Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- chuchumbamayumbe
#1876 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
BTW, i meni izgleda prosto nevjerovatno da je desni far na šestici čitav kao i kompletna maska, a na kadetu onolika šteta!
Golf je u voznom stanju, a Kadet...
Golf je u voznom stanju, a Kadet...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1877 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
I onda bi bio kriv kao što je kriv i moj stari koji je izazvao 2 saobračjke vozeći brže nego što je neophodno. Hvala Bogu osim što je u drugom udesu malo povrijedio vrat(bez posljedica) druge štete nije bilo. Ne računam da je oštetio jedno auto, a sam ostao bez auta. Nema opravdanja za takve gluposti. Nit se se vozimo po pistama, nit vozimo bolide F1.dimu wrote:nazalost tipa je ubio kadet i nevezan pojas vjerovatno i naravno oduzimanje prvenstvaarman1 wrote: A koji je tvoj problem? Da ti vozač golfa nije haver ili rođo? Tip je ubio iz obijesti. Nije htio da ubije ali je zbog obijesti doveo do okolnosti da je jedan život izgubljen.
a koji je tvoj problem ? da je ovaj u golfu poginuo sta bi onda pisao ko je kriv ?
Je li ti jasno koji je moj problem?
-
dimu
#1878 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
drago mi je da sam bar od neke pomoci hahahaha
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1879 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
U golfu su se aktivirali svi zracni jastuciHer Flick wrote:upravo takoatko wrote:Jel iko od vas iso u skolu jebo teejeste li ikad culi za fiziku, elasticne i ne elasticne sudar, prenos energije ... svi uletite na temu ko da ste 20 godina radili uvidjaje saobracajnih nesreca ... a zapravo pojma nemate ... lupetate ko maksim po diviziji .
svi misle da je izrada sasija stala na golfu 2 i da se dalje nije islo
pa danas imaju amortizeri u "vjerovatnim zonama udara", sok aspsorbuje citavo auto (znaci citavo auto se "usine") itd itd
vidim dimu opet pametuje![]()
neka trba nam jedan takav, bilo bi bezveze raspravljati da njema njega
- BSn
#1880 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Sto se tice onih kamera na raskrsnicama koje biljeze brzinu vozila, evo malo podataka:
- Najveca izmjerena brzina prolaska automobila je oko 160 km/h.
- Najveca izmjerena brzina prolaska motocikla je tacno 219 km/h.
Shodno ovim podacima, dolazi se do zakljucka da su bandera i jarak najplemenitija dositgnuca ljudske civilizacije.
Shodno ovim podacima, dolazi se do zakljucka da su bandera i jarak najplemenitija dositgnuca ljudske civilizacije.
- Haris.ba
#1881 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Golf nije ubicin, vec je od njegove djevojke. Pri udaru vukao je kadeta oko oko 20 metara. A sat u golfu se zakucao na 180.BSn wrote:Sto se tice onih kamera na raskrsnicama koje biljeze brzinu vozila, evo malo podataka:
-
AdnanSA
#1882 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Bio je jos jedan sudar danas. Lik je vozio iz pravca Blažuja "auto putem" prema Ilidži i izgubio je kontrolu nad vozilom tačno prije onog podvožnjaka. "Odletio je u desnu stranu skoro do pruge 3 metra u zrak i pogodio u neki kontejner koji stoji tu pored pruge. Čini mi se da je neka bordo Opel Vektra A . Nisam stigao slikati. Auto izgleda grozno pitanje je da li je preživio.
Tu je ograničenje 80 km/h a i sa 100 km/h se može proći ta krivina koliko li je on vozio pa je odletio skoro na prugu?
Tu je ograničenje 80 km/h a i sa 100 km/h se može proći ta krivina koliko li je on vozio pa je odletio skoro na prugu?
- sistem
#1883 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ne mogu bas vjerovati u ovo 'zakucavanje sata na 180' jer taj sat ne radi kao rucni, mehanicki, pa kao u filmovima, da daje tacno vrijeme smrti. brzinomjetar radi na drugom principu - nema ulaznih informacija = nema prikazivanja brzine.Haris.ba wrote:Golf nije ubicin, vec je od njegove djevojke. Pri udaru vukao je kadeta oko oko 20 metara. A sat u golfu se zakucao na 180.BSn wrote:Sto se tice onih kamera na raskrsnicama koje biljeze brzinu vozila, evo malo podataka:
i kakav god je moron da vozi tako brzo, nije bas toliki da ne koci ni malo, kad pre pred sobom vidi prepreku.
-
dimu
#1884 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
oni pedercici sto su babe uvalile da voze na SFF one passate su sad glavne lole na cestama 
- ARmAn1i
#1885 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ama bjazi badimu wrote:oni pedercici sto su babe uvalile da voze na SFF one passate su sad glavne lole na cestama
.. oni na SFF-u su bas drkadjije.. sta rade od onih passata, zao mi auta Bgm
ja konto tamo trazit posao, al kako rekose moras imat dobru, jaku vezu... odustao sam..
- VR6
#1886 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Evo par informacija koje sam cuo sto se tice slucaja Golf - Kadett. Lik u Golfu je vozio 120-ak km/h, lik iz Kadetta valjda nije ni gledao ima li koga, nego samo izasao na cestu par metara ispred Golfa. Tako da ovaj valjda ni kocnicu nije uspio pritisnuti, nego se samo zakucao u Kadetta...
A sto se tice SFF vozaca, oni luduju svake godine. Valjda te aute daju ljudima koji inace vozaju neke puzeve, pa jedva docekaju da progasaju okolo.
A sto se tice SFF vozaca, oni luduju svake godine. Valjda te aute daju ljudima koji inace vozaju neke puzeve, pa jedva docekaju da progasaju okolo.
- Asana
#1887 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Aha, ne tri put, nego samo dva put vise od ogranicenja?VR6 wrote:Evo par informacija koje sam cuo sto se tice slucaja Golf - Kadett. Lik u Golfu je vozio 120-ak km/h, lik iz Kadetta valjda nije ni gledao ima li koga, nego samo izasao na cestu par metara ispred Golfa. Tako da ovaj valjda ni kocnicu nije uspio pritisnuti, nego se samo zakucao u Kadetta...
jadnicak, nije stigao ni kocnicu da pritisne!
Da je vozio 60 stigao bi. Da je vozio 80, stigao bi.
-
Dendrlix
#1888 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ma ja, ne moze ovaj sa sesticom bit kriv nikako. Ovaj sa kadetom je kriv cim kadeta vozi.
Ja sam jednom imao istu situaciju kao sto ti opisa. Bio kriv 100%, saginjao se da dohvatim nesto i levat mi izletio da nije ni pogledao ima li koga. Samo sto sam ja vozio 50-60 i stigao sam da pritisnem kocnicu malo. Niko nije bio povrijedjen, lik naplatio od osiguranja pare i svi otisli kuci. Onaj iz kadeta ode u bolnicu pa na Bare.
Ja sam jednom imao istu situaciju kao sto ti opisa. Bio kriv 100%, saginjao se da dohvatim nesto i levat mi izletio da nije ni pogledao ima li koga. Samo sto sam ja vozio 50-60 i stigao sam da pritisnem kocnicu malo. Niko nije bio povrijedjen, lik naplatio od osiguranja pare i svi otisli kuci. Onaj iz kadeta ode u bolnicu pa na Bare.
- chuchumbamayumbe
#1889 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Hajde neka mi neko ko živi ovdje i poznaje ovaj rejon gdje se lola zabiJo pokuša objasniti kako je uspio da se na ovako malo prostora (od glavne ulice do mjesta udesa ima brat bratu 5 metara). Ipak je trebao voziti malo većom brzinom da bi ovo uradio Golfu, a gdje ju je uspio razviti, to ostaje misterija.
Napomena, ova sporedna uličica je uvijek puna djece pošto se na 5 metara nalazi kapija od obdaništa.

Napomena, ova sporedna uličica je uvijek puna djece pošto se na 5 metara nalazi kapija od obdaništa.

- vjesticanametli
#1890 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
- Neelix
#1891 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ja morona majko 
-
AdnanSA
#1892 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ovo nije moron nego moronka. Neka žena je vozila.
- VR6
#1893 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ovo se zove talenat 
- Neelix
#1894 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jedino sto mi pada na pamet je da je umjesto kocnice pritisnula gas. jednom sam s prozora gledao kako covjek uleti autom u granap, poslije se ispostavilo bas to, pogrijesio papucicu 
- chuchumbamayumbe
#1895 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ovo je bilo nekada kasno sinoć, ili jutros.
Ja vodio malu jutros u obdaniste, oko 0830, i imao sam šta i vidjeti.
- terra_incognita
#1896 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
U povratku sa nekog SFF-afterachuchumbamayumbe wrote:Ovo je bilo nekada kasno sinoć, ili jutros.
-
AdnanSA
#1897 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Bilo jutros u 07:15. Nije nikakav after party već je vozaćica bila pokrivena. Takve ne idu ni po partijima a ni po afterima.terra_incognita wrote:U povratku sa nekog SFF-afterachuchumbamayumbe wrote:Ovo je bilo nekada kasno sinoć, ili jutros.
- chuchumbamayumbe
#1898 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Onda garant nije bila niti pijana.AdnanSA wrote:Bilo jutros u 07:15. Nije nikakav after party već je vozaćica bila pokrivena. Takve ne idu ni po partijima a ni po afterima.terra_incognita wrote:U povratku sa nekog SFF-afterachuchumbamayumbe wrote:Ovo je bilo nekada kasno sinoć, ili jutros.
A da je i stisnula gas umjesto kočnice, trebala ga je baš dobro stisnuti i držati da bi ono uradila.
Mislim, ko zna koji je razlog ovog incidenta, ali bi bilo zanimljivo sazanti.
- strong69
#1899 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Vozac koji je vozio 120 km/h nije kriv. Brzina ne ubija. Osim tebe niko ne zna voziti auto. Ti bi sa 120 km/h ne samo zakocio nego bi preletio nekoga ispred tebe. Shvatili smo tvoje poruke.VR6 wrote:Evo par informacija koje sam cuo sto se tice slucaja Golf - Kadett. Lik u Golfu je vozio 120-ak km/h, lik iz Kadetta valjda nije ni gledao ima li koga, nego samo izasao na cestu par metara ispred Golfa. Tako da ovaj valjda ni kocnicu nije uspio pritisnuti, nego se samo zakucao u Kadetta...
- Skyfox
#1900 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Steta uredenog vrta