio da će Damir V., koji je vozio golf 5, ukoliko se utvrdi da nije skrivio saobraćajnu nesreću, prekršajno odgovarati samo za vožnju bez vozačke dozvole, zbog čega je, kako smo već objavili, već tri puta prije ovog slučaja prijavljivan.
Piše: D. PAVLOVIĆ
28/08/08
Njemačka državljanka preminula u bolnici
Njemačka državljanka Ana Marija Negler (24) preminula je u srijedu, tri sata iza ponoći, na Odjelu za anesteziju i reanimaciju bolnice Koševo, usljed višestrukih teških povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći koja se desila u ponedjeljak navečer u sarajevskom naselju Pofalići.
Ljekari su se dva dana bezuspješno borili za život ove 24-godišnje djevojke. Međutim, odmah nakon udesa, doktori su se usaglasili da će biti pravo čudo ako preživi. Kako saznajemo, jučer su članovi porodice preminule došli u Sarajevo po tijelo.
Podsjetimo, nesreća u kojoj je Ana Marija Negler nastradala dogodila se na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Hamdije Čemerlića, gdje su se sudarili golf 5 (821-M-436), kojim je upravljao 17-godišnji Damir V. i golf 3 (STA-ZK-172), za čijim je volanom bio Nijemac Andrej Dominik Murasov. Neglerova je u ovom udesu zadobila teške povrede abdomena, ekstremiteta i grudnog koša, i bez svijesti je dopremljena u bolnicu. Pored nje, povrijeđena je i Vildana Bajrović, također putnica iz golfa 3.
Iz policije pojašnjavaju da postoje indicije da je golf 3 prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, te da je na njega naletio golf 5, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 17-godišnji Damir V. On se, navodno, utrkivao sa bijelim BMW-om i zbog velike brzine nije se mogao zaustaviti kada mu je put prepriječio golf 3.
Kantonalni tužilac Cvjetko Ostojić ističe da će nakon pregleda snimaka policijskih kamera na semaforima precizno znati ko je uzrokovao udes. Ističući da nije uobičajeno da se osumnjičeni za izazivanje saobraćajnih nesreća zadržavaju u pritvoru, tužilac je dodao da je Andreju Dominiku Murasovu ipak oduzet pasoš. Ostojić je pojasnio da će Damir V., koji je vozio golf 5, ukoliko se utvrdi da nije skrivio saobraćajnu nesreću, prekršajno odgovarati samo za vožnju bez vozačke dozvole, zbog čega je, kako smo već objavili, već tri puta prije ovog slučaja prijavljivan.
- Skyfox
#485 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
A za ubojstvo... zato nece odgovarat... 
- vjesticanametli
#486 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
naravno da nece..............policiju treba ukinuti...koji ce nam
ne mogu nikom nista .......... znaju napisat samo preksio clan trrrr i eto ti policije ..... vidis ba da ce okrivit onog svabu sto je vozio
-
VjecitiStudent
#487 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Tuzilac je, ocito, vec 'dobar' na ovom slucaju.amrica wrote:.
- Skyfox
#488 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ja bi mu dozivotno uzeo vozacku... kao da ne bi jorgo' opet i bez nje... 
- dushmanka_sa
#489 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Dobro su se sjetili. Treća NEsreća. I opet će njemu babo i maaajka Igbala kupiti bibi da gazi djecu. A očito je da mu roditelji planiraju tek za 18ti rođendan pokloniti polaganje vozačkog, ovo je bio samo test izdržljivosti.Ostojić je pojasnio da će Damir V., koji je vozio golf 5, ukoliko se utvrdi da nije skrivio saobraćajnu nesreću, prekršajno odgovarati samo za vožnju bez vozačke dozvole, zbog čega je, kako smo već objavili, već tri puta prije ovog slučaja prijavljivan.
Nesretnoj djevojci želim da počiva u miru.
- karanana
#490 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
nista od ovoga. mali je vjerovatno danas vec na ulici i za volanom. mama mu je vjerovatno obezbjedila drugo auto dok se petica ili ne popravi ili mu ne kupi drugo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Comrad
#492 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Znaci ako nemas vozacku, mozes slobodno voziti 150 po gradu, boli te q. Platis samo kaznu za vozacku i cao. Ako je i ovaj u trici prosao kroz crveno, jel se zapitao ovaj flower da mozda ne bi bio toliko jak udes da ovaj mali u petici nije vozio toliko brzo, da je isao koliko treba da ide 60-70 km/h sigurno bi posljedice bile manje katastrofalne.Iz policije pojašnjavaju da postoje indicije da je golf 3 prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, te da je na njega naletio golf 5, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 17-godišnji Damir V. On se, navodno, utrkivao sa bijelim BMW-om i zbog velike brzine nije se mogao zaustaviti kada mu je put prepriječio golf 3.
- Dori
#493 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ne mogu da vjerujem!Ostojić je pojasnio da će Damir V., koji je vozio golf 5, ukoliko se utvrdi da nije skrivio saobraćajnu nesreću, prekršajno odgovarati samo za vožnju bez vozačke dozvole, zbog čega je, kako smo već objavili, već tri puta prije ovog slučaja prijavljivan.
-
baxus
#494 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
pravda je nemocna u nas, kad su u pitanju intersi ovakvih famElija.
osjecam se glupo
osjecam se glupo
- dushmanka_sa
#495 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Uredno su objavili imena i prezimena osoba iz golfa III, a gdje je prezime malog debila i njegove matere?
- BHG
#496 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
dushmanka_sa wrote:Uredno su objavili imena i prezimena osoba iz golfa III, a gdje je prezime malog debila i njegove matere?
bezze lajete bogami, ovo vam iz iskustva govorim
p.s. @dushmanko i ja se to isto pitam...
- dushmanka_sa
#497 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Meni su viljuške prljave jutros pa mi vizije nikako na oči ne dolaze.BHG wrote:dushmanka_sa wrote:Uredno su objavili imena i prezimena osoba iz golfa III, a gdje je prezime malog debila i njegove matere?imam viziju: @dushmanko...smiri malo...opomena pred ban
![]()
bezze lajete bogami, ovo vam iz iskustva govorim![]()
p.s. @dushmanko i ja se to isto pitam...
Mislim da se tim činom sakrivanja njegovog prezimena samo dokazuje da je on guzonjin sin i da ima protekciju. Žalosno.
- madner
#498 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Maloljetnicima ne objavljuju imena.
- dushmanka_sa
#499 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Majka je bila s njim, saučesnik. Ona je punoljetna. Gdje je njeno prezime?madner wrote:Maloljetnicima ne objavljuju imena.
- vjesticanametli
#500 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ni sokiranim se objavljuju imena