Iznenadjenje za one koje volimo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Romanticar

#1 Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Dragi forumasi,

Citam redovno ovaj forum, znam da ce biti sad nekih i neumjesnih komentara i ljudi ce vjerovatno stvoriti i bespotrebne rasprave oko ovoga. Ali takav smo mi narod :) u svakom slucaju, dobro se nekad i nasmijati uz vase komentare.

Mene zanima slijedece i treba mi vasa pomoc.
Naime djevojci mi je rodjendan krajem mjeseca i zanima me da li neko od vas zna gdje mogu uzeti balone u obliku srca, koliko oni kostaju itd?
Naredno pitanje, svijece, neke jeftine u obliku srca isto mislim da mi je neko rekao da imaju u skafi ali nisam siguran, trebalo bi mi puno komada, pa eto, da vas pitam ako neko zna da kaze koliko cijena, gdje?
Jos jedno pitanje, papuce, one plisane, u nekom obliku, zivotinje ili necega, gdje se sve ima kupiti i koliko kostaju?

I ako ima ovako jos neki savjet koliko kostaju tako neki fini, romanticni pokloni? Otvoren sam za sve ideje, nisam nesto najbolji sa novcima, ali do jedno 60,70KM, moze proci :)

Isao bih na ono ella torte, mislim da super izgleda, ali mala torta kosta 55KM :D tako da mi se to vjerovatno i ne isplati.

Nadam se vasoj pomoci , unaprijed zahvaljujem :D
GriFoN

#2 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by GriFoN »

Nisi napisao "hehe" u naslovu.
Romanticar

#3 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

GriFoN wrote:Nisi napisao "hehe" u naslovu.
ne kontam?
Ironman1921

#4 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Ironman1921 »

Romanticar wrote:Dragi forumasi,

Citam redovno ovaj forum, znam da ce biti sad nekih i neumjesnih komentara i ljudi ce vjerovatno stvoriti i bespotrebne rasprave oko ovoga. Ali takav smo mi narod :) u svakom slucaju, dobro se nekad i nasmijati uz vase komentare.

Naime djevojci mi je rodjendan krajem mjeseca i zanima me da li neko od vas zna gdje mogu uzeti balone u obliku srca, koliko oni kostaju itd?
Naredno pitanje, svijece, neke jeftine u obliku srca isto mislim da mi je neko rekao da imaju u skafi ali nisam siguran, trebalo bi mi puno komada, pa eto, da vas pitam ako neko zna da kaze koliko cijena, gdje?
Jos jedno pitanje, papuce, one plisane, u nekom obliku, zivotinje ili necega, gdje se sve ima kupiti i koliko kostaju?

I ako ima ovako jos neki savjet koliko kostaju tako neki fini, romanticni pokloni? Otvoren sam za sve ideje, nisam nesto najbolji sa novcima, ali do jedno 60,70KM, moze proci :)

Isao bih na ono ella torte, mislim da super izgleda, ali mala torta kosta 55KM :D tako da mi se to vjerovatno i ne isplati.

Obicna romanticna vecerica,nesto u mirnom mjestu,rezerviraj stol i napomeni im da ti je posebno,te da ti djevojka ima rodjendan.Nekakav manji pokloncic,mozda buket cvijeca ili komad nakita,mirisalce i ti si vrh...
stachu

#5 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by stachu »

GriFoN wrote:Nisi napisao "hehe" u naslovu.
:lol: :lol: :lol:
TurioSamGa

#6 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by TurioSamGa »

I ovaj izgleda navalio da ga polomi. :lol:
Romanticar

#7 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

TurioSamGa wrote:I ovaj izgleda navalio da ga polomi. :lol:
hahaha :D mars :D nisam, vec samo trazim bilo kakav dobar savjet, bez zezancije :)
citao sam onu temu :D onog nateknutog :D
todd_smith

#8 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by todd_smith »

Eto koliko znas o njoj i koliko ti je stalo do nje, da ti darove i romantiku smisljaju anonimusi sa foruma :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Velkoski »

todd_smith wrote:Eto koliko znas o njoj i koliko ti je stalo do nje, da ti darove i romantiku smisljaju anonimusi sa foruma :lol:
Pa možda nije talenat za romantiku 8-) :D
AlienBiH

#10 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by AlienBiH »

Ironman1921 wrote: Obicna romanticna vecerica,nesto u mirnom mjestu,rezerviraj stol i napomeni im da ti je posebno,te da ti djevojka ima rodjendan.Nekakav manji pokloncic,mozda buket cvijeca ili komad nakita,mirisalce i ti si vrh...
:thumbup:

cak bi mogao i jeftinije proci, a zeljeni ucinak zagarantovan.
4m3l

#11 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by 4m3l »

Obavezno uz te svijece, balone i papuce kupi Coca Colu sta znas moze i tebi zatrebat! :lol:
Ironman1921

#12 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Ironman1921 »

4m3l wrote:Obavezno uz te svijece, balone i papuce kupi Coca Colu sta znas moze i tebi zatrebat! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
SultanSuljke

#13 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by SultanSuljke »

4m3l wrote:Obavezno uz te svijece, balone i papuce kupi Coca Colu sta znas moze i tebi zatrebat! :lol:
:lol: :thumbup: :dance:
Romanticar

#14 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Romanticniji sam ja nego sto nekoliko vas koji pokusavate biti smijesni mislilo. Stavljajte vi kolu kome hocete.
Sto se tice djevojke poznajem je, nego sam samo pitao ako ima neko mozda ideju, pa sto ne poslusati neciji savjet ako je neko usrecio svoju djevojku.

A moje prvobitno pitanje je bilo ako znate gdje se nalaze stvari koje sam naveo i koliko kostaju? Ali nista od forumasa izgleda. A vi sto se pravite da ste smijesni, niste vjeruj.

Napravit cu ja temu za takve, pa tamo komentarisite, a ako nema ovdje sta konstruktivno da kazete, vozdrica ;)
Ironman1921

#15 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Ironman1921 »

Drug,nemoj se nervirat,njima je ovo sve zahebancija,nema razloga nerve trgati.Evo ja cu ti rec.Nista od toga nije tesko naci,posebno tebi,jer ja ne zivim u SA,ja zivim u jednoj zabiti gdje nema ni postene banke ni benzinske postaje.Jedva koji kafic i trgovina na svakih 5 km u "centru" grada.Stoga,ako oces nakit,imas na Bascarsiji u onim sporednim ulicama,vrlo dobrog i po razumnoj cijeni.Po cijelom gradu su smjestene normalne cvijecarne,gdje mozes naci svijece i bukete i sta vec hoces.Butika na pretek imas,mozes i nekakav fin komad odjece da joj kupis.Ako neznas kuhat,ima i zato lijeka,mozes ili u restorancic negdje van grada,ima jedan fin iza hotela Saraj,gdje se doslovno vidi cijeli grad na dlanu i nije skupo,jedino ako te vrijeme posluzi.Mozes cak kupiti i kakav sesir,kakav sal ili rukavice,nista specijalno,ali neka cura uziva u trenutku.Ne treba ti za sve to ni puno love.Ako si spreman izvdvojiti jedno 50-100-200 KM da se cura osjeca sretno,to je nista.Jedna fina vecerica u nekom romanticnom restoranu van grada ili u okolici,gdje nema tutanja i velike guzve,mali pokloncic,nista posebno i ti si dobio.Cura ce te smatrati za pravoga dzenlmena,jos se malo sa njom ponasaj ko sa kap vode na dlanu.I to je to.Neznam sta vise rec,od toga vise ne moras ici,to je normalno i sasvim prihvatljivo,i sa tim nikada ne bi pogrijesio.POzz.
Romanticar

#16 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Ironman1921 wrote:Drug,nemoj se nervirat,njima je ovo sve zahebancija,nema razloga nerve trgati.Evo ja cu ti rec.Nista od toga nije tesko naci,posebno tebi,jer ja ne zivim u SA,ja zivim u jednoj zabiti gdje nema ni postene banke ni benzinske postaje.Jedva koji kafic i trgovina na svakih 5 km u "centru" grada.Stoga,ako oces nakit,imas na Bascarsiji u onim sporednim ulicama,vrlo dobrog i po razumnoj cijeni.Po cijelom gradu su smjestene normalne cvijecarne,gdje mozes naci svijece i bukete i sta vec hoces.Butika na pretek imas,mozes i nekakav fin komad odjece da joj kupis.Ako neznas kuhat,ima i zato lijeka,mozes ili u restorancic negdje van grada,ima jedan fin iza hotela Saraj,gdje se doslovno vidi cijeli grad na dlanu i nije skupo,jedino ako te vrijeme posluzi.Mozes cak kupiti i kakav sesir,kakav sal ili rukavice,nista specijalno,ali neka cura uziva u trenutku.Ne treba ti za sve to ni puno love.Ako si spreman izvdvojiti jedno 50-100-200 KM da se cura osjeca sretno,to je nista.Jedna fina vecerica u nekom romanticnom restoranu van grada ili u okolici,gdje nema tutanja i velike guzve,mali pokloncic,nista posebno i ti si dobio.Cura ce te smatrati za pravoga dzenlmena,jos se malo sa njom ponasaj ko sa kap vode na dlanu.I to je to.Neznam sta vise rec,od toga vise ne moras ici,to je normalno i sasvim prihvatljivo,i sa tim nikada ne bi pogrijesio.POzz.
hvala ti puno ironman :) nisam ni ja iz Sarajeva. Tu mi djevojka studira, tako da, cu doci i obiljeziti taj dan sa njom. Nista od nakita, parfema i toga ne znam, to sam vec sve prevazisao. Hocu da joj to bude najsretniji dan u zivotu, nesto posebno, hocu da napravim nesto posebno. A i napravit cu aBd. Nesto veliko, lijepo, ne skupo ali napravljeno sa puno srca. Vidjet cu za te romanticne vecere takodjer :) Kontao ja da narucim onu ella tortu, ali brate mala torta 55KM :D jedva nekako kraj, s krajem sastavljam doma, ali opet cu se potruditi da sto vise novaca skupim, dodjem i budem sa svojom djevojkom koja mi je bijeg od svaog problema i ono malo mira sto imam :)
Hvala ti jos jednom sto se trudis da mi pomognes :)
Ma ja ba

#17 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Ma ja ba »

Romanticar wrote:Dragi forumasi,

Kupi kolu, mozda zatreba. :lol: :lol: :lol:
Ironman1921

#18 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Ironman1921 »

Ma nema problema,ako sam u nesto upucen,volim pomoci ;-)
Uglavnom,kljuc je u minimalizmu,vidis da to naglasavam.Nista specijalno,samo jednostava,organiziraj i to je to.I na kraju krajeva,bit ce jos rodjendana,nije joj ovo jedini,mozes ostaviti dosta toga i za sljedeci put.Sad joj naprimjer kupis bezzveze neki predmet ili komad obuce ili nakita,sta hoces i odvedes je na pizzu ili na obilazak necega,dobra stvar ti je Vrelo Bosne.To bi pogodio ko Zuti.Nista skupo,jedna tura pica i nekakvo normalno jelo i organiziras se,vidis kako ces se postaviti i sve to,stvar rijesena.Mislim,ne treba tu neke velike pameti,samo organizacija i minimalizam.Onda sljedeci rodjendan napravi kod kuce party,pozovi prijatelje,pa posudi film i provedete finu noc zajedno,druzite se.
Onda sljedeci opet nesto novo,i imas je za cijeli zivot i uvijek se mozete sjecati tih trenutaka,koji su sretni i radosni,a ona to nikad nece zaboraviti.
EDIT : @Ma ja ba,dosta vas je vise sa tim forama,covjek trazi pomoc i savjete,vi podyebayete.
Romanticar

#19 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Ironman1921 wrote:Ma nema problema,ako sam u nesto upucen,volim pomoci ;-)
Uglavnom,kljuc je u minimalizmu,vidis da to naglasavam.Nista specijalno,samo jednostava,organiziraj i to je to.I na kraju krajeva,bit ce jos rodjendana,nije joj ovo jedini,mozes ostaviti dosta toga i za sljedeci put.Sad joj naprimjer kupis bezzveze neki predmet ili komad obuce ili nakita,sta hoces i odvedes je na pizzu ili na obilazak necega,dobra stvar ti je Vrelo Bosne.To bi pogodio ko Zuti.Nista skupo,jedna tura pica i nekakvo normalno jelo i organiziras se,vidis kako ces se postaviti i sve to,stvar rijesena.Mislim,ne treba tu neke velike pameti,samo organizacija i minimalizam.Onda sljedeci rodjendan napravi kod kuce party,pozovi prijatelje,pa posudi film i provedete finu noc zajedno,druzite se.
Onda sljedeci opet nesto novo,i imas je za cijeli zivot i uvijek se mozete sjecati tih trenutaka,koji su sretni i radosni,a ona to nikad nece zaboraviti.
EDIT : @Ma ja ba,dosta vas je vise sa tim forama,covjek trazi pomoc i savjete,vi podyebayete.
Slazem se sto se tice toga bice jos rodjendana. Hoce aBd :D a vrelo bosne, tabija, nema gdje nisam bio vjeruj :D
Ostalim forumasima cu narucit gajbu kole da se poljevaju :D
Ma ja ba

#20 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Ma ja ba »

Upssssssss nadrlja ja. Iskritikova me covjek. Tek sad vidim da je neko vec predlozio kolu.

Ok, ne mora kolu. Moze pivo.
vitamini

#21 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by vitamini »

hej, kad imas tako iskrenu namjeru da napravis iznenadjenje, i da nekome uljepsas dan, sta god da smislis ce biti super... pri tome cijena ne igra nikakvu ulogu, cak i jedan obicni cvijet moze biti pun pogodak :thumbup: sretno :)
todd_smith

#22 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by todd_smith »

leet wrote:
todd_smith wrote:Eto koliko znas o njoj i koliko ti je stalo do nje, da ti darove i romantiku smisljaju anonimusi sa foruma :lol:
Pa možda nije talenat za romantiku 8-) :D
Javi adminu da mu mijenja nick onda :mrgreen:
Zovem se Zelena

#23 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Zovem se Zelena »

Romanticar wrote:Romanticniji sam ja nego sto nekoliko vas koji pokusavate biti smijesni mislilo. Stavljajte vi kolu kome hocete.
Sto se tice djevojke poznajem je, nego sam samo pitao ako ima neko mozda ideju, pa sto ne poslusati neciji savjet ako je neko usrecio svoju djevojku.

A moje prvobitno pitanje je bilo ako znate gdje se nalaze stvari koje sam naveo i koliko kostaju? Ali nista od forumasa izgleda. A vi sto se pravite da ste smijesni, niste vjeruj.

Napravit cu ja temu za takve, pa tamo komentarisite, a ako nema ovdje sta konstruktivno da kazete, vozdrica ;)
Ako me ne bude mrzilo, odem do Škafe ovih dana pa ti ja provjerim imaju li te svijeće. A kako ti to planiraš izvesti, ako već dolaziš njoj? Kod nje u stanu ili?

Meni ova opcija sa večericom zvuči fino, još zamoliš konobare da joj donesu torticu ili neki kolačić uz svijeće naravno :-D a ti pjevaj sretan rođendan ti :mrgreen:
Not My Idea

#24 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Not My Idea »

Koliko vam je godina?

Plishane stvari (mede il pape), svijece i baloni su okej do nekih dvadeset godina.
Ako imate vise, uzmi joj nesto sto ce joj koristit. Il ako ne mozes skontat sta bi to moglo bit, izvedi je na veceru i kupi neki srebrni privjesak il ruze. To ti 60/70 maraka moze pokrit.

I kolu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#25 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by plain vanilla »

Romanticar wrote:Romanticniji sam ja nego sto nekoliko vas koji pokusavate biti smijesni mislilo.
:thumbup: :mrgreen:

pogledaj u svom gradu u prodajnim centrima svijece, tamo je najjeftinije, a ako ne nadjes sigurno ima u gift shopovima

inace, super je sto se hoces potruditi da osmislis nesto, da nije samo poklon reda radi :thumbup:
Post Reply