Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kEN0

#201 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by kEN0 »

evo sad kod katedrale, cura izlazi iz zabrane , (s lijeve strane ono)
Renault Megane Cabrio teget plavi, ja mislim.. idem ja jedno 30-40 i haver mi govori pazi(suvozac)
ja kontam u sebi pa vidi me nece uletiti nije luda, kad ona ni pet ni sest krenu i dalje, ja je jedva nekako zaobidjem, umalo u tramvaj nisam spuco, stanem, pa reko jesi ti normalna sta radis? odsaram joj sve po spisku jer je pocela tersat, hem nije kulturna, hem tersa, hajde da je rekla izvini, sve bi presutio i nastavio dalje, nego kao "sta si to reko" i onda ja njoj odbrujim i nabrojim najmilije i onog ko joj dade vozacku i po gasu, kasnije mi je bilo krivo sto je nisam slozio...

na iducem semaforu maca stoji iza mene nije htjela u onu traku do, i kofa nekoga zove... e ne mogu da vjerujem cega ima na cesti!
dimu

#202 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by dimu »

cccc gdje ces njoj tako, mozda ima zajebanog momka... zato ona moze sta hoce haha, a to ti je ba neka poznata manekenka ili sta li vec, sejla tako nekako ...

prodaj auto sutra mozda te budu trazili hihi
amrica

#203 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by amrica »

Juce popodne ili tacnije oko 19.30 uz Alipasinu idem normalno, lijevom trakom, hocu na Kosevsko, uobicajena kolona i uvali se bijeli g2 ispred mene, ok, nema problema, ali poslije 10-ak metara izleti lik lijevo, na traku nizbrdo, suprotni pravac i pretece 5-6 auta, tacno ispred Americke ambasade, a tamo stoje opasni momci sa masinkama ili kako se to vec oruzje zove, pise im specijalci na pancirima, okrenuli se i gledaju za njim, i nikom nista.
d2

#204 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by d2 »

to su specijalci nisu saobracajci :lol:
fixer

#205 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by fixer »

pa imaju snajpere.....thaaaaaaaaaaaa :-D kad bi zapucali po jednom vidili bi kasnije kako bi ljudi vozili
pudlica

#206 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by pudlica »

aj posto su sudari ovdje,znal ko sta se desilo sada kod MUP-a,3 hitne otisle dole...jel u stanicu opalio mangup ili pjesake nakacio??
Daphna

#207 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Daphna »

Dvostruki poljubac... Tranzit, raskrsnica kod pekare As prije pola sata! Slike su lošijeg kvaliteta (mob plus trola u pokretu).

Image

A par metara dalje:

Image

žuti kedi i ono bijelo :mrgreen:
karanana

#208 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by karanana »

ova raskrsnica kod as-a je katastrofa. ja kad tuda vozim zatvorim oci i ucim fatihu, pa ako mi bog da da prodjem bez sudara, odlicno.
BSn

#209 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by BSn »

amrica wrote:Juce popodne ili tacnije oko 19.30 uz Alipasinu idem normalno, lijevom trakom, hocu na Kosevsko, uobicajena kolona i uvali se bijeli g2 ispred mene, ok, nema problema, ali poslije 10-ak metara izleti lik lijevo, na traku nizbrdo, suprotni pravac i pretece 5-6 auta, tacno ispred Americke ambasade, a tamo stoje opasni momci sa masinkama ili kako se to vec oruzje zove, pise im specijalci na pancirima, okrenuli se i gledaju za njim, i nikom nista.

Njegova sreca sto su ono domaci momci, da su Ameri, davno bi on u ilovaci zavrsio. Oni se boje i svoje sjene, a kamo li da im neko divlja pred nosom.
kEN0

#210 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by kEN0 »

dimu wrote:cccc gdje ces njoj tako, mozda ima zajebanog momka... zato ona moze sta hoce haha, a to ti je ba neka poznata manekenka ili sta li vec, sejla tako nekako ...

prodaj auto sutra mozda te budu trazili hihi
gdje cu njoj tako? bas sam bezobrazan, dusa, manekenka.. bas mi je zao...

boli me ba djoks ko je i sta je, ne moze sta hoce! ja da se takvih bojim, odmah bi se upuco...

sorry za OT.
Koshpa

#211 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Koshpa »

Image
Image
Image

Pred tunelom
Karabaja

#212 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Karabaja »

zna li se šta se desilo?
jennisjoplin

#213 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by jennisjoplin »

Karabaja wrote:zna li se šta se desilo?
đe je ovo ba?, ocito desilo se izmedju 15 i 15:30 kad je kisa derala :(
Koshpa

#214 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Koshpa »

Nemam informacija, samo sam prosao tuda maloprije udesa, moguce da je jedan proklizo dolazeci iz tunela ( mislim Astra ), to je taman bilo kada je kisa ona padala.
Last edited by Koshpa on 18/07/2008 17:31, edited 2 times in total.
jennisjoplin

#215 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by jennisjoplin »

kEN0 wrote:evo sad kod katedrale, cura izlazi iz zabrane , (s lijeve strane ono)
Renault Megane Cabrio teget plavi, ja mislim.. idem ja jedno 30-40 i haver mi govori pazi(suvozac)
ja kontam u sebi pa vidi me nece uletiti nije luda, kad ona ni pet ni sest krenu i dalje, ja je jedva nekako zaobidjem, umalo u tramvaj nisam spuco, stanem, pa reko jesi ti normalna sta radis? odsaram joj sve po spisku jer je pocela tersat, hem nije kulturna, hem tersa, hajde da je rekla izvini, sve bi presutio i nastavio dalje, nego kao "sta si to reko" i onda ja njoj odbrujim i nabrojim najmilije i onog ko joj dade vozacku i po gasu, kasnije mi je bilo krivo sto je nisam slozio...

na iducem semaforu maca stoji iza mene nije htjela u onu traku do, i kofa nekoga zove... e ne mogu da vjerujem cega ima na cesti!
a to si ti bio, jest ti rjecnik, ni sarajevotaxi nema bolje :lol: , pa jaro to je zensko sa velikm Ž :lol:
Karabaja

#216 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Karabaja »

moguće da je astra dolazila iz tunela, a ovaj drugi se uključio u njega iz pravca FIAT-ovog servisa
strong69

#217 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by strong69 »

Jucer, prilikom povratka uz TZ u SA 4 saobracajne nezgode... Srecom, samo ostecenja vozila...Cim kisa padne haos nastane...
Skyfox

#218 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

TGSTK wrote:
moguce da je jedan proklizo dolazeci iz tunela ( mislim Astra ), to je taman bilo kada je kisa ona padala.
tako je priej 3 godine jedan naletio na mene sa g2, ja stojim na raskrsnici kod El T. i cekam da se ukljucim prema tunelu on zakoci, bila kisa, proklizo i drito u mene... :x
Skyfox

#219 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

Image

Od jutros.
Lik zakocio naglo da skrene lijevo i zenska se zabije u njega, nema puno stete, nagodili se i razisli...
Najaci su ovi posmatraci koji se nude ko svjedoci onom ko vise plati...
Neelix

#220 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

prosle sedmice, zaboravih koji je dan bio...krenuh kuci, guzva pocinje na cengic vili, u smjeru ilidze....

1) na otoci, gdje pocinje izlivna traka za skretanje prema merkuru, neki hašim se pokusao uvalit u izlivnu, a imao je malo prostora izmedju pocetka te trake i zadnjeg lika u koloni u lijevoj traci...helem, zabio se u njega

2) stoji auto u lijevoj traci malo poslije remize, sva cetiri upaljena, pokvarilo se nesto

3) sto metara dalje, 3 auta u lancanom

4) 20ak metara prije semafora kod televizije, udes...

:shock: a sunce upeklo citav dan, reko koji im je :-)
bpsang

#221 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

pade kisa i odmah problem, ne znam ko je kriv ali po snimku se vidi da bi bio onaj sa JEEP-m jer je momak bukvalno pokosen na sred ceste, mjesto dogadjaja Izlaz iz hotela Terme na Ilidzi Vrijeme oko 16h i 20 minuta
Image
Troll_Happens

#222 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

Haj nek je dvica samo manje
Image
Image
d2

#223 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by d2 »

dvica nikad nece biti manje, ova se popravi za manje od milje i eto ti je opet :lol:
Karabaja

#224 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Karabaja »

jes.. sudari su pogrešan način istrijebljenja.. to treba iz korijena čupati :-D
bpsang

#225 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

Danas sam , dozivio nevjerovatan sok,do duse bilo bi jos gore da se desilo to sto se moglo desiti:

vozim srednjom trakom od Nedjarica prema gradu i zaustavlja me semafor na raskrsnici kod Skoda salona ,stojim , drugi u redu ,sa moje lijeve strane dva automobila sa lijeve jedan, u momentu poljenja zutog svjetla na semaforu ,starija zena pretrcava ulicu u pravcu A.Polja, u tom momentu motorista juri iz trake koja odvaja za A.Polje i prelazi u prvu kolonu mislim da je prosao brzinom bar 150/km/h, zenu nije ni dohvatio ali su bile presudne sekunde za nekih pola metra je projurio pored nje, da je kojim slucajem udario ubio bi je na licu mjesta.

Meni nije jasno zasto i sto policija tolerise ove dvotockase koji i bez tablica voze po gradskim ulicama, i do kad ce oni apelovati na vozace cetvorotockasa da pripaze kako voze ,jer BOGATI ONI SU UGROZENI U SAOBRACAJU,POTENCIALNE UBICE NA DVA TOCKA KOJI UGROZAVAJU ZIVOTE PJESEAKA A I SVOJE.

POLICIJO PREDUZMI NESTO DOK NIJE DOSLO DO TRAGEDIJE
Locked