Izrada rezervnog ključa

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
jasko__

#1 Izrada rezervnog ključa

Post by jasko__ »

Zena mi zijanila kljuc..ostao sam na jednom..u pitanju je skoda, beskontaktno otkljucavanje i paljenje vozila..taj njihov kessy sistem
Zvao ovlasteni servis, preko broja sasije mi izbacili ponudu od preko 500 KM jer je kazu taj sistem kljuca
Zna li neko moze li se to povoljnije rijesiti..previse mi ovo jbg
Edin H.

#2 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by Edin H. »

Throttle

#3 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by Throttle »

@edin h: ne treba njemu to nego keyless kartica
To programiranje je kad ti ne radi zakljucavanje na daljinski pa da uparis ponovo s autom.
Autoru teme, mislim da neces imat izbora, probaj nazvat nekog drugog, imas u Zenici isto neki Skoda centar pa vidi kod njih, mozda ustedis nesto ako se, kojim slucajem, cijene razlikuju
NediM17

#4 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by NediM17 »

Ma koliko sam upratio u pitanju je kljuc "skakavac" sa tom "kessy" opcijom, nikakva kartica. Moze se to proroviti po internetu, za 5 glava mu je bolje zenu promijeniti. :D
Throttle

#5 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by Throttle »

Meni trazili 250 maruna u ovlastenom za kljuc, narucim od brace kineza za 30KM, 15 narezivanje, majstor mi gratis upari s autom i za 45 maruna rijesim
Nije ista kvaliteta kljuca tj plastike al kao rezervni kljuc moze, bitno je da fercera i immo i daljinsko
Ne znam sad kako ide sa Skodom i tim keyless sistemom al slazem se, prvo malo proguglat pa probat naci
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by konektovan »

jasko__ wrote:Zena mi zijanila kljuc..ostao sam na jednom..u pitanju je skoda, beskontaktno otkljucavanje i paljenje vozila..taj njihov kessy sistem
Zvao ovlasteni servis, preko broja sasije mi izbacili ponudu od preko 500 KM jer je kazu taj sistem kljuca
Probaj sa ovim likom, ovdje je nekim vec pomogao..

Vw Seat Skoda kljuc KODIRANJE (130 KM) ... 511/809186
jasko__

#7 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by jasko__ »

NediM17 wrote:Ma koliko sam upratio u pitanju je kljuc "skakavac" sa tom "kessy" opcijom, nikakva kartica. Moze se to proroviti po internetu, za 5 glava mu je bolje zenu promijeniti. :D
Jest jest, ključ je u pitanju..nije kartica
problemnatravunu

#8 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by problemnatravunu »

Jbga, svi mi volimo ta nova konforna tehnoloska cuda, ali nismo svjesni da to košta masno, dok radi sve je ok, otreznjenje dodje kod ovakvih nezgoda, tada se zahvalim sebi na svojoj mudrosti sto vozim Daciu....
:lol: :lol:
jasko__

#9 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by jasko__ »

konektovan wrote:
jasko__ wrote:Zena mi zijanila kljuc..ostao sam na jednom..u pitanju je skoda, beskontaktno otkljucavanje i paljenje vozila..taj njihov kessy sistem
Probaj sa ovim likom, ovdje je nekim vec pomogao..

Vw Seat Skoda kljuc KODIRANJE (130 KM) ... 511/809186
OK hvala, probaću sa njim
jasko__

#10 Re: Izrada rezervnog ključa

Post by jasko__ »

Throttle wrote:@edin h: ne treba njemu to nego keyless kartica
To programiranje je kad ti ne radi zakljucavanje na daljinski pa da uparis ponovo s autom.
Autoru teme, mislim da neces imat izbora, probaj nazvat nekog drugog, imas u Zenici isto neki Skoda centar pa vidi kod njih, mozda ustedis nesto ako se, kojim slucajem, cijene razlikuju
Kod njih sam i vidio, AS auto centar u Zenici..po broju šasije mi izvukli ponudu
Post Reply