Izrada web stranica

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Locked
mihajloWR

#1 Izrada web stranica

Post by mihajloWR »

Pozdrav ljudi,

kao što i sam naslov kaže, izrađujem web stranice. Isključivo sam orjentiran na statične web stranice, no dolazi u obzir i redizajn CMS-ova ili održavanje istih. Iza sebe imam oko godinu i pola iskustva, tijekom tog razdoblja sam (pokušavao) istovremeno razvijati i dizajnerske i developerske vještine.

Trenutno vladam sljedećim tehnologijama : CSS/HTML(CSS3/HTML5), Jquery, PHP, JavaScript, te eventualno MySQL - s bazama sam slabo radio no mogući su neki jednostavniji zadatci. Što se posla tiče, u obzir dolaze i studentski projekti. Za sve ostale informacije i dogovore mi se obratite na mail.

Lijep pozdrav
Casual's

#2 Re: Izrada web stranica

Post by Casual's »

mihajloWR wrote:Pozdrav ljudi,

kao što i sam naslov kaže, izrađujem web stranice. Isključivo sam orjentiran na statične web stranice, no dolazi u obzir i redizajn CMS-ova ili održavanje istih. Iza sebe imam oko godinu i pola iskustva, tijekom tog razdoblja sam (pokušavao) istovremeno razvijati i dizajnerske i developerske vještine.

Trenutno vladam sljedećim tehnologijama : CSS/HTML(CSS3/HTML5), Jquery, PHP, JavaScript, te eventualno MySQL - s bazama sam slabo radio no mogući su neki jednostavniji zadatci. Što se posla tiče, u obzir dolaze i studentski projekti. Za sve ostale informacije i dogovore mi se obratite na mail.

Lijep pozdrav
Daj neke radove,slika govori više od 1000 rijeci 8-)
mihajloWR

#3 Re: Izrada web stranica

Post by mihajloWR »

Poslano na PM.
Ludzak

#4 Re: Izrada web stranica

Post by Ludzak »

svaka cast , samo nastavi :thumbup:
Danas se sve vise i vise traze programeri, dizajneri itd.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5 Re: Izrada web stranica

Post by Chmoljo »

Locked