Iznenadjenja za vaseg muskarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Ice_kraljica
#1 Iznenadjenja za vaseg muskarca
Eh, koliko cesto iznenadjujete vaseg partnera/partnerku ili oni vas.. Koje to sitnice ili stvari obaraju s nogu 
- Ramzess Veliki
#2 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Dobra tema ...Ice_kraljica wrote:Eh, koliko cesto iznenadjujete vaseg partnera/partnerku ili oni vas.. Koje to sitnice ili stvari obaraju s nogu
Iznenađivao sam ali nikada nije prihvatila poklon koji je išao od srca bez nekog zajedljivog komentara. Zbog toga sam prestao davati poklone.
Skoro mi je bio rođendan, veza je već pukla i teško se može popraviti. Ona želi da se vratimo na staro i poklonila mi je stick ...
- Ramzess Veliki
#3 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Ma ne ... onaj rollover osvježivač od 7 KM.Kastanienallee wrote:stick kao neki stap iliRamzess Veliki wrote:poklonila mi je stick ...![]()
-
hhaarree
#4 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
ja kontam usb stick ti kupila neki fensi i nesto snimila na njega
- Ramzess Veliki
#5 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Nikada nisam dobio poklon ... dok sam pecao ribu, za rođendane bih dobio kolonjsku, potkošulju, čarape ... kad sam počeo voziti motor dobijao sam blinkere, mašinicu za pecanje, plovke ... 
- sanjam-te
#6 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
-Ja svog iznenadim (obradujem) sms porukom u kojoj ispišem neki vic koji sam čula il šalu da se malo nasmije jer ima šefa
-Nekad na tanjiru kečapom nacrtam srce.
(a on kaže, pa bona što izmelja i ovo malo kečapa što je ostalo
)
et tak te budalaste sitnice..
-Nekad na tanjiru kečapom nacrtam srce.
et tak te budalaste sitnice..
- Helena Trojanska
#7 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Dao mi svoju karticu za bankomat i šifru, šta mi više treba 
- Arcadion
#8 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Mene moja zavodi svaki dan i govori mi koliko me voli , meni od tog poklona ne treba vise 
- zlo zlo
#9 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Helena Trojanska wrote:Dao mi svoju karticu za bankomat i šifru, šta mi više treba
- žuta lala
#10 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
vidi duplog što je maštovithhaarree wrote:e ja bi joj reko uzmi to i zabi...
ja kontam usb stick ti kupila neki fensi i nesto snimila na njega![]()
-
hhaarree
#11 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
sta cu kad imam bujnu mastuzuta_lala wrote:vidi duplog što je maštovithhaarree wrote:e ja bi joj reko uzmi to i zabi...
ja kontam usb stick ti kupila neki fensi i nesto snimila na njega![]()
- alchak.ba
#13 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
kad se najmanje nada
- Insan73
#14 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Posaljem joj 5 km kredita,da mi se moze javit 
- sanjam-te
#15 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
blago tvom muškarcuInsan73 wrote:Posaljem joj 5 km kredita,da mi se moze javit
- eluna
#16 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
još je gore kada ti nakon 13 godina uz rođendanski poklon kaže "nisam znao šta da ti kupim", a nikada nije kupio recimo parfemRamzess Veliki wrote:Nikada nisam dobio poklon ... dok sam pecao ribu, za rođendane bih dobio kolonjsku, potkošulju, čarape ... kad sam počeo voziti motor dobijao sam blinkere, mašinicu za pecanje, plovke ...
zašto ljudi uopštze kupuju poklone koje ONI SMATRAJU da ta osoba treba da ima, a ne poklone za koje ZNAJU da ta osoba želi??
- DaffyDuck
#17 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Jucer... Vec neko vrijeme prica kako hoce da nauci njemacki, i sad sam mu uplatila da malo uci 
-
bellydance
#18 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Ja sam jako mastovita, i uzivam u tim sitnicama.. Svasta mi padne na um... I svasta uradim, al on je totalno drugaciji tip od mene, i ne zna bas pokazati neku radost, a ja se slomim oko neke ideje. Kaze on da mu je drago, al ne onako koliko je meni bilo drago to prirediti. Mislim, voljela bih da je obostrano, i cesto mu kazem: " De malo progooglaj, ima svega.." Al' dzaba, nema sluha za te stvari. 
-
Aqua_S
#19 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
u mene mi moja hanuma iznenađenja isključivo servira u krevetu, tipa..u po noci buđenje i sex...u sred normalnog sexa, analni sex... itd.
- alchak.ba
#20 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
napusti gabellydance wrote:Ja sam jako mastovita, i uzivam u tim sitnicama.. Svasta mi padne na um... I svasta uradim, al on je totalno drugaciji tip od mene, i ne zna bas pokazati neku radost, a ja se slomim oko neke ideje. Kaze on da mu je drago, al ne onako koliko je meni bilo drago to prirediti. Mislim, voljela bih da je obostrano, i cesto mu kazem: " De malo progooglaj, ima svega.." Al' dzaba, nema sluha za te stvari.
-
bellydance
#21 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Eh.. ne znam je li to bas razlog da ga napustim. Slazemo se u mnogim stvarima, i nekako smo se poklopili, ali sto se tice romantike i znakova paznje... ma nikako mu ne ide! Ja sam mogla napisati citav prirucnik sa svim iznenadjenjima koje sam mu priredila, a on samo kaze: "ja ne znam to k'o ti" i naravno, to mu je sve ispod "muskosti" i samo osobe koje imaju dara za takve sitnice i detalje treba da ih ispunjavaju. Nego, kako bude sudjeno..alchak.ba wrote:napusti gabellydance wrote:Ja sam jako mastovita, i uzivam u tim sitnicama.. Svasta mi padne na um... I svasta uradim, al on je totalno drugaciji tip od mene, i ne zna bas pokazati neku radost, a ja se slomim oko neke ideje. Kaze on da mu je drago, al ne onako koliko je meni bilo drago to prirediti. Mislim, voljela bih da je obostrano, i cesto mu kazem: " De malo progooglaj, ima svega.." Al' dzaba, nema sluha za te stvari.
- alchak.ba
#22 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
a vidi. Ako si ukazala nekome sto bi ti voljela da se desi i d aon nesto ucini za tebe, a to nikako ne zeli da uradi radi kojekakve "muskosti" ili sta ja znam vec cega...... Meni to bezveze, ali ako je to tebi ok, zelim vam citav zivot najvecu srecu ikadabellydance wrote:Eh.. ne znam je li to bas razlog da ga napustim. Slazemo se u mnogim stvarima, i nekako smo se poklopili, ali sto se tice romantike i znakova paznje... ma nikako mu ne ide! Ja sam mogla napisati citav prirucnik sa svim iznenadjenjima koje sam mu priredila, a on samo kaze: "ja ne znam to k'o ti" i naravno, to mu je sve ispod "muskosti" i samo osobe koje imaju dara za takve sitnice i detalje treba da ih ispunjavaju. Nego, kako bude sudjeno..alchak.ba wrote:napusti gabellydance wrote:Ja sam jako mastovita, i uzivam u tim sitnicama.. Svasta mi padne na um... I svasta uradim, al on je totalno drugaciji tip od mene, i ne zna bas pokazati neku radost, a ja se slomim oko neke ideje. Kaze on da mu je drago, al ne onako koliko je meni bilo drago to prirediti. Mislim, voljela bih da je obostrano, i cesto mu kazem: " De malo progooglaj, ima svega.." Al' dzaba, nema sluha za te stvari.
- honky tonk
#23 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Ramzess Veliki wrote:Nikada nisam dobio poklon ... dok sam pecao ribu, za rođendane bih dobio kolonjsku, potkošulju, čarape ... kad sam počeo voziti motor dobijao sam blinkere, mašinicu za pecanje, plovke ...
Skoro mi je bio rođendan, veza je već pukla i teško se može popraviti. Ona želi da se vratimo na staro i poklonila mi je stick ...
znas ti citat izmedju redova, tj povezat ovo podvuceno?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#24 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Sex u troje..Ice_kraljica wrote:Eh, koliko cesto iznenadjujete vaseg partnera/partnerku ili oni vas.. Koje to sitnice ili stvari obaraju s nogu
- Ramzess Veliki
#25 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Da znam čitati između redova davno bih se razveo.honky tonk wrote:Ramzess Veliki wrote:Nikada nisam dobio poklon ... dok sam pecao ribu, za rođendane bih dobio kolonjsku, potkošulju, čarape ... kad sam počeo voziti motor dobijao sam blinkere, mašinicu za pecanje, plovke ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znas ti citat izmedju redova, tj povezat ovo podvuceno?