koje su ti tabliceHer Flick wrote: znaci auto je opel astra gtc (ako to ista znaci)
da testiramo te tvoje kocnice u stvarnosti, da ti neko uleti pa sjedne na kocnicu da vidim hoces stati za 6 metara heheheh
koje su ti tabliceHer Flick wrote: znaci auto je opel astra gtc (ako to ista znaci)

isti sam ti takav,svake godine u ista doba,doduse sad period sazrjevanja traje malo krace ali jos uvijek je bolan.sreca sa tm nisam imao problema, nego sam imao problema sa uraslom dlakom na trticnoj kosti, a i masa mojih kolega sofera, kazu da je to standardna soferska boljka, uuuuuu kako je to hebeno, hemoroidi su mila majka
a sto se francuzica guys tice, neki dan sam jednog vidjeo prolazi kroz crveno i on cool haldnokrvan prelazi raskrsnicu u nedjaricima prema dobrinji
ja bi 6ere gace promjenio da sam proso kako je on proso kroz tu raskrsnicu, sreca pa nije bilo udesa
a bilo je oko 7 navece

VR6 wrote:Tokom noći dogodila se teška saobraćajna nesreća na području opštine Novo Sarajevo, ulica Hamdije Čemerlića, do broja 447, prilikom koje je došlo do udara motocikla nepoznate marke i bez registarskih oznaka u parkirano vozilo Golf II.
Motociklom je upravljao vozač H.K., rođen 1987. godine u Sarajevu. Tom prilikom on je zadobio teške tjelesne povrede. Radi se o frakturi lobanje. Prebačen je na CUM KCUS-a gdje je zadržan na daljem liječenju.
Službenici MUP-a KS obavili su uviđaj.
pa po tom detalju je valjda poznaju u gradu pa ju je zato izbacila...Her Flick wrote:jucer se vracam s posla, i od rtv doma prema ilidzi, proleti lik sa nekom zucom (zucom je zovem trkaci tip motora, nezam kako drugacije da ih objasnim)
samo jos da napomenem da sam ja stajao na crvenom, i zaustavio se na sljedecem semaforu (halilovici), naravno obavezan detalj na motoru je plavka kojoj viri spaga od tangi, to je bilo izmedju 4 pola 5 popodne
i sad ja kontam ako sam ja bio prvi na semaforu, naravno iza mene 50 auta, a debil pored mene proletio da ga nisam ni skontao dok se nije udaljio nekih 100m, i kontam kako je proletio izmedju tolikih auta, nisu siv tacno jedan iza drugog u mm poredani
naravno nijedno nema kacigu, niti bilo kakavu zastitnu odjecu
@dimu
slobodno se poturi kada vidis crnu astru,nema ih u gradu puno
Prije par godina sam putovao za Švedsku i eto tamo sam imao jednu dionicu od 500 km koju je trebalo odvoziti u cugu po običnoj magistralnoj cesti. Umalo nisam umro od dosade i zaspo za volanom. Na kraju sam namjerno preticao i uletio u jedne bezazlene makazice. Mislim moglo je komotno još dva auta da se ubaci iza mene a Šved koji mi je dolazio u susret upalio žmigavce bježi u stranu i iskolačio oči na mene ko veli " šta me ovo sad snadje"Romeo 80 wrote:Ma grad je pun potencijalnih ubica za volanom, nema sumnje!![]()
Ko se ovdje izbirika voziti, vožnja bilo gdje u inostranstvu mu predstavlja popodnevni odmor...
Ovo su "vatrene ulice tudikana"...
ima ih bar 10-15, zato i pitam koja je tvoja...Her Flick wrote: @dimu
slobodno se poturi kada vidis crnu astru,nema ih u gradu puno
AdnanSA wrote:Pojedini motoristi da ne kažem većina od zaštitne opreme imaju svoju kožu i papuče. Plavokose pratilje imaju trovremenski Taft i gaće što vire do pola leđa.
Sad na Otoci ide kolona vozila pod pratnjom i onaj naprijed što ima razglas dere se "Halo hajvanu, miči se u stranu"!E moja policijo...
čuj halo hajvanuRomeo 80 wrote:Sad na Otoci ide kolona vozila pod pratnjom i onaj naprijed što ima razglas dere se "Halo hajvanu, miči se u stranu"!E moja policijo...![]()
![]()
![]()
Ma čovjek ih ne može ne voljeti...
ima tome par godina, na cengic vili u smjeru ilidze, nailazi tako taj s megafonom i rasciscava saobracaj iz srednje trake...u neka doba dodje do dede u pezejcu koji haman nista ne cujeRomeo 80 wrote:Sad na Otoci ide kolona vozila pod pratnjom i onaj naprijed što ima razglas dere se "Halo hajvanu, miči se u stranu"!E moja policijo...![]()
![]()
![]()
Ma čovjek ih ne može ne voljeti...
nabavi megafon, ostavi ga u autu i sljedeci put kad se tako sta desi, ti megafon i deri se ne meeeReeeeeSkyfox wrote:mene su tako jednom spicili od Avaza do Malte, mislim da sam stigao za nepunih 4min. Neka faca u nocnim satima izlazila iz grada ili sta vec i svi koji su se zatekli na cesti su jurili, drot na svakoj raskrsnici mlatara znakom, a taj sa razglasom se dere BRZE BRZE... doslo mi da viknem raspade mi se auto
Lokacija: Vratnik, ulica Porčina... ko zna, zna i o kakvoj je ulici rijec. Medjutim u ovom slucaju, covjeku se otkocilo auto samo od sebe, poletilo nazad, udarilo u kucu s desne strane, odbilo se na lijevu stranu, udarilo u kamen koji je bio postavljen ispred kapije kao ukrasni kamen i prevrnulo se VERTIKALNO na krov. Da zlo bude vece, covjek je vozac GRAS-a i ne znam kako mu se ova stvar desila, on bi prije sviju trebao znati da namota tockove u suprotnu stranu... :SDendrlix wrote:Ovaj ga bas izvrno!![]()
Zna li ko gdje je ovo?