Izrael poziva svijet da djeluje protiv Irana

and

Post by and »

kakav cinizam,mozda je bas njena zemlja izvor nestabilnosti i konflikta.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Nemojte, proglasice vas neko antisemitima... Kad ste tako protiv Arapa. :D
Šandor

Post by Šandor »

ibro dirka wrote:Nemojte, proglasice vas neko antisemitima... Kad ste tako protiv Arapa. :D
Kakvi Arapi bolan ne bio. Većina arapskih zemalja Boga mole da braća Ameri napadnu Iran. Ili barem tamošnji vlastodršci. A valjda ih podržava i veliki broj običnih ljidi. U suprotnom, bila bi revolucija na svakom koraku.
brdo

Post by brdo »

and wrote:kakav cinizam,mozda je bas njena zemlja izvor nestabilnosti i konflikta.
nije bas nego 1000% su glavni krivci za sve nerde i ratove koi se vode protiv islama .Jedino sto upravljaju glupim amerima tj.placaju da sami neginu :?
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Šandor wrote:
ibro dirka wrote:Nemojte, proglasice vas neko antisemitima... Kad ste tako protiv Arapa. :D
Kakvi Arapi bolan ne bio. Većina arapskih zemalja Boga mole da braća Ameri napadnu Iran. Ili barem tamošnji vlastodršci. A valjda ih podržava i veliki broj običnih ljidi. U suprotnom, bila bi revolucija na svakom koraku.
Ma znam, govorim o antisemitizmu i to :D

Mada ne vjerujem da ih podrzava bas vecina stanovnistva (ne rezima), jer se tamo malo pitaju. K'o Zlaja oko Silajdziceve smjene :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

bosmen wrote:
Taj ¨neko¨ je davno rekao svoje stavljajuci fasizam i antisemitizam u istu ravan. Sve pod plastom skrivanja iza holokausta cine to sto cine i idu do te mjere da druge krive za sve sto oni sami cine drugima.
Cinizam zaista, i apsurd.
O tom cinizmu se sve davno reklo....

U danasnjoj konstalaciji stvari i poretku koji danas vlada rekao bih da je Hitler Adolf bio demokrata i apsolutno nema nista sto bi mu se moglo zamjeriti kad pogledas Goebelsovsko izvjestavanje americkih medija, porobljavanje nejakih i slabih, nemilosrdno bombardovanje nevinih, izraelsku ekspanziju otimacinom palestinskih teritorija, setanje Karadzica i Mladica, "demokratske vizije" prizidenta Busha, animozitet "zapadnog" "civiliziranog" svijeta prema islamu kategorizacijama tipa "Islamski terorizam", "islamisticke stranke", "islamisti", "islamski teroristi" itd itd.

Svijet je svoje davno rekao - a mi mozemo da cekamo dan kada cemo sluzbeno ili nesluzbeno biti (kao sto vec i jesmo) dio elkajde... Do tad - muslimanima i ostalim pravednim ljudima koji jos uvijek vjeruju u pravdu i bolje sutra za sve na ovom teritorijalno i resursno ogranicenom svijetu, ostaje da se sami organizuju i da brane dostojanstvo na svaki nacin. Onaj ko tebe kamenom a ti njega hljebom - onda ce ti otet' sav hljeb. Nema od toga vise nista - nazalost.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Pa i jeste Hico dobio na "postenim demokratskim, visestranackim izborima". :D Samo sto ih on i ubrzo ukide :D Ovaj majmun Bush se samo jos toga nije sjetio... Ili mozda jeste, znat cemo u novembru 2008.
and

Post by and »

bosmen wrote:
and wrote:kakav cinizam,mozda je bas njena zemlja izvor nestabilnosti i konflikta.
Interesantno kako rijeci cinizam i ciOnizam tako lice.
A mislim da ti to ¨mozda¨ u recenici i ne treba.
malo cinizma i s moje strane
and

Post by and »

lici ali sam cinik :D
Prayer

Post by Prayer »

e pa taj Izrael vise, ja bih to sve u pepeljaru!!! :x :x :x
xon_sa

Post by xon_sa »

Ocekuje se direktno javljanje u program dezurnih forumskih cionista :D
Kulin_Ban_1189

Post by Kulin_Ban_1189 »

pravo sam ljut na čika Hitku (Hitler od milja), nije uopšte obavio posao do kraja pa sad ovi čifuti se pomamili.

Polovičan uspjeh ,ocjena 3
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Kulin_Ban_1189 wrote:pravo sam ljut na èika Hitku (Hitler od milja), nije uop¹te obavio posao do kraja pa sad ovi èifuti se pomamili.

Polovièan uspjeh ,ocjena 3
nisi ni ti normalan.... u pm ... ne shvatam uopste mentalni sklop koji ovako razmislja...
Shamrock

Post by Shamrock »

Ma niko ti ovdje ne razmi¹lja, a svi naravno sve znaju i ¹to je jo¹ gore reæi æe ti to. :)
vatana

Post by vatana »

Mozel mi neko objasnit, zasto Izrael moze imati atomsku bombu i to oko 200 komada, a Iran ne smije nijednu?

Zasto, kako to?
xon_sa

Post by xon_sa »

vatana wrote:Mozel mi neko objasnit, zasto Izrael moze imati atomsku bombu i to oko 200 komada, a Iran ne smije nijednu?

Zasto, kako to?
Zato sto ameri tako kazu :D
Ipak su oni dio "osovine zla" :lol: :lol: :lol:
rashid

#17 Re: Izrael poziva svijet da djeluje protiv Irana

Post by rashid »

bosmen wrote:Izraelska ministrica vanjskih poslova Tzipi Livni pozvala je u ponedjeljak svjetsku zajednicu da djeluje protiv ambicija Irana za koji smatra da je "izvor nestabilnosti i konflikta"...

"Ni jedna odgovorna država ne negira činjenicu da je Iran glavna podrška terorizmu. On je veliki izvor nestabilnosti i konflikta u Iraku, Libanu, Palestini i na cijelom Bliskom istoku i neprijatelj je arapsko-izraelske koegzistencije", kazala je ona u govoru pred Generalnom Skupštinom Ujedinjenih nacija.

"Ima ih još koji se u ime konsenzusa i dijaloga protive neophodnim hitnim mjerama kojim bi se zaustavile mračne ambicije Irana", kazala je Livni.

Izraelska ministrica nije rekla koje su to "hitne mjere".

U petak su šest zemalja koje učestvuju u razgovorima o iranskom nuklearnom pitanju, a to su SAD, Rusija, Kina, Velika Britanija, Francuska i Njemačka i Evropska unija odlučile da sačekaju novembar kako bi predložile Ujedinjenim nacijama pojačane sankcije za Teheran.
Samo da te posjetim, da ponovo tvoj poznati copy/paste :lol:

Samo jedno pitanje: "Sta si ti nadas da ces saznati u ovoj temi?" Ili je to cisto ono da vidis sta drugi ljudi misle o tome?
Citizen-X

Post by Citizen-X »

ibro dirka wrote:Pa i jeste Hico dobio na "postenim demokratskim, visestranackim izborima". :D Samo sto ih on i ubrzo ukide :D Ovaj majmun Bush se samo jos toga nije sjetio... Ili mozda jeste, znat cemo u novembru 2008.
Kako nije - prve izbore je dobio namjestaljkom preko svog Jeb(o) Busha :D
A i drugi su mu protekli u sumnjivoj demokratskoj atmosferi...
Ma kakva demokracija jaro :D
Kulin_Ban_1189

Post by Kulin_Ban_1189 »

neka si ti normalan..,možeš mi se k..e napusiti
ja za razliku od nekih ovdje "demokrata" stojim pri svome mišljenju da država Izrael je nastala genocidom i zločinom nad Palestincima i kao takva ne treba postojati a čifuti jedino mogu živjeti u okviru države Palestine kao ravnopravan narod sa Palestincima u protivnom mogu nazad odakle je većina 45-46 god. došla.

Čifuti su proklet narod a dokaz je za to i protekli rat kada je tzv. rabina Atijas iz Doboja uveliko surađivao sa četnicima,iako su muslimani 41.god spasili njegovu obitelj od ustaša i nacista
Citizen-X

#20 Re: Izrael poziva svijet da djeluje protiv Irana

Post by Citizen-X »

rashid wrote:
bosmen wrote:Izraelska ministrica vanjskih poslova Tzipi Livni pozvala je u ponedjeljak svjetsku zajednicu da djeluje protiv ambicija Irana za koji smatra da je "izvor nestabilnosti i konflikta"...

"Ni jedna odgovorna država ne negira činjenicu da je Iran glavna podrška terorizmu. On je veliki izvor nestabilnosti i konflikta u Iraku, Libanu, Palestini i na cijelom Bliskom istoku i neprijatelj je arapsko-izraelske koegzistencije", kazala je ona u govoru pred Generalnom Skupštinom Ujedinjenih nacija.

"Ima ih još koji se u ime konsenzusa i dijaloga protive neophodnim hitnim mjerama kojim bi se zaustavile mračne ambicije Irana", kazala je Livni.

Izraelska ministrica nije rekla koje su to "hitne mjere".

U petak su šest zemalja koje učestvuju u razgovorima o iranskom nuklearnom pitanju, a to su SAD, Rusija, Kina, Velika Britanija, Francuska i Njemačka i Evropska unija odlučile da sačekaju novembar kako bi predložile Ujedinjenim nacijama pojačane sankcije za Teheran.
Samo da te posjetim, da ponovo tvoj poznati copy/paste :lol:

Samo jedno pitanje: "Sta si ti nadas da ces saznati u ovoj temi?" Ili je to cisto ono da vidis sta drugi ljudi misle o tome?
Rek'o bih - postavljas suvisna pitanja Raside :)
vatana

Post by vatana »

Kulin_Ban_1189 wrote:neka si ti normalan..,možeš mi se k..e napusiti
ja za razliku od nekih ovdje "demokrata" stojim pri svome mišljenju da država Izrael je nastala genocidom i zločinom nad Palestincima i kao takva ne treba postojati a čifuti jedino mogu živjeti u okviru države Palestine kao ravnopravan narod sa Palestincima u protivnom mogu nazad odakle je većina 45-46 god. došla.

Čifuti su proklet narod a dokaz je za to i protekli rat kada je tzv. rabina Atijas iz Doboja uveliko surađivao sa četnicima,iako su muslimani 41.god spasili njegovu obitelj od ustaša i nacista
Joj Atijas rabin, jebote koja provala, koji cionizmus, aaajjj. Kreten bolan zesci. Profitira, uzima pinku lafo za jevrejsku zajednicu u Doboju, a nema ni 5 jevreja u Doboju. Snaso se covjek, jamio dok je vakat bio kao i mnogi...

Palestinci su na pocetku sami bili krivi. Prodavali su zemlju Jevrejima poslije drugog svjetskog rata i ovi kad su ojacali, kad ih se nakupilo, vise nisu htjeli da placaju za zemlju nego su je na silu oduzimali. Sto rade i dan danas.

Hico je njima lijek :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Kulin_Ban_1189 wrote:neka si ti normalan..,mo¾e¹ mi se k..e napusiti(1)
ja za razliku od nekih ovdje "demokrata" stojim pri svome mi¹ljenju da dr¾ava Izrael je nastala genocidom i zloèinom nad Palestincima i kao takva ne treba postojati a èifuti jedino mogu ¾ivjeti u okviru dr¾ave Palestine kao ravnopravan narod sa Palestincima u protivnom mogu nazad odakle je veæina 45-46 god. do¹la.

Èifuti su proklet narod a dokaz je za to i protekli rat kada je tzv. rabina Atijas iz Doboja uveliko suraðivao sa èetnicima,iako su muslimani 41.god spasili njegovu obitelj od usta¹a i nacista

(1) ne pusim svinjetinu :P . ja sam musliman ;).

a sve sto si gore napisao nije razlog da se namjerno ubije ijedan nevin insan. niti je razlog da se velicaju hitlerova mahnitanja. i taj stav ne mora imati veze sa demokratijom. u islamu ti je isto...
luciferino

Post by luciferino »

E djeco djeco, sve se bojim da biste se vi ikada i rodili da je Hićo proveo ono što je naumio. Ali neka...pljujte po žrtvama...karma je divna stvar.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

luciferino wrote:E djeco djeco, sve se bojim da biste se vi ikada i rodili da je Hićo proveo ono što je naumio. Ali neka...pljujte po žrtvama...karma je divna stvar.
kako ono ide

došao je po komije baš me briga ja sam socijalista
došao je po židove baš me briga ja sam kršćanin
došao je po katolike baš me briga ja sam protestant
kada je krenuo na protestante niko me nije mogao zaštititi jer nije niko ni ostao

židovi... homići... romi..slaveni... pa tretirao je srbe i hrvate kao isti slavenski narod samo je čekao da riješi probelm židova rusa i ostalih
mislite li da bi se suzdržao sve dok ne bude čista europa od negermana...

onda bi u germana tražio one kojima je trepavica ukrivo i onda bi i njih tamanio

a sigurno bi krenuo na saudijsku arabiju...

eeee žali bože što nije uspio... kako bi sad bilo fino preko CNNa pratiti nacisti u jeruzalemu približavaju se Rijadu ....teheranu ... da ne spominjem neke svete gradove
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Citizen-X wrote:
ibro dirka wrote:Pa i jeste Hico dobio na "postenim demokratskim, visestranackim izborima". :D Samo sto ih on i ubrzo ukide :D Ovaj majmun Bush se samo jos toga nije sjetio... Ili mozda jeste, znat cemo u novembru 2008.
Kako nije - prve izbore je dobio namjestaljkom preko svog Jeb(o) Busha :D
A i drugi su mu protekli u sumnjivoj demokratskoj atmosferi...
Ma kakva demokracija jaro :D
Jes, al ih nije ukino :D Ima tu i nesto softvera :D

Ovoga puta more bit bidne da mora, izgleda da nema druge :D

Mada (bez zajebancije) ne bih se zacudio i da, pored ovih demo kandidata, opet pobjedi neki republikanac. Red neck je to, brale, a fino su poslozili demokrate (jedno zena i to bas onako specificna, drugo melez koji ni dobrom dijelu crnaca "nije dovoljno crn" -- nijedno ni drugo nikad prije nije dobilo ni nekakve realnu sansu, a kamoli sta drugo).
Post Reply