Izvanredna pressica Naše stranke

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

shuriken

#26 Re: Izvanredna pressica Naše stranke

Post by shuriken »

Her Flick wrote:sad vidim sto si vjeciti student.

vidim da ne kontas dozu sarkazma u mom postu

pa da se objasnim

je neznam sta ti mislis, ali BiH nije od Sebilja do M.dvora, eh sad ako ces da budes u politici moras imati strategiju (ne kaze se djeba da je politika kurva)
kako da dobijes odredjen broj galsova (lazes, petljas, mutis, nekad si posten, uglavnim pricas ono sto narod zeli da cuje)

eh sad, da se vratimo na ono BiH, odi malo u okolne gradove i sela i naselja pa pitaj sta misle o gayevima i lezbejkama, tamo se izbori dobijaju u dzamijama
i ako ces ti sad da osudjes tamo nekakve bradate spodobe sto su napale ljude zbog njihovih osjecanja i opredjeljenosti, odma racunaj da si igubio dzematlije
koje cine haman 80% birackog tijela, ako ne i vise i tu se prica zavrsava, zato kazem da ga je nasa stranka popusila.

evo jedne pricice, cekam u redu u granapu i slusam pricu dvojice muskaraca (srednjih godina), kaze jedan drugom," jebo mater jesil ti vidio oni pederi sve srbi, nema nijednog muslimana i namjerno su ovo napravili za vrijeme ramazana, majku im vla... , nek su ih namlatili, kud ih ne pobise" (izvinjavam se svima zbog ovog navedenog), nisam cuo odgovor drugog, jer menije interesovalo a i zavrsio sam na kasi.

dennis gratz (veceg licemjerstva nisam vidio, ako kome nije jasno neka ode na facebook,na njegov profil)= muhamed ili ahmed gracic (isparvite me ako grijesim)

nasa stranka, milim da ej strnaka super ideja super,a li oskarom se ne dobijaju izbori u BiH, moras biti pogan da bi kod nas dobio izbore
pa, covjece, oni ovim pokazuju da ne zele na vlast po svaku cijenu.
da imaju svoje stavove, od kojih ne odustaju. (bar zasad ne.)

ovim:
dennis gratz (veceg licemjerstva nisam vidio, ako kome nije jasno neka ode na facebook,na njegov profil)= muhamed ili ahmed gracic (isparvite me ako grijesim)

si pokazao da si mogao s ovim:
evo jedne pricice, cekam u redu u granapu i slusam pricu dvojice muskaraca (srednjih godina), kaze jedan drugom," jebo mater jesil ti vidio oni pederi sve srbi, nema nijednog muslimana i namjerno su ovo napravili za vrijeme ramazana, majku im vla... , nek su ih namlatili, kud ih ne pobise" (izvinjavam se svima zbog ovog navedenog), nisam cuo odgovor drugog, jer menije interesovalo a i zavrsio sam na kasi.

poslije zavrsetka placanja na kasi na kaficu (s dvojicom momcica koji su pricali).
zasto, zato sto ti je bitno ko se kako zove. dakle: fasist.[/quote]

oooooooooooo to se malo vrijedjamo
nije problem, necu ti zamjeriti jer si ti jedan forumas koji se krije iza nika, nebitno, nego da ti odgovorim sto sam ja to fasista

meni covjek koji mijenja ime, iz cista mira (znaci nije radi drzavljanstva kao u tursko), nije covjek jer se stidi svoga imena, familije, svog "tora", kako da ja vjerujem takvom covjeku, cuj mu izvlake nece da ga svrstavaju igdje, ok prihvatam, sto bas deNNis graTZ, slusao sam price tipa djetetu daj neodredjeno ime tako da nemogu skontati sta je po nacionalnosti, da bi uspio u zivotu, e vala necu bit ce janez, josip, mujo, nemanja ili keljmendi, mene nije stid kojem "toru" pripadam cak sam i ponosan, samo nisam ponosan na "cuvare" moga "tora", nije me stid mog imena, nije me stid moje familije
i koje je poruka takvog covjeka meni kao biracu, da je beskicmenjak i da ce me sutra prodati,

i jos nesta, od stavova se ne zivi, NS mora pokazati sovju ozbiljnost konkretnim akcijama a ne tamo nekim pressicama i saopstenjima.

meni licno nije bitno ko si sta si i kojem toru pripadas, bitno mi je da si covjek i da imas nekakve principe i stavove, koji su slicni mojima da bi mogli razgovarati i da ti ja ukazem dozu povjerenja, a ako se tovji principi i satvovi kose sa mojima mi nemam sta pricati ali moramo zivjtei zajedno i funkcionisati, ali to ne znaci da je te tvoje principe i stavove ne postujem, (ja samo o njima imam misljenje, koje se vjerovatno tebi ne svidja)
no to je vec moj problem, a takodje hocu, da taj neko prihvati mene ovakvog kakav sam, pa makar bio i fasista

sto neko rece, live and let live[/quote]

sto bi ti rekao: sad znam sto te zovu herr flick
elementarni bonton a pogotovo demokratska norma
je da se ne smije praviti pitanje kako se neko zove i zasto se tako zove
to je fasizam, cisti, 100%
Area_51

#27 Re: Izvanredna pressica Naše stranke

Post by Area_51 »

Iako se u osnovi ne slazem sa Njihovom strankom, jer mislim da je suvise licna, bez neke politicke ideje, jako puna programske deklarativne demagogije i parola koje pocinu sa zalagacu se, a nista iza toga ne stoji.

Sa ovom akcijom se slazem.
Oderite ih tamo, ovo je jako konkretan potez. No da, sad ne letimo, ne znamo sta ce se govorit na press konferenciji.

Nek Sarajlije, ponavljam Sarajlije znaju da postoji jako dobro organizirana skupina nekih spodoba, uvezenih sa svih strana svijeta, koje na pritisak dugmeta ili poziv telefona, mogu spremno da se okupe u vecim grupama i tuku Saralije. Odmah da ovdje javno kazem, gade mi se pederi, jezim se pomisli na homoseksualnost, ali sebi ne bih nikad dozvolio takav totalitarni istup da im bilo sta zabranjujem. Njihov posao, njihova stvar.

Sta treba sljedeci korak da bude, da se jedan od spodoba opasa ekspolozivom i digne tramvaj u zrak, radi nekog »viseg« cilja. Nek znaju onda ti tamo, kao bi Sarajevo odgovorilo, samo nek znaju. Sarajevo na noge, dosta nam je uvezenih, nek idu odavdje.
shuriken

#28 Re: Izvanredna pressica Naše stranke

Post by shuriken »

roger
johnnykola

#29 Re: Izvanredna pressica Naše stranke

Post by johnnykola »

roger, takodjer.
Post Reply