Izvanredna pressica Naše stranke
- Babsy
#1 Izvanredna pressica Naše stranke
POZIV MEDIJIMA
Sarajevo, 28. 9. 2008.
Hitna, vanredna konferencija za novinare Naše stranke
BUDUĆNOST SARAJEVA JE U PITANJU
Poštovani, pozivamo Vas na hitnu, vanrednu konferenciju za novinare Naše stranke u Sarajevu. Konferencija će se održati u ponedjeljak, 29. septembra, u 12:00 u prostorijama Naše stranke u Sarajevu (Ulica Trampina 10/II)
Na konferenciji govore:
- Danis Tanović, potpredsjednik Naše stranke
- Dino Mustafić, šef Izbornog štaba,
- Boris Divković, potpredsjednik Naše stranke,
- Peđa Kojović, član Izvršnog odbora Naše stranke
- Enver Kazaz, član Političkog savjeta Naše stranke
- Dennis Gratz, kandidat za načelnika općine Centar
Razlozi za sazivanje ove hitne, vanredne konferencije za novinare su siledžijski pokušaji dobro organiziranih grupa kojima se upotrebom brutalne fizičke sile prema građanima pokušava promijeniti duh slobode, otvorenosti, uvažavanja različitosti i tolerancije po kojima je Sarajevo bilo poznato u svijetu. Policija i druge nadležne državne službe svojim pasivnim odnosom prema organiziranim siledžijama otvorili su put stvaranju atmosfere straha i fizičke nesigurnosti za goste i građane Sarajeva.
Hoće li Sarajevo postati simbol straha, mržnje i nasilja?
Kontakt:
Kenan Efendić
Naša stranka
Odjel za odnose s javnošću
+387 33 551 225
+387 61 507 371
[email protected]
Sarajevo, 28. 9. 2008.
Hitna, vanredna konferencija za novinare Naše stranke
BUDUĆNOST SARAJEVA JE U PITANJU
Poštovani, pozivamo Vas na hitnu, vanrednu konferenciju za novinare Naše stranke u Sarajevu. Konferencija će se održati u ponedjeljak, 29. septembra, u 12:00 u prostorijama Naše stranke u Sarajevu (Ulica Trampina 10/II)
Na konferenciji govore:
- Danis Tanović, potpredsjednik Naše stranke
- Dino Mustafić, šef Izbornog štaba,
- Boris Divković, potpredsjednik Naše stranke,
- Peđa Kojović, član Izvršnog odbora Naše stranke
- Enver Kazaz, član Političkog savjeta Naše stranke
- Dennis Gratz, kandidat za načelnika općine Centar
Razlozi za sazivanje ove hitne, vanredne konferencije za novinare su siledžijski pokušaji dobro organiziranih grupa kojima se upotrebom brutalne fizičke sile prema građanima pokušava promijeniti duh slobode, otvorenosti, uvažavanja različitosti i tolerancije po kojima je Sarajevo bilo poznato u svijetu. Policija i druge nadležne državne službe svojim pasivnim odnosom prema organiziranim siledžijama otvorili su put stvaranju atmosfere straha i fizičke nesigurnosti za goste i građane Sarajeva.
Hoće li Sarajevo postati simbol straha, mržnje i nasilja?
Kontakt:
Kenan Efendić
Naša stranka
Odjel za odnose s javnošću
+387 33 551 225
+387 61 507 371
[email protected]
-
The 51st State
#2 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
fulio si podforum...
- Babsy
#3 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Šta treba u Politiku?
Nek modovi onda presele. Tiče se Sarajeva.. pa tom logikom stavih ovdje.
- A-R-N-I
#4 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Jel samo za novinare?Babsy wrote:Šta treba u Politiku?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Hoće li NS organizovati Udruženje gradjana Ljubitelja peintbola, bejzbola i odbrambenih vještina, pa da malo treniramo, negdje u planini? 'Nako.
Um caruje, snaga i treninzi dobro dodju!
Um caruje, snaga i treninzi dobro dodju!
Last edited by PipiDugaDevetka on 28/09/2008 21:31, edited 1 time in total.
-
justika_sa
#6 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
svaka im čast!!! nakon niza sramotno diplomatskih ili nikakvih reakcija ostalih stranaka... ovo je jedina primjerena reakcija...
svaka čast!
svaka čast!
-
Tisina
#7 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
justika_sa wrote:svaka im čast!!! nakon niza sramotno diplomatskih ili nikakvih reakcija ostalih stranaka... ovo je jedina primjerena reakcija...
svaka čast!
potpisujem!
-
ponosna_manjina
#8 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Nadam se da se neće zaustaviti na konferenciji za štampu već i na konkretnim prijedlozima i inicijativama. Svaka čast.
- amrica
#9 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
U moru miseva jedini su digli glas, a u tom moru miseva jako puno pametnih ljudi zna da napad na qfest nije napad samo na te "anamo one" nego napad na sekularnost, normalnost, na nasu buducnost. Samo sute, misevi.
Popustanje pred silom vehabija znaci njihovu pobjedu, znaci pobjedu najnazadnijih rigidnih ideja, znaci smrt pravima zene (ne bih vise o nebluozama Amile Alikadic), znaci smrt svim ljudskim parvima i slobodama, znaci zabranu odlaska na bazen... znaci kontrolu odjecu, znaci da ces dobiti batine jer si fizicki slabiji, a ne lizes d**e fizicki jacem glupanu, kojeg stite institucije.
Ali, opet, NS nije moja opcija za koju cu glasati, iz sasvim konkretnih razloga.
A poslije moje opcije, NS mi je najdrazi potencijalni pobjednik.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Ko mi obeća da će organizovati paradu Q-naroda ponovo, za mjesec dana, obezbjedi svoju partijsku policiju ili Udruženje gradjana ''Ljubitelja čistog zraka na Stojčevcu'' (Spremnih na odbrambenu silu u slučaju napada na paradu), od mene mu je glas na izborima + 2 člana porodice. BiH je u pitanju! Pridružujem se Q narodu (manjina sam i drugačiji po drugom osnovu) u eventualno novoj Q-Pride povorci, pa taman i život dao. Znaću da je za slobodnu RBiH.
Kome nije jasno i ne pruži otpor sada, kada su osokoljeni ''pobjedom'' (Vidi šta je @amrica napisala), piši sve propalo,...razlaz ko može, a ovi koji ostanu, neka se spreme da im i unučice budu obrezane.
Kome nije jasno i ne pruži otpor sada, kada su osokoljeni ''pobjedom'' (Vidi šta je @amrica napisala), piši sve propalo,...razlaz ko može, a ovi koji ostanu, neka se spreme da im i unučice budu obrezane.
- pike
#11 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Hrabro sa njihove strane jer ovo bi ih ipak moglo kostati koji glas.
-
homar
#12 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Kandidati Naše stranke sa ovom porukom neće dobiti glasove ni od članova svojih porodica.pike wrote:Hrabro sa njihove strane jer ovo bi ih ipak moglo kostati koji glas.
- burekodsira
#13 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
ja konto nesta hvale presicu da je izvanredno dobro odradjena ili tako nesta

- perke
#14 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
A mozda s ovim i dobiju koji glas vise, kod mene su utvrdili poziciju. Mislim da je bitnije ostati pri svome pa koliko god glasova se izgubilo a ne biti neka ljigava stranka koja se okrece kako vjetar puse.pike wrote:Hrabro sa njihove strane jer ovo bi ih ipak moglo kostati koji glas.
-
VjecitiStudent
#15 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Tebi draze da te Brankovic nastavi guziti?homar wrote:Kandidati Naše stranke sa ovom porukom neće dobiti glasove ni od članova svojih porodica.pike wrote:Hrabro sa njihove strane jer ovo bi ih ipak moglo kostati koji glas.
- Qler
#16 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
ja po naslovu teme mislio neki super press sastanak (nekako mi gey ovo presica) 
-
ponosna_manjina
#17 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
I kod meneperke wrote: A mozda s ovim i dobiju koji glas vise, kod mene su utvrdili poziciju. .
-
VjecitiStudent
#18 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Sto pushimo Brankovicu vec cetiri godine (takodje da prostite) se ne pika?Her Flick wrote:khm khm zbog ovog su ga popusilu na izborima (da prostite)
-
homar
#19 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Dosadašnji svi moji komentari su protiv nacionalističkih stranaka, al što jedna šacica istomišljenika smatra da ako ne misliš kao oni o Q populaciji ti si nacionalista, pa to je vaš problem. Ja imam svoju glavu i ne mislim tvojom, davno sam formirao svoju ličnost, a o tebi govori tvoj način komuniciranja, nastavi studirati i dalje...VjecitiStudent wrote:Tebi draze da te Brankovic nastavi guziti?homar wrote:Kandidati Naše stranke sa ovom porukom neće dobiti glasove ni od članova svojih porodica.pike wrote:Hrabro sa njihove strane jer ovo bi ih ipak moglo kostati koji glas.
-
VjecitiStudent
#20 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Nacionalista ili desnicar, wtfhomar wrote:VjecitiStudent wrote:Dosadašnji svi moji komentari su protiv nacionalističkih stranaka, al što jedna šacica istomišljenika smatra da ako ne misliš kao oni o Q populaciji ti si nacionalista, pa to je vaš problem. Ja imam svoju glavu i ne mislim tvojom, davno sam formirao svoju ličnost, a o tebi govori tvoj način komuniciranja, nastavi studirati i dalje...homar wrote: Tebi draze da te Brankovic nastavi guziti?
-
Vozac
#21 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Respect! Ljudi zele da ukazu na probelm u drustvu! Nojbolje je kao ostali sutit da ne bih mozda se izgubio koji bosnjacki glas! ZAKON I INSTITUCIJE TREBAJU DA STITE I SLUZE SVIM GRADJANIMA I GRADJNKAMA PODJEDNAKO!
- johnnykola
#22 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
potpis.Vozac wrote:Respect! Ljudi zele da ukazu na probelm u drustvu! Nojbolje je kao ostali sutit da ne bih mozda se izgubio koji bosnjacki glas! ZAKON I INSTITUCIJE TREBAJU DA STITE I SLUZE SVIM GRADJANIMA I GRADJNKAMA PODJEDNAKO!
svaka cast.
jedva cekam smijurije
od izvjestaja s pressice.
-
tonyj
#23 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Novi tv spot Naše stranke:
- johnnykola
#24 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
pa, covjece, oni ovim pokazuju da ne zele na vlast po svaku cijenu.Her Flick wrote:VjecitiStudent wrote:Sto pushimo Brankovicu vec cetiri godine (takodje da prostite) se ne pika?Her Flick wrote:khm khm zbog ovog su ga popusilu na izborima (da prostite)
sad vidim sto si vjeciti student.
vidim da ne kontas dozu sarkazma u mom postu
pa da se objasnim
je neznam sta ti mislis, ali BiH nije od Sebilja do M.dvora, eh sad ako ces da budes u politici moras imati strategiju (ne kaze se djeba da je politika kurva)
kako da dobijes odredjen broj galsova (lazes, petljas, mutis, nekad si posten, uglavnim pricas ono sto narod zeli da cuje)
eh sad, da se vratimo na ono BiH, odi malo u okolne gradove i sela i naselja pa pitaj sta misle o gayevima i lezbejkama, tamo se izbori dobijaju u dzamijama
i ako ces ti sad da osudjes tamo nekakve bradate spodobe sto su napale ljude zbog njihovih osjecanja i opredjeljenosti, odma racunaj da si igubio dzematlije
koje cine haman 80% birackog tijela, ako ne i vise i tu se prica zavrsava, zato kazem da ga je nasa stranka popusila.
evo jedne pricice, cekam u redu u granapu i slusam pricu dvojice muskaraca (srednjih godina), kaze jedan drugom," jebo mater jesil ti vidio oni pederi sve srbi, nema nijednog muslimana i namjerno su ovo napravili za vrijeme ramazana, majku im vla... , nek su ih namlatili, kud ih ne pobise" (izvinjavam se svima zbog ovog navedenog), nisam cuo odgovor drugog, jer menije interesovalo a i zavrsio sam na kasi.
dennis gratz (veceg licemjerstva nisam vidio, ako kome nije jasno neka ode na facebook,na njegov profil)= muhamed ili ahmed gracic (isparvite me ako grijesim)
nasa stranka, milim da ej strnaka super ideja super,a li oskarom se ne dobijaju izbori u BiH, moras biti pogan da bi kod nas dobio izbore
da imaju svoje stavove, od kojih ne odustaju. (bar zasad ne.)
ovim:
dennis gratz (veceg licemjerstva nisam vidio, ako kome nije jasno neka ode na facebook,na njegov profil)= muhamed ili ahmed gracic (isparvite me ako grijesim)
si pokazao da si mogao s ovim:
evo jedne pricice, cekam u redu u granapu i slusam pricu dvojice muskaraca (srednjih godina), kaze jedan drugom," jebo mater jesil ti vidio oni pederi sve srbi, nema nijednog muslimana i namjerno su ovo napravili za vrijeme ramazana, majku im vla... , nek su ih namlatili, kud ih ne pobise" (izvinjavam se svima zbog ovog navedenog), nisam cuo odgovor drugog, jer menije interesovalo a i zavrsio sam na kasi.
poslije zavrsetka placanja na kasi na kaficu (s dvojicom momcica koji su pricali).
zasto, zato sto ti je bitno ko se kako zove. dakle: fasist.
-
VjecitiStudent
#25 Re: Izvanredna pressica Naše stranke
Ako je zelja vecine da nastave pushiti Brankovicu, sta se tu moze?Her Flick wrote:nasa stranka, milim da ej strnaka super ideja super,a li oskarom se ne dobijaju izbori u BiH, moras biti pogan da bi kod nas dobio izboreVjecitiStudent wrote:Sto pushimo Brankovicu vec cetiri godine (takodje da prostite) se ne pika?Her Flick wrote:khm khm zbog ovog su ga popusilu na izborima (da prostite)