Izvol'te ga...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fair Life

#1 Izvol'te ga...

Post by Fair Life »

Djevojci su potrebni odgovori na nekoliko njezinih pitanja...
PITANJA wrote:1. On bi htio da se ja promjenim... da se drugacije oblacim, sminkam, govorim, hodam... Odakle da pocnem ?

2. Koliko je duzina polnog organa vazna za dobar sex?

3. Sperma mog decka ima odvratan ukus... Sta da radim?

4. Moj decko ima jedan testis manji od drugog... Da li je to normalno?

5. Moj decko je izvrstan tehnicar, i da mu je barem jos tri centimetra on bi za mene bio car... Da li je moguce plasticnom operacijom povecati penis?

6. Moj decko insistira da upalimo svjetlo dok vodimo ljubav... Sta vi mislite o tome?

7. Decko mi je rekao da sam jednodimenzionalna... Na koju je dimenziju mislio?

8. Postoji li neko sredstvo osim operacije... kojim se moze (bezbolno!!!) povecati polni organ?

9. Moj decko zeli seks u kadi... ali ja se bojim, jer sam citala da se u vodi bakterije lakse prenose.
Pomozite djevojci svojim savjetima i molim vas da odgovori budu ozbiljni u skladu sa postavljenim pitanjima i... zajebite zajebanciju, jer... nije njoj do toga.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by mIRCerka on 01/04/2005 11:05, edited 2 times in total.
Fair Life

Post by Fair Life »

ImageImageImage
Image
Image
Image
Last edited by Fair Life on 01/04/2005 11:16, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Image
Last edited by mIRCerka on 01/04/2005 11:10, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

:roll:
car-x

#6 Re: Izvol'te ga...

Post by car-x »

PITANJA wrote:1. On bi htio da se ja promjenim... da se drugacije oblacim, sminkam, govorim, hodam... Odakle da pocnem ?
1. upisi neki kurs borilackih vjestina.. uskoro ce te poceti tuci jer se drugacije oblacis, sminkas, hodas, govoris, nego sto je to on sebi zamislio..
2. Koliko je duzina polnog organa vazna za dobar sex?
sve ispod 20cm je promasaj.. ali ako se vec upustis u to, gledaj da bude 25cm, sigurno je sigurno..
3. Sperma mog decka ima odvratan ukus... Sta da radim?
pomijesaj s vocnim jogurtom - okus ananasa..
4. Moj decko ima jedan testis manji od drugog... Da li je to normalno?
jeste.. isto tako je normalno da je jedan testis veci od drugog..
5. Moj decko je izvrstan tehnicar, i da mu je barem jos tri centimetra on bi za mene bio car... Da li je moguce plasticnom operacijom povecati penis?
ovdje bi se ogranicio na odbojkasku izreku, il si krkan il si tehnicar..
a moguce ga je povecati.. izrezu muskarcu pola guza i ugrade ga u penis.. onda moze sam sebe jebavati..
6. Moj decko insistira da upalimo svjetlo dok vodimo ljubav... Sta vi mislite o tome?
hm.. mozda ne zna gdje treba ubosti.. pritisne li te kad u pupak? za rodjendan mu pokloni TomTom navigaciju.. svjetlo mu vise nece trebati..
7. Decko mi je rekao da sam jednodimenzionalna... Na koju je dimenziju mislio?
postoji jedna dimenzija, nepoznata covjeku, prostor izmedju svjetlosti i sjenke, izmedju nauke i praznovjerja.. to je dimenzija mracnih sila perverzne imaginacije.. vjerovatno je mislio na ovu dimenziju..
8. Postoji li neko sredstvo osim operacije... kojim se moze (bezbolno!!!) povecati polni organ?
ima u jasara trgovca giviht od 1kg.. treba ga nosati objesenog o kitu 7 dana, po 4 sata dnevno.. ne boli, nema operacije, a rezultati su nevjerovatni..
9. Moj decko zeli seks u kadi... ali ja se bojim, jer sam citala da se u vodi bakterije lakse prenose.
dodaj u vodu 1% solne kiseline.. bakterije ce polijepiti ko nacisti na staljingradu..
Post Reply