Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
slavkoimamodilera

#1801 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by slavkoimamodilera »

johntra wrote:zbog hladnjaka, a i zbog ovog tzv. krila na masci...

Image
Takvu, bas crnu, je vozio jedan delegat sto voli izlijetat na sred glavne ulice i prijetit drugim ljudima i izazivat belaje... iskreno se nadam da je on...
johntra

#1802 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by johntra »

znam koji je...jbga, ipak je bio jedini u gradu...imao je i ko neke crvene detalje na stražnjim bokovima auta...a slažem se da je delegat....
ministry_

#1803 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by ministry_ »

jel neko slik'o opasni udes na k.glavi kamion se prevrnuo na kuce i na cestu pored magistrale... a pola punta bijelog je na cesti bilo..100m ispred mene..ja nisam mogao jer sam se probio dok nije murija dosla, ali da Bog da je neko prezivio...
slavkoimamodilera

#1804 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by slavkoimamodilera »

johntra wrote:znam koji je...jbga, ipak je bio jedini u gradu...imao je i ko neke crvene detalje na stražnjim bokovima auta...a slažem se da je delegat....
Dvije su crne MPSice u gradu :wink: bile :mrgreen:
VR6

#1805 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by VR6 »

Kako dvije i to bile? Ja znam za jednu, nadam se da ovo na slicici ipak nije MPS.

Mada znajuc vozacku istoriju vlasnika, nije nemoguce da je bas rijec o tom autu :sad:
kEN0

#1806 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by kEN0 »

pa ko je taj vozac?
VR6

#1807 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by VR6 »

Za sta je to bitno? :D

Kakvih vozaca ima u ovom gradu, dobro je da nema i vise udesa. Ev maloprije vozim od Skenderije prema Carsiji, lagano idem, Golf 3 prodje lijevom trakom i ode naprijed - 80-ak km/h ide. Kad tamo ona ulica lijevo prije poste, Peugeot 206 izljece od tamo i direktno u srednju traku - sa nekih 40 km/h. Ovaj lik u trici jedva to izbjeze, ja sam kontao da nece uspjeti. 206 neka plavusa voza, glupaca valjda i nije gledala ima li koga na glavnoj. I ja sad vozim pored nje (morao sam vidjeti kako izgleda ta budala) i hocu lijevo da se ubacim - posto sam na sinama, ona nesto kao daje gas da mi ne dopusti to. A imaju jedno 2-3 metra izmedju nje i auta ispred, nije mi dovoljno, al reko kad si tolika glupaca, sad cemo vidjet. Ja samo smotam ljevo, ona na kocnicu, blica nesto (odkud njoj pravo da nekom blica). Pravo me iznervirala sa tim izletanjem, da je neko malo brze isao, direktno bi se zabio u budalu...
kEN0

#1808 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by kEN0 »

VR6 wrote:Za sta je to bitno? :D

Kakvih vozaca ima u ovom gradu, dobro je da nema i vise udesa. Ev maloprije vozim od Skenderije prema Carsiji, lagano idem, Golf 3 prodje lijevom trakom i ode naprijed - 80-ak km/h ide. Kad tamo ona ulica lijevo prije poste, Peugeot 206 izljece od tamo i direktno u srednju traku - sa nekih 40 km/h. Ovaj lik u trici jedva to izbjeze, ja sam kontao da nece uspjeti. 206 neka plavusa voza, glupaca valjda i nije gledala ima li koga na glavnoj. I ja sad vozim pored nje (morao sam vidjeti kako izgleda ta budala) i hocu lijevo da se ubacim - posto sam na sinama, ona nesto kao daje gas da mi ne dopusti to. A imaju jedno 2-3 metra izmedju nje i auta ispred, nije mi dovoljno, al reko kad si tolika glupaca, sad cemo vidjet. Ja samo smotam ljevo, ona na kocnicu, blica nesto (odkud njoj pravo da nekom blica). Pravo me iznervirala sa tim izletanjem, da je neko malo brze isao, direktno bi se zabio u budalu...
ma zanima me, jer u 3 4 posta iznad svi nesto spominju famoznog vozaca , a niko da ga imenuje...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1809 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Admir_1984 »

Oko 18:20 sestica udarila u kadeta u Hrasnici. Valjda kadet izletio, poravnao se u svojoj traci, a ovaj ga udario sa ledja. Kazu da je vozio preko 160km na sat. Bacio ga je nekih 60-70metara :( :( Covjek iz kadeta opasno povrijedjen, valjda mu se bore za zivot. Liku iz sestice nishta

Image

Image
hotazmaj

#1810 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by hotazmaj »

auuu :shock: :shock:
VR6

#1811 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by VR6 »

To je garant bio onaj seljacki sistem uvaljivanja, izadje na cestu negledajuci previse i onda gusla 20 km/h, kao nek koce ovi iza.

Skoro ista situacija bi bila i u ovom slucaju sto sam ja iznad napisao, da onaj sa trojkom nije pravilno reagovao.

Ajd ako prezivi, mozda mu sta dodje iz guzice u glavu, pa razmisli sljedeci put kako ce izlaziti na cestu...
Neelix

#1812 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

ili ovom debilu s golfom dodje da brza voznja obicno ovako zavrsi.
AdnanSA

#1813 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by AdnanSA »

Eto čovjek je umro. Mislim na ovoga iz Kadetta.
Skyfox

#1814 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

Podlegao povredama
BSn

#1815 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by BSn »

Na A-fazi ga lik bukvalno izvrn'o. Nisam stigao slikat', al' nesto malo crveno lezi na krovu...
Drvosjeca iz Dejcica

#1816 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

BSn wrote:Na A-fazi ga lik bukvalno izvrn'o. Nisam stigao slikat', al' nesto malo crveno lezi na krovu...
Evo ga...mislim da su srecom svi prosli O.K. :)

Image

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1817 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Truba »

ja sam u nedjelju vidio na dobrinji oko 19.00
kako je auto pokupilo biciklistu
AdnanSA

#1818 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by AdnanSA »

Skyfox wrote:Podlegao povredama
Sorry. Pogrešno sam se izrazio. Uglavnom čovjeka više nema.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1819 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Admir_1984 »

VR6 wrote:To je garant bio onaj seljacki sistem uvaljivanja, izadje na cestu negledajuci previse i onda gusla 20 km/h, kao nek koce ovi iza.

Skoro ista situacija bi bila i u ovom slucaju sto sam ja iznad napisao, da onaj sa trojkom nije pravilno reagovao.

Ajd ako prezivi, mozda mu sta dodje iz guzice u glavu, pa razmisli sljedeci put kako ce izlaziti na cestu...
Bolan nebio voziti kroz naselje gdje ima masa skretanja, gdje se djeca igraju 3 metra od ceste, gdje non stop neko izlazi iz tih raskrsnica preko 160 na sat moze samo jedna klasicna budala, koja nazalost nece zavrsiti na dugotrajnoj robiji :(

On nije izlazio na autoput, izlazio je na cestu u naseljenom mjestu gdje je max dozvoljena brzina 60km/h ;-)

Tvoji postovi na ovom topicu su fakat neukusni...
Haris.ba

#1820 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Haris.ba »

Admir_1984 wrote:On nije izlazio na autoput, izlazio je na cestu u naseljenom mjestu gdje je max dozvoljena brzina 60km/h ;-)
A dobar dio te ceste je ogranicenje 40 zbog skole.
terra_incognita

#1821 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by terra_incognita »

Her Flick wrote:vozacu golfa metak u potiljak i naravno racun za metak poslati familiji

rahmetliji rahmet, ali ima i njegove krivice, ali covjek je preminuo tako da bilo kakva rasprava o njemu kao vozacu nema smisla.
Ja bi po metak i članovima familije koji su mu obezbijedili Golfa VI.
Čisto sumnjam da je on sa 22 godine zaradio 35.000 KM
Skyfox

#1822 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

BSn wrote:Na A-fazi ga lik bukvalno izvrn'o. Nisam stigao slikat', al' nesto malo crveno lezi na krovu...
kako je ovo uspio?
rumenige_brajtner

#1823 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by rumenige_brajtner »

VR6 wrote:To je garant bio onaj seljacki sistem uvaljivanja, izadje na cestu negledajuci previse i onda gusla 20 km/h, kao nek koce ovi iza.

prateci ovaj forum, stekao sam utisak da s tobom nesto nije u redu. sad vidim da si malouman
nadrealista

#1824 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by nadrealista »

Apsolutno se slazem sa tvojim postom. Mora on uletiti minimalno 120 km/h kako bi raji mogao pricat "ocam' ba sat vremena do mostara nigdje ispod sto sesest ne spustam, ocam'"
Nazalost, ili na srecu, zakoni fizike su neumoljivi :D[/quote]

E upravo je ovo razlog većine fatalnih nesreća kod nas jer se kombinuje sa alkoholom, neispravnosti vozila, "cestama", a sve ima samo jedan uzrok .........nema milicije
AdnanSA

#1825 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by AdnanSA »

@RUMENIGE Nemoj bolan čovjeka nazivati maloumnim nije to lijepo ni kulturno....
Mogu te i banirati zbog takvih riječi. VR6 se već duže vrijeme zalaže za izgradnju auto staze gdje bi ovakvi poremećeni tipovi mogli da liječe svoje frustracije. Mada ja lično mislim da takvima staza nije interesantna jer ih tamo ne bi niko primjećivao. Osim toga na stazi ima i krivina a takvi vozači brzo znaju voziti samo na pravcu.
A vjerovatno je krivica bila obostrana. Vozač Golfa vozio kao svaki manijak a ovome u Kadettu se zurilo negdje i ubacio se ispred pogrešnog manijaka.
Ko je više kriv nije ni bitno.
Samo znam da nedostatk pameti i brzina ubijaju. :(
Locked