Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- In_side
#1 Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
nek si se ti nama pohvalio da si konacno povalio ove godine..In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#4 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Pretvorila sam se u uho.........In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- In_side
#6 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Ona ne ONmIRCerka wrote:nek si se ti nama pohvalio da si konacno povalio ove godine..In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- In_side
#7 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Meni jos niko nije banuo , samo pitammima wrote:Pretvorila sam se u uho.........In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#8 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Pitas da znas za svaki slucajIn_side wrote:Meni jos niko nije banuo , samo pitammima wrote:Pretvorila sam se u uho.........In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- In_side
#9 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
mima wrote:Pitas da znas za svaki slucajIn_side wrote:Meni jos niko nije banuo , samo pitammima wrote: Pretvorila sam se u uho.........![]()
![]()
Samo nastavis kao da niko nije banuo.......
- Lafo Sarajka
Meni se jos nije to dogodilo,ali,ako se desi reci cu samo bujrum(bilo musko bilo zensko).Sto nas je vise to bolje
Tita mi 
- Lafo Sarajka
Moze.Al treba nam musko,cisto radi kontrastablack wrote:ti mozes sa mimOmLafo Sarajka wrote:Meni se jos nije to dogodilo,ali,ako se desi reci cu samo bujrum(bilo musko bilo zensko).Sto nas je vise to bolje![]()
Tita mi
- black
pa mima ti je muskarac u tElu zeneLafo Sarajka wrote:Moze.Al treba nam musko,cisto radi kontrastablack wrote:ti mozes sa mimOmLafo Sarajka wrote:Meni se jos nije to dogodilo,ali,ako se desi reci cu samo bujrum(bilo musko bilo zensko).Sto nas je vise to bolje![]()
Tita mi
- Kurt_Kombajn
auto, mvkli mvak. shumica.
nailazi policija. staje. sumnjivo. (u autu vec uzbuna
pa se trese jos vise
)
ode policija. odahnes.
nakon pet sekundi se lagano vracaju na rikverc i pale reflektor. obasja nas sunce
poenta: ima i medju policijom jebenih igraca...

nailazi policija. staje. sumnjivo. (u autu vec uzbuna
ode policija. odahnes.
nakon pet sekundi se lagano vracaju na rikverc i pale reflektor. obasja nas sunce
poenta: ima i medju policijom jebenih igraca...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#20 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Sorry, nisam upratila toIn_side wrote:Ona ne ONmIRCerka wrote:nek si se ti nama pohvalio da si konacno povalio ove godine..In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako god, nek si nam se pohvalila
PS Brava, kljuc....
-
mamica papucarka
mislim dsa je vec neko pisao o ovome na nekoj drugoj temi 
-
ed0
Njeni roditelji otisli na posao, a brat negdje izasao vani. Dakle prazna kuca, sto smo mi i pokusali iskoristiti; kad u po frke njen buraz ulazi u sobu, ali pametan momak. Vidio posto musa dere jarca pa je samo zatvorio vrata. Na svu srecu smo mi odma i prekinuli rabotu, jer 3 minute kasnije njen otac ulazi u kucu; zaboravio bio neke papire. Da nas je on zateako u polozaju "ona na jozi, meho na njozi", sumnjam da bi ja ovo sad mogao napisati.
- Lafo Sarajka
Eto sta napisa i osta ziv.Pa ne znam koliko pametan taj buraz bio ne bi tako odreagovaoed0 wrote:Njeni roditelji otisli na posao, a brat negdje izasao vani. Dakle prazna kuca, sto smo mi i pokusali iskoristiti; kad u po frke njen buraz ulazi u sobu, ali pametan momak. Vidio posto musa dere jarca pa je samo zatvorio vrata. Na svu srecu smo mi odma i prekinuli rabotu, jer 3 minute kasnije njen otac ulazi u kucu; zaboravio bio neke papire. Da nas je on zateako u polozaju "ona na jozi, meho na njozi", sumnjam da bi ja ovo sad mogao napisati.
- anais_nin
#25 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
neke brave nemaju kljucamIRCerka wrote:
PS Brava, kljuc....
ali "hvacanje" obicno biva u situacijama kad mislis da ste "sigurni"