Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
-
Lesli Eldridž
#1451 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Nemam slika, prije 45 minuta je bio udes na raskrsnici prema Zetri. Kod bivšeg Đorđevića salona namještaja (kasnije Bunjo, sada Dan Kuchen) i raskrsnice za Koševsko brdo se skršili Ranault (Megane) Scenik II i Golf A4. Zeleno izgleda bilo i jednom i drugom. Golf išao iz pravca Vogošće i skretao lijevo prema Zetri. Iz pravca pijace Ciglane išao Ranault Scenik II. I direktan sudar. Nisam još vidio onako nešto u gradu. Totalka, nije bilo kočenja. U Renaultu nije bilo nikome ništa, vozio ga frajer od 50 godina (nije balavac znači), a neka balavurdija vozila Golfa. Gore prošli u Golfu, izgleda manje povrede su bile, a ovim drugim ništa. Renault je sav od plastike naprijed, motora i prednjeg dijela više nema. Zračni jastuci su se otvorili. Dobro funkcionišu te deformabilne zone... Golf sav slomljen... Jure raja... Pred zakonom je kriv vozač Golfa, jer je skretao lijevo i presjekao je put Renaultu. Ko zna je li i žmigavac dao. Ali i Renault je furao... 
- terra_incognita
#1452 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Uzas
Slikala sam ali se slabo moze razaznati.
Dijelova na sve strane
Slikala sam ali se slabo moze razaznati.
Dijelova na sve strane
- Bakir1
#1453 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
bijah na cumu igrom slucaja i svojom privatnom nesrecom,kad su poceli pristizati gore navedeni,covjek iz renaulta je popusio par savova na glavi ali gore od toga je sto je curica od 4 godine,isto iz renaulta lansirana ka sofersajbi.
situacija druga ovi iz golfa su dosli hitnom za razliku od prolaznicke varijante kojom dodjose curica i njen otac.
uglavnom nikome nista svi poprilicno ugruhani par savova i to je to.
momci iz golfa su to poprilicno radosno primili
situacija druga ovi iz golfa su dosli hitnom za razliku od prolaznicke varijante kojom dodjose curica i njen otac.
uglavnom nikome nista svi poprilicno ugruhani par savova i to je to.
momci iz golfa su to poprilicno radosno primili
-
CARCASS_SA
#1454 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ja brutalne nesrece,oba vozila sad vrijede nekih dvaes markica
svaka cast momcima u Golfu-krivi su sto posto
Oni vise nikad nikome nece oduzeti pravo prvenstva
Ma kakav zmigavac,konta on đonaski prije renola proletiti,mrsko sinu da ceka
Ono je za oduzimanje vozacke na nekih 180 godina 
Oni vise nikad nikome nece oduzeti pravo prvenstva
Ma kakav zmigavac,konta on đonaski prije renola proletiti,mrsko sinu da ceka
-
Lesli Eldridž
#1455 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Nisam htio da pišem baš sve razgovarao sam sa prijateljima vozača Scenika. Djetetu je 5 godina i nije mu ništa. Čovjek radi na leasingu za aute...Golfov vozač je 100% zakonski kriv...
- Troll_Happens
#1456 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Evo lole na carsiji pocistio par stubova
Jutros se na Baščaršiji u Sarajevu desila neobična saobraćajna nesreća. Vozač je iz još neutvrđenih razloga izletio sa ceste i polomio veliki broj metalnih čunjeva.
i malo zajebao golfa hahahha

Ova slika ko poslije bombaskog napada a ne udesa

I evo naseg sampiona racera tipicni centralac malo ugruvan i u zavoju ali se drzi dobro i poraz podnosi stojecki. Krivo mu sto je par kapija citaj cunjeva fulio i automatski diskvalifikovan sa takmicenja.

Jutros se na Baščaršiji u Sarajevu desila neobična saobraćajna nesreća. Vozač je iz još neutvrđenih razloga izletio sa ceste i polomio veliki broj metalnih čunjeva.
i malo zajebao golfa hahahha

Ova slika ko poslije bombaskog napada a ne udesa

I evo naseg sampiona racera tipicni centralac malo ugruvan i u zavoju ali se drzi dobro i poraz podnosi stojecki. Krivo mu sto je par kapija citaj cunjeva fulio i automatski diskvalifikovan sa takmicenja.

Last edited by Troll_Happens on 13/06/2009 10:25, edited 3 times in total.
- terra_incognita
#1457 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ja ne mogu vidjeti ove slike 
- Ce-de-vi-ta
- slavkoimamodilera
#1459 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
"Malo" zajebo golfa... bas malo 
- Karabaja
#1460 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
jarane, kupi novi mobitel 
- Troll_Happens
#1461 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ma eto sve se spremam ali mi se tesko rastati s ovim kojeg trenutno posjedujem. Prirastao mi srcu pa to ti jeKarabaja wrote:jarane, kupi novi mobitel
- Skyfox
#1462 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
hoce li mu grad zaracunat i ove cunjeve ili ce ostavit tako...
garant nece ni stavljat nove...
- Troll_Happens
#1463 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jasta ce...Skyfox wrote:hoce li mu grad zaracunat i ove cunjeve ili ce ostavit tako...garant nece ni stavljat nove...
Ovako je napravio mjesta za parkiranje, prokrcio je bar za 4-5 auta
- Skyfox
#1464 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
izgledaju solidno cvrsti... koliko se morao zapicit da na tako kratkoj realciji pocupa zeljezne stubove... jos da je neko bio parkiran tu... 
- perfect_guy
#1465 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
slično je juče prošao i crveni jugo na malti... samo je njemu bio dovoljan jedan čunj da ga okrene na cesti...
- bpsang
#1466 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
e stvarno ti ova Nokia E 71 ne daje dobre snimke, ja konto da ih uvecam da se bar vidi nesto a ono slike mutne pravoJedan001 wrote:Ma eto sve se spremam ali mi se tesko rastati s ovim kojeg trenutno posjedujem. Prirastao mi srcu pa to ti jeKarabaja wrote:jarane, kupi novi mobitel
- bpsang
#1467 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ti cunjevi su vecinom od GUS-a, to ti je Legura otpada i pijeska i dovoljno je da ga jace udaris nekim metalnim predmetom i on puca pri dnu, da je bio čelični stub zadržo bi se on na prvom , dalje ne bi ni makoSkyfox wrote:izgledaju solidno cvrsti... koliko se morao zapicit da na tako kratkoj realciji pocupa zeljezne stubove... jos da je neko bio parkiran tu...
- Troll_Happens
#1468 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
davala bi da je slikano uzivo ovako preko pc-a daje slabe rezultate ali eto to je cisto da se vidi kakve retardirane morzeve imamo u gradu za koje nije ni trotoar da hodaju a ne auto da voze..100_KA wrote:e stvarno ti ova Nokia E 71 ne daje dobre snimke, ja konto da ih uvecam da se bar vidi nesto a ono slike mutne pravoJedan001 wrote:Ma eto sve se spremam ali mi se tesko rastati s ovim kojeg trenutno posjedujem. Prirastao mi srcu pa to ti jeKarabaja wrote:jarane, kupi novi mobitel
- Troll_Happens
#1469 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ne kontam onda sto ih postavljaju ako nemaju nikakvu prevenciju... ko oni mali niski nista... to su trebali betonske saksije staviti pa udri prva bi ga odmah zaustavila...100_KA wrote:ti cunjevi su vecinom od GUS-a, to ti je Legura otpada i pijeska i dovoljno je da ga jace udaris nekim metalnim predmetom i on puca pri dnu, da je bio čelični stub zadržo bi se on na prvom , dalje ne bi ni makoSkyfox wrote:izgledaju solidno cvrsti... koliko se morao zapicit da na tako kratkoj realciji pocupa zeljezne stubove... jos da je neko bio parkiran tu...
- Skyfox
#1470 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
pa da se ne penju na trotoare, a to ocigledno ga nije sprijecilo.Jedan001 wrote:ne kontam onda sto ih postavljaju ako nemaju nikakvu prevenciju... ko oni mali niski nista... to su trebali betonske saksije staviti pa udri prva bi ga odmah zaustavila...100_KA wrote:ti cunjevi su vecinom od GUS-a, to ti je Legura otpada i pijeska i dovoljno je da ga jace udaris nekim metalnim predmetom i on puca pri dnu, da je bio čelični stub zadržo bi se on na prvom , dalje ne bi ni makoSkyfox wrote:izgledaju solidno cvrsti... koliko se morao zapicit da na tako kratkoj realciji pocupa zeljezne stubove... jos da je neko bio parkiran tu...
Danas jedan lik parkiran u MIss Irbii sa Jeepom zajasio preko onih zutih uzvisenja...
- Bloodflow
#1471 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Odeš fino tišpla milju i po i ćuniraš golfa cudvi da ga dignu na opruge k'o džipa pa najašeš i ti, žuti čunjevi su napravljeni za običnu boraniju da im pucaju karteri i razna sitna plastika (čitaj spojleri) , a X5ice, Cherokee i sl. jbg. njima ne gumo ništa... 
- Troll_Happens
#1472 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
pa da se ne penju na trotoare, a to ocigledno ga nije sprijecilo.Skyfox wrote:ne kontam onda sto ih postavljaju ako nemaju nikakvu prevenciju... ko oni mali niski nista... to su trebali betonske saksije staviti pa udri prva bi ga odmah zaustavila...100_KA wrote:ti cunjevi su vecinom od GUS-a, to ti je Legura otpada i pijeska i dovoljno je da ga jace udaris nekim metalnim predmetom i on puca pri dnu, da je bio čelični stub zadržo bi se on na prvom , dalje ne bi ni makoSkyfox wrote:izgledaju solidno cvrsti... koliko se morao zapicit da na tako kratkoj realciji pocupa zeljezne stubove... jos da je neko bio parkiran tu...
Danas jedan lik parkiran u MIss Irbii sa Jeepom zajasio preko onih zutih uzvisenja...
pa jasno je meni to sto ih postavljaju ali ovako se nesto desi i oni zaborave da su tu cunjevi ikad bili jednostavno ih vise nikad ne vrate. Nego se raja pocne parkirat i sta je bilo pojeo vuk magarca...
isto ko na ciglani postavili one cunjeve raja kolima razlupala par cigani raznjeli lance i pretopili u kes i eto to smo mi...
je+bo ti nas
- Skyfox
#1473 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
zato si dobro napisao daj neke betonske saksije i gotovo...
- Bloodflow
#1474 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ne, ne, ne...nema tu rješenja do stari dobri drot prašinar s onim notesčićem, taj ti može napuniti opštinski bud
žet kaznama samo ga "posadi" po vazdan, naravno u tri smjene
pa i siti vukovi i ovce na broju, ovako se deblaju od vozanja u golfu 5 a mozak im svakako i nije za kontanje. Samo ga pristavi da naplaćuje "upade" u no parking zone i eto para, kave saksije, kakvi bakrači, dohakali bi i njima vjeruj...
žet kaznama samo ga "posadi" po vazdan, naravno u tri smjene
- Troll_Happens
#1475 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ma znamo kome bi dohakali sirotinji i ljudima koji nemaju za pereca.... a one sa chirokijima bmw-ejovima mercedesima i slicno ne smiju ni da pogledaju a kamoli da mu napisu kaznu. Ono ko hinja preko motorole provjerava ciji je i onda u skladu s tom informacijom postupa.... tj ne postupa...Bloodflow wrote:Ne, ne, ne...nema tu rješenja do stari dobri drot prašinar s onim notesčićem, taj ti može napuniti opštinski bud
žet kaznama samo ga "posadi" po vazdan, naravno u tri smjenepa i siti vukovi i ovce na broju, ovako se deblaju od vozanja u golfu 5 a mozak im svakako i nije za kontanje. Samo ga pristavi da naplaćuje "upade" u no parking zone i eto para, kave saksije, kakvi bakrači, dohakali bi i njima vjeruj...
zna se ko je i ko parkira usred ferhadije jebiga korumpirani pa to ti je....