Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
-
d2
#451 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ja cu uplatiti 30 kao doprinos akciji da se sva crvena farba na znakovima promjeni u plavu i da na svakom znaku pise ŽELJO 
- jennisjoplin
#452 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
uzbtebe samd2 wrote:ja cu uplatiti 30 kao doprinos akciji da se sva crvena farba na znakovima promjeni u plavu i da na svakom znaku pise ŽELJO
- atko
#453 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Sad malo zacatavanja, offtopica i tako to dok slijedeci lola ne osvane na ovoj temi sa izvrnutim limenim ljubimcem 
Al doniracu i ja koju kilu plave farbe

Al doniracu i ja koju kilu plave farbe
- amrica
#454 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Kjajević Majko wrote:Šta ti u zakonu nije jasno? Dva puta se spajaju u jedan i znakovi pokazuju ko ima prednost u kojoj traci. Ako ideš sa desnog puta moraš propustiti sve sa lijevog puta ako hoćeš skretati u lijevu traku i obratno. Ovo trkači ti je baš na mjestu.
Haj' malo objasni, kako i ja sa donjeg puta i onaj sa gornjeg puta dolazimo sa sporedne ceste i ukljucujemo se u glavnu???? Da imaju 3 trake, i nekako, ali koja je to glavna cesta na koju se obadvoje ukljucujemo?
-
radijator
#455 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
pa glavna je ona u kojoj se nalaziš, pobogu dragiamrica wrote:Kjajević Majko wrote:Šta ti u zakonu nije jasno? Dva puta se spajaju u jedan i znakovi pokazuju ko ima prednost u kojoj traci. Ako ideš sa desnog puta moraš propustiti sve sa lijevog puta ako hoćeš skretati u lijevu traku i obratno. Ovo trkači ti je baš na mjestu.
Haj' malo objasni, kako i ja sa donjeg puta i onaj sa gornjeg puta dolazimo sa sporedne ceste i ukljucujemo se u glavnu???? Da imaju 3 trake, i nekako, ali koja je to glavna cesta na koju se obadvoje ukljucujemo?
ako voziš u lijevoj, za tebe je glavna lijeva a sporedna desna.
onaj koji se vozi desnom, za njega je glavna desna, a sporedna lijeva.
ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima je ovo nejasno, kako vi polažete vozačke da mi je znat
mene iskreno u ovom topiku više plaše ovi koji ne razumiju saobračajne znakove, nego ovi divljaci za volanima
-
d2
#456 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
a hadzo moj stav je prilicno jasan, ja bih uzeo bacac plamena i sve to postrojio i popalio zajedno sa time sto voze ali na zalost to nije dozvoljeno i sta onda da se radi... dok se totalno ne promjeni svijest ljudi a uz nju i zakoni i pravosudje nista se posebno nece promijeniti a ja sam krajnje skeptican da BiH moze dozivjeti bilo kakav preporod osim u kriminalu... pa sto se onda sekirati, bucno cu sa navijanjem i radoscu pozdraviti svakog kretena koji se omota oko bandere... to je moj doprinos urbanijoj BIHatko wrote:Sad malo zacatavanja, offtopica i tako to dok slijedeci lola ne osvane na ovoj temi sa izvrnutim limenim ljubimcem
Al doniracu i ja koju kilu plave farbe![]()
- Neelix
#457 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ovo je najrealniji ishodatko wrote: ... ili ce se popucati utokama
-
malizeleni
#458 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ja nisam nikad vozio brze od 260.
-
vajkrem
#459 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
malizeleni wrote:Ja nisam nikad vozio brze od 260.
impresionirana sam
- atko
#460 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Tek napravljena prva dionica auto puta Vogosca-Ilijas i moj rodjak (dijasporacmalizeleni wrote:Ja nisam nikad vozio brze od 260.
Znaci dzba ti ABS,ESP, SFS, GBP, SBB KBB
- South Blue Mama
#461 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jennisjoplin wrote:uzbtebe samd2 wrote:ja cu uplatiti 30 kao doprinos akciji da se sva crvena farba na znakovima promjeni u plavu i da na svakom znaku pise ŽELJO![]()
Potpisujem
- madner
#462 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Rodjak ti je lame.atko wrote:Tek napravljena prva dionica auto puta Vogosca-Ilijas i moj rodjak (dijasporacmalizeleni wrote:Ja nisam nikad vozio brze od 260.) dosa sa mercedesom CL600 i kad god prodjemo tu dionicu on raspali 250 ... i pitam ga ja znas li koliko predjemo metara u sekundi... suti on i kaze 15-ak
... kazem mu ja skoro 70 ... suti (i usporava
) i kad je spustio na 160 kaze uuuuu mnogo
![]()
Znaci dzba ti ABS,ESP, SFS, GBP, SBB KBBsve je u glavi i fico i mercedes se vozi mozgom
- bpsang
#463 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
@amrica
mislis da ih od ovih koji komentarisu ima bar 70 % koji su tek polozili vozački i to preko stele, a mozda ih ima i vise, i sad zacatavaju temu bez veze a zna se da u Sarajevu ima primjera sa saobracajnim znakovima da sjednes i da se smijes do bola jer i ti koji kreiraju sve ovo ucene skole su zavrsili po podrumima za vrijeme rata
mislis da ih od ovih koji komentarisu ima bar 70 % koji su tek polozili vozački i to preko stele, a mozda ih ima i vise, i sad zacatavaju temu bez veze a zna se da u Sarajevu ima primjera sa saobracajnim znakovima da sjednes i da se smijes do bola jer i ti koji kreiraju sve ovo ucene skole su zavrsili po podrumima za vrijeme rata
Last edited by bpsang on 27/08/2008 20:46, edited 1 time in total.
- bpsang
#464 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sad cu vam pokazati sta proizilazi iz brze voznje skinuto sa jednog PPS-a

e pa sretna vam voznja TRKACI i obavezno postujte saobracajne znakove

e pa sretna vam voznja TRKACI i obavezno postujte saobracajne znakove
- jennisjoplin
#465 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ma ne treba ti saobraćajni znak. saobraćajna je još veće kino. daš znak kod ekonomske da skrećeš na most bratstva-jedinstva. zmigavac nornalno tika-taka, i čim uđeš u ulicu i ispraviš auto on se automatski isključi. a njih dvoje (nekad i sa ženskicom) stoje prije semafora i kažnjavaju jer nije uključen žmikavac. koji idiotluk.namjerno, pa dojenčad zna da svi žmigavci čim ispraviš auto automatski prekidaju na volanu, tito dragi100_KA wrote:@amrica
mislis da ih od ovih koji komentarisu ima bar 70 % koji su tek polozili vozaki i to preko stele, a mozda ih ima i vise, i sad zacatavaju temu bez veze a zna se da u Sarajevu ima primjera sa saobracajnim znakovima da sjednes i da se smijes do bola jer i ti koji kreiraju sve ovo ucene skole su zavrsili po podrumima za vrijeme rata
- Comrad
#466 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- jennisjoplin
#467 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Bog čuva pjane, budale i malu djecuComrad wrote:Gledao sam i ja nekad davno ovaj gore PPS. Covjek prezivio ono, ne mogu da vjerujem, samo njegovo sjediste citavo.
- madner
#468 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Djavo mozda nije posten, ali cuva svoje ljude. 
- jennisjoplin
#469 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ne da čuva nego i nagrađujemadner wrote:Djavo mozda nije posten, ali cuva svoje ljude.
-
radijator
#470 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Izgleda da je djevojka koja je teško povrijeđena u sudaru na Pofalićima, danas preminula.

- atko
#471 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Stvarno se nadam da to nije istina

- Neelix
#472 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
bilo je na vijestima

- Karabaja
#473 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
e mamu mu ************* maloljetnu..

-
pudlica
#474 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
zelim mu dozivotnu kaznu i staroj mu sve im **********:x
- slavkoimamodilera
#475 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Neka joj je laka zemlja, pocivala u miru...