Pa, stvarno...zamisljam izvjestaj: stradao na lezecem policajcu
Sarajevo
Izbjeći tragediju postavljanjem ležećeg policajca
Čak su i zabrinuti roditelji pokrenuli inicijativu za postavljanje ležećeg policajca
Sarajevo
Izbjeći tragediju postavljanjem ležećeg policajca
Čak su i zabrinuti roditelji pokrenuli inicijativu za postavljanje ležećeg policajca
I ja sam pod utiskom, vidjela sam tu jettu, uzas stvarno, da do sada nisam polozila, vjerovatno nikad i ne bih.krusty wrote:Monsignor wrote:vec je off topic ali ja sam vec danima pod utiskom ove nesrece sa prepolovljenom jettom.
Lik koji sa svojim rodjenim novorodjenim djetetom pijan vozi, 120 km/h i pri tom prodje kroz crveno u centru grada je zreo za elektricnu stolicu...
Inace sam jako miroljubiv i veliki pacifista ali odgovorno tvrdim da bih ovo govno od izroda zadavio golim rukama da mi napravi nesto ovako kao ovom momku.
Stoka je jos ove godine napravila udes u pijanom stanju i sad ovo...Hoce li opet voziti za par dana? Hoce li opet staviti to nesretno dijete u auto i popiti? Hoce li stici nekog od nas koji prolazimo kroz zeleno na rasksnici....Vidjecemo...na mene ako naleti i ako prezivim to ce mu biti zadnja voznja....
Sretno svima koji zivite blizu ovakvih monstruma!
pa zasto se cudis ? ko ce ga prijaviti da vozi pijan ? nece njegova hanuma sigurno ...
svi mi ovdje znamo neke koji tako voze pijani, divljaju i slicno, ali kukamo samo na one koje ne poznajemo, a ove "nase" pokrivamo... ko je to toliko savjestan da uvali clana blize porodice radi dobrobita ostalih stanovnika ?
neka je cura ovdje na forumu pisala (ne znam jel na ovoj temi ili nekoj drugoj) kako joj je tetak (ili neko iz blize familije) drot i kako divlja privatno i kako ga nikad ne kaznjavaju jer se odmah predstavi kao kolega... pa sreco moja zasto ne prijavis policajca koji ti nije kaznio tetka ? nije ti to palo na pamet a ?
A što si ga ganjao? Da mu ti presudiš?Skyfox wrote:Sinoc vozim srednjom trakom prema Skenderiji, lik ispred posao da skrene lijevo sa zmigavcem, al sporo nesto i sumnjiv mi. Ta srednja se poslije skretanja za Alipasinu pretvara u krajnju lijevu i lik mjesto da skrene nastavi pravo naglo i izgura me u drugu traku, sreca sto su svi oko nas polako vozili inace bih se nabio na nekoga... Legnem na trubu i *ebem mu sve kad on meni trubii pobjeze naprijed. Ganjao sam ga do LG i kontam *ebo budalu, sam ce sebi presudit jednom...
skoda fabia cini mi se bila?Skyfox wrote:Sinoc vozim srednjom trakom prema Skenderiji, lik ispred posao da skrene lijevo sa zmigavcem, al sporo nesto i sumnjiv mi. Ta srednja se poslije skretanja za Alipasinu pretvara u krajnju lijevu i lik mjesto da skrene nastavi pravo naglo i izgura me u drugu traku, sreca sto su svi oko nas polako vozili inace bih se nabio na nekoga... Legnem na trubu i *ebem mu sve kad on meni trubii pobjeze naprijed. Ganjao sam ga do LG i kontam *ebo budalu, sam ce sebi presudit jednom...
jeste al ona izduzena sa guzicomrespo wrote: skoda fabia cini mi se bila?
duboka_misao wrote:Sinoc je zenska iz pravca obale pretvorila radicevu u jednosmjernu, jer svi mi levati cekamo na semafor a ona laganini pored nas, jos gore povedose se i drugi za njenim svjetlim primjerom,a onda je nastao haos jer su ljudi legalno posli sa semafora iz branilaca sarajeva u radicevu . I zbog necijeg pederluka ja zakasnih na film![]()
![]()
(jesam ovo off topic? nemogu izdrzati)
znam vidio sam bio sam u traci do tramvaja samo malo iza mozda 2 autaSkyfox wrote:jeste al ona izduzena sa guzicomrespo wrote: skoda fabia cini mi se bila?
mene vise fasciniraju oni koji parkiraju u desnoj traci bukvalno i onda moras kroz lijevu zaobilazitiNeelix wrote:duboka_misao wrote:Sinoc je zenska iz pravca obale pretvorila radicevu u jednosmjernu, jer svi mi levati cekamo na semafor a ona laganini pored nas, jos gore povedose se i drugi za njenim svjetlim primjerom,a onda je nastao haos jer su ljudi legalno posli sa semafora iz branilaca sarajeva u radicevu . I zbog necijeg pederluka ja zakasnih na film![]()
![]()
(jesam ovo off topic? nemogu izdrzati)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno nemam predrasuda prema zenama vozacima
ali moram reci da sam tu situaciju da kroz radicevu neko vozi u lijevoj traci vidio najmanje 10-15 puta, i SVAKI SVAKI SVAKI put je to bilo zensko![]()
koja boja?respo wrote:skoda fabia cini mi se bila?Skyfox wrote:Sinoc vozim srednjom trakom prema Skenderiji, lik ispred posao da skrene lijevo sa zmigavcem, al sporo nesto i sumnjiv mi. Ta srednja se poslije skretanja za Alipasinu pretvara u krajnju lijevu i lik mjesto da skrene nastavi pravo naglo i izgura me u drugu traku, sreca sto su svi oko nas polako vozili inace bih se nabio na nekoga... Legnem na trubu i *ebem mu sve kad on meni trubii pobjeze naprijed. Ganjao sam ga do LG i kontam *ebo budalu, sam ce sebi presudit jednom...
siva je bila koliko se sjecamskojotovski wrote:koja boja?respo wrote:skoda fabia cini mi se bila?Skyfox wrote:Sinoc vozim srednjom trakom prema Skenderiji, lik ispred posao da skrene lijevo sa zmigavcem, al sporo nesto i sumnjiv mi. Ta srednja se poslije skretanja za Alipasinu pretvara u krajnju lijevu i lik mjesto da skrene nastavi pravo naglo i izgura me u drugu traku, sreca sto su svi oko nas polako vozili inace bih se nabio na nekoga... Legnem na trubu i *ebem mu sve kad on meni trubii pobjeze naprijed. Ganjao sam ga do LG i kontam *ebo budalu, sam ce sebi presudit jednom...
umjesto iz te krajnje lijeve da ide u tu ulicicufelichi wrote:mozda bi bilo i ponajbolje radicevu pretvoriti u jednosmjernu. svejedno se moze opet
skrenuti lijevo ka obali 200m nize iz mis irbine.
mene iznervira kad vidim da skrecu iz srednje trake raskrsnice ulice kosevo i
marsala tita i idu pravo u onu ulicicu prema fisu. ako se nades u krajnjoj lijevoj
nemas gdje.
jeste srebreno sivarespo wrote: siva je bila koliko se sjecam
mozda fulam i idem u off, alirespo wrote:umjesto iz te krajnje lijeve da ide u tu ulicicufelichi wrote:mozda bi bilo i ponajbolje radicevu pretvoriti u jednosmjernu. svejedno se moze opet
skrenuti lijevo ka obali 200m nize iz mis irbine.
mene iznervira kad vidim da skrecu iz srednje trake raskrsnice ulice kosevo i
marsala tita i idu pravo u onu ulicicu prema fisu. ako se nades u krajnjoj lijevoj
nemas gdje.
al sta ces kad ima debila koliko hoces
tamo je sad isprekidana...vjerovatno su citali forum pa dosli toberespo wrote:
tamo je sve uredu samo meni ne ide u glavu sto nije isprekidana linija iz srednje u lijevu kao da iz bbi-a svaki sekund izlaze auti
Skyfox wrote:jeste srebreno sivarespo wrote: siva je bila koliko se sjecam
onda se nisi razumio ovih dana su pored pune iscrtali isprekidanu shega ali ima jerespo wrote:samo da ti odgovorim ovo pa da ne idemo vise u off
ono je pravilno napravljeno dvije trake idu lijevo kao sto ima dvije trake ne racunaj tramvajsku prugu jer bi u nju trebao samo gradski saobracaj i taxisti a ona krajnja desna u trampinu
tamo je sve uredu samo meni ne ide u glavu sto nije isprekidana linija iz srednje u lijevu kao da iz bbi-a svaki sekund izlaze auti