Ne stigoh reko da ih stavim odma na forum, a balasevic posto si bio prije mene znas li sta se desilo tacno ko je povrijdjen cak sam cuo da ima i mrtvih ????Skyfox wrote:trebate smanjiti ove slike ogromne su
Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- Koshpa
#376 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- balashevic
#377 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ne znam stvarno, pricali su da je neka cura pjesak nastradala (da nema od nje nista).
uglavnom bilo je puno krvi
ono je strasno, one razbacane stvari, krv, jezivo..
pretpostavljam da je taj bijeli bmw sa slike jedan od ucesnika u tom svemu..
uglavnom bilo je puno krvi
ono je strasno, one razbacane stvari, krv, jezivo..
pretpostavljam da je taj bijeli bmw sa slike jedan od ucesnika u tom svemu..
- Neelix
#378 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
prosao sam u suprotnom smjeru, nisam vidio nesrecu dobro. al ljudi moji kakvih se divljaka ima. mene (vozim u lijevoj traci) maloprije prestize majmun u crvenoj dvici kod vijecnice (gdje je semafor za preci preko mosta), u koloni normalno vozim, i retardinho fino izmedju mene i auta koje ceka na semaforu, u brzini nagazi na trotoar kad vijecnice, i uvali se ispred...

-
SAAdnan
#379 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
BMW i Golf V su se trkali iz pravca grada, Golf II karavan na njemackim tablicama isao je iz pravca grbavice, V-ca ga je udarila, nako toga vozac je pobjegao. Navodno je poginulo neko dijete i ta djevojka.
-
SAAdnan
#380 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Sad nek neko kaze da nije humano reci da je fino kad se ovakvi zabiju u stub.....samo to im zelim
- balashevic
#381 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
dva auta su skrsena ondje,
plus bmw
plus bmw
-
TheGodfather001
#382 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ne pricajte svasta... Ja sam bio medju prvima na licu mjesta jer sam stajao na semaforu kod E.skole. "Kockasta glava" u G V-ici je krenuo da pretekne svog kolegu sa BMW-om kroz iskljucnu traku na Pofalicima, i udari u G III na nasim tablama, koji je vozio mladji neki momak, a on od siline udarca naleti na djevojku na pjesackom. Uglavnom, hvala Bogu ta djevojka je dobro, prisao sam joj medju prvima, i ima samo ogrebotine po rukama, i rasjeceno celo, nista veliko. A najgore je prosla zena/ djevojka iz G III koja je ostala zaglavljena u autu, jer je sjedila na mjestu udara, znaci u ova vrata u koja je udario. Odnosno G III je udaren u zadnji kraj ali se sila prenijela i na ta vrata. Eto. Vise informacija sutra u novinama i koliko sam vidio sada da je uklonjena G V ali da je ostalo G III.
Jedina sreca u citavoj nesreci sto je hitna dosla u roku od 25 sekundi. A one supke od policije treba okaciti za onu banderu. Fol tjese onog lika sto je udario. U nekom shoku on. Mamicu mu spomenem.
Jedina sreca u citavoj nesreci sto je hitna dosla u roku od 25 sekundi. A one supke od policije treba okaciti za onu banderu. Fol tjese onog lika sto je udario. U nekom shoku on. Mamicu mu spomenem.
-
pudlica
#383 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sto vise ne mogu ovih lafo trkaca koji uzmu od starog auto pa kontaju da su sumaheri i tom policijajcu koji ga je tjesio sjetim mu se familije cjele
- karanana
#384 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
a meni se sa slika ovih na forumu ucinilo da je G3 na njemackim tablama. ali mutno je pa se ne vidi, a nije ni bitno
- Koshpa
#385 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Nije ti se ucinilo golf 3 je na njemackim tablamakaranana wrote:a meni se sa slika ovih na forumu ucinilo da je G3 na njemackim tablama. ali mutno je pa se ne vidi, a nije ni bitno
-
d2
#386 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sta je bilo tom iz petice, prezivio ? steta.
- Neelix
#387 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
i ja kazem. pa reci da ima pravde.d2 wrote:sta je bilo tom iz petice, prezivio ? steta.
-
dimu
#388 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ma ti sam sebe pobijas, naravno da smo o tome pricali samo si ti sve pobrkao. ja sam te lijepo pitao kako onda da po tvojoj logici nema na svakom koraku u gradu taj famozni znak 60 ti meni spominjes nekakve gradske zone... grad je naselje i tako je kategorisano u zakonu o saobracaju nebitno jel grad, selo ili nesto trece, ako je naselje naselje je. i ako je u naselju 60 ogranicenje onda je 60 bio taj znak ili neKjajević Majko wrote:Ajde dobro kako god ti je lakše, već smo na 12 stranici rekli da je u naselju ograničenje 60km/h i to je znakom regulisano. Ja sam mislio da pričamo o tome da li znak za početak naseljenog mjesta znači i ograničenje brzine, očito to niko nije tvrdio.![]()
a kako znas DA SE NALAZIS U NASELJU i da moras voziti 60 ???? pa tako sto ti fino pise tabla da ulazis u to i to naselje... zar je tako tesko shvatiti ?
ako ulazis u naselje i vidis tablu koja te OBAVIJESTAVA da si u naselju, brzinu si duzan prilagodit brzini dozvoljenoj u naselju, pa ti pricaj do sutra svoje nebuloze
kad si tako uvjeren u svoje fantazije bujrum proleti ti naseljem gdje nema znaka 60 pa nam pokazi sa suda oslobadjajucu presudu da smijes u naselju vozit koliko ti je volja ako nema znaka 60 pa da vidimo ko je upravu
Romeo 80 wrote: Ne, tabla za ulazak u područje Grada Mostara se nalazi mnogo prije. Pa ne čini Mostar samo zona oko Starog mosta bolan ne bio!Teritorija Grada Mostara je puno šira...
područje grada mostara nije isto sto i sam grad mostar, tj naseljeno mjesto kroz koje prolazis autom
ta tabla nije ona standardna žuta sa natpisom Mostar, koja se nalazi na lokaciji koju sam vec spomenuo. to "Podrucje grada mostara" je nesto sasvim drugo i nema veze sa saobracajem. imas istu tablu prije zivinica (podrucje opcine zivinice) pa zivinice ne vidis ni za 20 km a prodjes kroz jedno 10 razlicitih naselja, znaci to za ovu temu nije relevantno jer nema veze sa saobracajem
to isto da kazes da si u sarajevu kad ugledas onu tablu kanton sarajevo kad izadjes iz tunela ivan, nemoj mjesati kruske i jabuke
- slavkoimamodilera
#389 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jest da je hAvaz, ali evo ima clanak, pisu da je majmun iz 5ice neki 17-godisnjak bez vozacke dozvole (logicno) koji se trkao po gradu sa tim BMWom sa majkom (!!!) na suvozackom mjestu, koja je poslije policiji htjela podvaliti da je ona vozila (nayebem joj se svega retardiranog u zivotu, pa kakva djeca i mogu biti nego debilna od takvih roditelja!?!?!?!
), ali je srecom bilo dovoljno ocevidaca...
Momak koji je vozio G3 je skretao u pofalice i sam je priznao da je zakasnio na zeleno, ali to ne iskljucuje odgovornost balavog geliptera koji je ogromnom brzinom prosao kroz izlivnu traku da proleti ispred svih...
svako ko je ikad vozio tuda zna da se na toj raskrsnici iz vise smjerova zna okasniti...
Ljudi su njemacki drzavljani koji su se vracali s nekog kampovanja (zato je i bilo toliko razbacanih stvari po raskrsnici).... djevojka sa straznjeg sjedista ima prelom obje noge, puknuce slezene i jetre i sinoc se nakon operacije i dalje vodila kao "u zivotnoj opasnosti"... divnu ce uspomenu ponijeti iz Sarajeva...
Iskreno se nadam da ce se njemica oporaviti i da ce sve dobro zavrsiti a malom majmunu zelim sve najgore u zivotu...
Momak koji je vozio G3 je skretao u pofalice i sam je priznao da je zakasnio na zeleno, ali to ne iskljucuje odgovornost balavog geliptera koji je ogromnom brzinom prosao kroz izlivnu traku da proleti ispred svih...
Ljudi su njemacki drzavljani koji su se vracali s nekog kampovanja (zato je i bilo toliko razbacanih stvari po raskrsnici).... djevojka sa straznjeg sjedista ima prelom obje noge, puknuce slezene i jetre i sinoc se nakon operacije i dalje vodila kao "u zivotnoj opasnosti"... divnu ce uspomenu ponijeti iz Sarajeva...
Iskreno se nadam da ce se njemica oporaviti i da ce sve dobro zavrsiti a malom majmunu zelim sve najgore u zivotu...
- Karabaja
#390 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
A je li i BMW učestvovao u udesu?
- slavkoimamodilera
#391 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ne... samo se trkao s njim... a to sto mali napaljenko retardirani nije mogao istrpit pa je morao sa traktorasem bit brzi kroz izlivnu traku nije njegova krivica... mada su vjerovatno isti... bijeli e36, krilo nazad, ma ono buca-potok klasika...Karabaja wrote:A je li i BMW učestvovao u udesu?
- karanana
#392 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
kako to da se njemu i mami nista nije desilo u p.m.? jos ce tuzit njemce za pretrpljeni stres.
i sada po zakonu, njemci i ispadose krivi jeli tako?
- slavkoimamodilera
#393 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jbga... 5ica, deformacione zone, zracni jastuci, hiljade persuna... i jos udario frontalno u bok auta koje je spram 5ice k'o da je od kartona...karanana wrote:kako to da se njemu i mami nista nije desilo u p.m.? jos ce tuzit njemce za pretrpljeni stres.
Za udes ce biti pretpostavljam biti podijeljena krivica... ali uvijek postoji mogucnost da se malom nakalemi izazivanje opce opasnosti (ne znam dali se tacno tako definise ta kvalifikacija, ali je djelo s umisljajem, dakle znas da takva voznja moze izazvati udes i svjesno to cinis) plus jos sto nema vozacke itd... ali to u nekoj drugoj drzavi...
S obzirom da ga neimanje vozacke nije sprijecilo (cak mu je mater i dala da vozi) ne vjerujem da ce ga to ometati da i poslije ovoga vozi...
Samo bih volio da se javno sazna ime (jer se jos barata inicijalima i sina i majke, a njemcima su objavljena puna imena) pa da se malo hajke digne mamicu mu retardiranu...
- atko
#394 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
E jebo te
mi se ovdje prepiremo tabla vako tabla nako... umjesto da uzmemo te table pa poglavi te retarde... e ba mati pokriva malog kretena da bi sutra opet mogo sjest i ubiti se (sto ima svojih prednosti) ili ubiti nekoga ni krivog ni duznog
... stvarnosteta sto su przivjeli ako je tako kako rekoste 
- Dori
-
pudlica
#396 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
svaki clan AMK kluba ili momci koji voze street race ne zavlace se izmedju auta al kreten sa 17 godina je brz i mogo je curu ubiti zbog te svoje vjeste voznje,kazem ja sve to treba stizat na semafore i nogama udarat
- DaysleepeR
#397 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ja stvarno apelujem na sve da ne prijete udaranjem, vješanjem, strijeljanjem i ostalim vrstama linča ako to nisu spremni i stvarno lično uraditi.
A ne spuštati pogled kada se sretnu sa takvim likovima.
A ne spuštati pogled kada se sretnu sa takvim likovima.
- Neelix
#398 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jel ga to branis???
-
The 51st State
#399 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ma ne brani sigurno ali val supljaka i virtuelnih izljeva zuci je fakat previse, inace sta reci za ovu dzunglu na asfaltu osim prilagodi se ili umri.Neelix wrote:jel ga to branis???
- madner
#400 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Pravi slucaj za djeljenje krivice, jedan prosao kroz crveno, drugi se kurcio.
I naravno nastradala treca osoba
I naravno nastradala treca osoba