Izrael poziva svijet da djeluje protiv Irana

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Kulin_Ban_1189 wrote:pravo sam ljut na čika Hitku (Hitler od milja), nije uopšte obavio posao do kraja pa sad ovi čifuti se pomamili.

Polovičan uspjeh ,ocjena 3
:oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Romel je ušao u potpuno razrušen Rijad :oops:
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

bosmen wrote:
and wrote:kakav cinizam,mozda je bas njena zemlja izvor nestabilnosti i konflikta.
Interesantno kako rijeci cinizam i ciOnizam tako lice.
A mislim da ti to ¨mozda¨ u recenici i ne treba.
a sta to treba da radi zemlja kojoj se prijeti unistenjem?
Lu2DJ3ak

Post by Lu2DJ3ak »

vatana wrote:
Kulin_Ban_1189 wrote:neka si ti normalan..,možeš mi se k..e napusiti
ja za razliku od nekih ovdje "demokrata" stojim pri svome mišljenju da država Izrael je nastala genocidom i zločinom nad Palestincima i kao takva ne treba postojati a čifuti jedino mogu živjeti u okviru države Palestine kao ravnopravan narod sa Palestincima u protivnom mogu nazad odakle je većina 45-46 god. došla.

Čifuti su proklet narod a dokaz je za to i protekli rat kada je tzv. rabina Atijas iz Doboja uveliko surađivao sa četnicima,iako su muslimani 41.god spasili njegovu obitelj od ustaša i nacista
Joj Atijas rabin, jebote koja provala, koji cionizmus, aaajjj. Kreten bolan zesci. Profitira, uzima pinku lafo za jevrejsku zajednicu u Doboju, a nema ni 5 jevreja u Doboju. Snaso se covjek, jamio dok je vakat bio kao i mnogi...

Palestinci su na pocetku sami bili krivi. Prodavali su zemlju Jevrejima poslije drugog svjetskog rata i ovi kad su ojacali, kad ih se nakupilo, vise nisu htjeli da placaju za zemlju nego su je na silu oduzimali. Sto rade i dan danas.

Hico je njima lijek :D
pricas nebuloze... EU je ne znam koje godine "dodijelila" zemlju zidovima, onda bi i mi od EU trebali traziti da uzmemo malo teritorije od Srbije hipoteticki gledano... A izrael nema 200 atomskih vec jednu koju je amerika dodijelila izraelu ponajvise Einstainu, a protive se proizvodji jer je u planu UN-a da nijedna zemlja ne bude jaca ili slabija, rade na unistavanju atomskih (ali ne preko noci) npr. amerika je prosle godine imala 866 atomskih bombi. Danas ta cifra je nesto manja, 824.
Lu2DJ3ak

Post by Lu2DJ3ak »

komi wrote:
luciferino wrote:E djeco djeco, sve se bojim da biste se vi ikada i rodili da je Hićo proveo ono što je naumio. Ali neka...pljujte po žrtvama...karma je divna stvar.
kako ono ide

došao je po komije baš me briga ja sam socijalista
došao je po židove baš me briga ja sam kršćanin
došao je po katolike baš me briga ja sam protestant
kada je krenuo na protestante niko me nije mogao zaštititi jer nije niko ni ostao

židovi... homići... romi..slaveni... pa tretirao je srbe i hrvate kao isti slavenski narod samo je čekao da riješi probelm židova rusa i ostalih
mislite li da bi se suzdržao sve dok ne bude čista europa od negermana...

onda bi u germana tražio one kojima je trepavica ukrivo i onda bi i njih tamanio

a sigurno bi krenuo na saudijsku arabiju...

eeee žali bože što nije uspio... kako bi sad bilo fino preko CNNa pratiti nacisti u jeruzalemu približavaju se Rijadu ....teheranu ... da ne spominjem neke svete gradove

Kako bi gledali preko CNN-a kad bi bili mrtvi?...
JavaC0d3r

Post by JavaC0d3r »

Samo da se prodruzim PISANJU po zidovima(licemjerima) :)
osa

Post by osa »

ako to bude smatrao potrebnim izrael će sam djelovati protiv irana i ni okruženje od nekoliko stotina milijuna arapa neće ga odvratiti od toga, a koliko se pamti iz povjesti većina tih arapskih država neće niti reagirati osim verbalno, jer će biti sretni da se njih ne dira, ovo je vidljivo iz zadnjih događaja u siriji kad i sama sirija niječe zračni napad od strane izraelskog zrakoplovstva, jer ako prizna morat će reagirati, a onda bi odmazda bila strašna.
luciferino

Post by luciferino »

JavaC0d3r wrote:Samo da se prodruzim PISANJU po zidovima(licemjerima) :)
I pridruzi se ti tako licemjerima. 8-)
xon_sa

Post by xon_sa »

Lu2DJ3ak wrote:pricas nebuloze... EU je ne znam koje godine "dodijelila" zemlju zidovima, onda bi i mi od EU trebali traziti da uzmemo malo teritorije od Srbije hipoteticki gledano... A izrael nema 200 atomskih vec jednu koju je amerika dodijelila izraelu ponajvise Einstainu, a protive se proizvodji jer je u planu UN-a da nijedna zemlja ne bude jaca ili slabija, rade na unistavanju atomskih (ali ne preko noci) npr. amerika je prosle godine imala 866 atomskih bombi. Danas ta cifra je nesto manja, 824.
hahaha

Ti ili si zlonamjeran pa iskrivljujes cinjenicno stanje namjerno ili si stvarno totalno neinformisan. Kakva bolan jedna bojeva glava i kakav Einstein??? Idi umij se! Ko se protivi proizvodnji nuklearnog oruzja? Izrael? Grohotom se nasmijem :lol: Sto onda nisu potpisali Sporazum o nesirenju nuklearnog naoruzanja (jedna od ukupno 4 zemlje na svijetu) i sto nisu clanica Medjunarodne agencije za atomsku energiju (ne treba ni da napominjem da je Iran i potpisao sporazum i clan IAEA)? Jesi li ikad cuo da je ijedna medjunarodna inspekcija ili bilo sta slicno posjetila izrael da ispita navode o posjedovanju nuklearnog oruzja? Precizne podatke o broju nuklearnih bojevih glava zbog toga nije moguce dati, ali se procjene krecu od nekih 70 pa do cak 400.
echo

Post by echo »

Kulin_Ban_1189 wrote:pravo sam ljut na čika Hitku (Hitler od milja), nije uopšte obavio posao do kraja pa sad ovi čifuti se pomamili.

Polovičan uspjeh ,ocjena 3
Debilcino jedna bolesna, steta sto tvoji nisu uguseni u Ausvicu. Konjcino jedna smrdljiva. Crko dabogda i svi tvoji. Smradu jedan fasisticki.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

echo wrote:
Kulin_Ban_1189 wrote:pravo sam ljut na èika Hitku (Hitler od milja), nije uop¹te obavio posao do kraja pa sad ovi èifuti se pomamili.

Polovièan uspjeh ,ocjena 3
Debilcino jedna bolesna, steta sto tvoji nisu uguseni u Ausvicu. Konjcino jedna smrdljiva. Crko dabogda i svi tvoji. Smradu jedan fasisticki.

a sta su to sad njegovi krivi?
echo

Post by echo »

Zato sto su ga odgojili takvog kakav jeste, a i ima jaci efekat 8)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

echo wrote:Zato sto su ga odgojili takvog kakav jeste, a i ima jaci efekat 8)
onda si i ti ko i on.. pa slobodno pogledaj sta sam njemu negdje gore napisao...
bice_bice

Post by bice_bice »

echo, koliko si zemlje ukro od Palestinaca?
echo

Post by echo »

Trebas to malo pojasniti. Na osnovu cega sam ja kao i on. Kad kazem njegovi mislim na fasiste kao i on. A ako mislis da sam kao i on , ok i ostajem pri svome i jos uvijek mislim ono sto sam NJEMU napisao.
bice_bice

Post by bice_bice »

sto ne odgovoris onda moje pitanje ako si bas toliko kurat
Sarafcina

Post by Sarafcina »

echo wrote:Trebas to malo pojasniti. Na osnovu cega sam ja kao i on. Kad kazem njegovi mislim na fasiste kao i on. A ako mislis da sam kao i on , ok i ostajem pri svome i jos uvijek mislim ono sto sam NJEMU napisao.

zbog iste retorike.... hajmo redom ubijati... prakticno zbog pogresnog imena i prezimena. a vrlo si jasno napisao svoje misljenje. on i njegovi. a u prethodnom postu si objasnio...
takvi ljudi mi se gade. nevazno odakle dolaze.

taman i da neko ima simpatije prema hitleru... to nije zasluga da ga se ubije :)... tek da objasnim i taj detalj.
osa

Post by osa »

bice_bice wrote:echo, koliko si zemlje ukro od Palestinaca?

nešto manje nego palestinci izraelcima kad ih raseliše po cijelom svijetu.
bice_bice

Post by bice_bice »

osa wrote:

halo ba GOIME!

da nisi mozda ti zivio na toj zemlji?

djecu tenkovima gadjate, gamad prljava!
echo

Post by echo »

Sarafcina wrote:
echo wrote:Trebas to malo pojasniti. Na osnovu cega sam ja kao i on. Kad kazem njegovi mislim na fasiste kao i on. A ako mislis da sam kao i on , ok i ostajem pri svome i jos uvijek mislim ono sto sam NJEMU napisao.

zbog iste retorike.... hajmo redom ubijati... prakticno zbog pogresnog imena i prezimena. a vrlo si jasno napisao svoje misljenje. on i njegovi.
Razumijem ja tebe vrlo dobro ali na zalost ljudski rod nije dostigao nivo da se tolerancijom i dijalogom rijesavaju neka pitanja i to je historija pokazala bezbroj puta i to se uvijek vraca. Hajmo biti tolerantni prema al qaidi i objasniti im da ne treba ubijati nevine. Ajmo tolerantno objasniti izraelskoj ekstremnoj desnici da okupacija i progon nisu niti cilj niti sredstvo za mir. Mozda 1933 je trebalo biti tolerantan prema hitleru i nacistima? Da li je toleranto trebalo cekati da staljin posalje u sibir i pobije 50 miliona rusa? Da li je trebalo biti tolerantan prema belim orlovima i objasniti im da nije fino ubijati? Mozda treba biti tolerantan prema hamasu ili kojekakvim slicnim njima? Ajmo biti tolerantni prema raznoraznim kapitalistima koji samo cekaju da otmu i zadnju koricu hljeba od sirotinje da bi jos vise imali. Pusti tu spiku tolerancije, ima i ona svoje granice.
osa

Post by osa »

bice_bice wrote:
osa wrote:

halo ba GOIME!

j..i ga kad se djeca vole igrati s tenkovima, gađati ih kamenjem, ma znaš one obične dječije igre.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

echo wrote:
Sarafcina wrote:

zbog iste retorike.... hajmo redom ubijati... prakticno zbog pogresnog imena i prezimena. a vrlo si jasno napisao svoje misljenje. on i njegovi.
Razumijem ja tebe vrlo dobro ali na zalost ljudski rod nije dostigao nivo da se tolerancijom i dijalogom rijesavaju neka pitanja i to je historija pokazala bezbroj puta i to se uvijek vraca. Hajmo biti tolerantni prema al qaidi i objasniti im da ne treba ubijati nevine. Ajmo tolerantno objasniti izraelskoj ekstremnoj desnici da okupacija i progon nisu niti cilj niti sredstvo za mir. Mozda 1933 je trebalo biti tolerantan prema hitleru i nacistima? Da li je toleranto trebalo cekati da staljin posalje u sibir i pobije 50 miliona rusa? Da li je trebalo biti tolerantan prema belim orlovima i objasniti im da nije fino ubijati? Mozda treba biti tolerantan prema hamasu ili kojekakvim slicnim njima? Ajmo biti tolerantni prema raznoraznim kapitalistima koji samo cekaju da otmu i zadnju koricu hljeba od sirotinje da bi jos vise imali. Pusti tu spiku tolerancije, ima i ona svoje granice.

i ja tebe :).
ne moras vise nista pricati.. sve si reko
ja i ne pricam s pozicija tolerancije.... dzaba siris i uvlacis sve moguce i nemoguce.... jer su nijemci 42 pisali slicne stvari o banditima... a to sam sve vec vidio...
xon_sa

Post by xon_sa »

osa wrote:
bice_bice wrote:
osa wrote:

halo ba GOIME!

j..i ga kad se djeca vole igrati s tenkovima, gađati ih kamenjem, ma znaš one obične dječije igre.
Moze li jedna banana za ovo molim...
echo

Post by echo »

I onda je 42' trebalo biti tolerantan prema njemcima i uvuci se u misiju rupu i pricati da nije fino to sta njemci rade?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Lu2DJ3ak wrote:
komi wrote:
luciferino wrote:E djeco djeco, sve se bojim da biste se vi ikada i rodili da je Hićo proveo ono što je naumio. Ali neka...pljujte po žrtvama...karma je divna stvar.
kako ono ide

došao je po komije baš me briga ja sam socijalista
došao je po židove baš me briga ja sam kršćanin
došao je po katolike baš me briga ja sam protestant
kada je krenuo na protestante niko me nije mogao zaštititi jer nije niko ni ostao

židovi... homići... romi..slaveni... pa tretirao je srbe i hrvate kao isti slavenski narod samo je čekao da riješi probelm židova rusa i ostalih
mislite li da bi se suzdržao sve dok ne bude čista europa od negermana...

onda bi u germana tražio one kojima je trepavica ukrivo i onda bi i njih tamanio

a sigurno bi krenuo na saudijsku arabiju...

eeee žali bože što nije uspio... kako bi sad bilo fino preko CNNa pratiti nacisti u jeruzalemu približavaju se Rijadu ....teheranu ... da ne spominjem neke svete gradove

Kako bi gledali preko CNN-a kad bi bili mrtvi?...

pa tako mali forumski đokica zamišlja holokaust i najgori sustav koji je zadesio planetu

potpuno istrebljenje

ŽIDOVA
ROMA
KOMUNISTA
PEDERA
UMOBOLNIH
BOGALJA

i stop...

onda će germani romani i slaveni uživati u novom svijetu... zajedno s arapima plave kose... jer ih hitler veoma voli i smatra ih jednakima germanima i arijevcima

znate... nakom milijuskih njemačkih žrtava hitler bi podijelo vlast na palaneti s slavenima i arapima... ne bi mu trebali robovi i pokusni kunići :roll:
Post Reply