.mostarac wrote:Djole je lik koji se javno odricao svojih pjesama (to jbt nisu cinili ni Tereza i Oliver i Doris), djole je lik koji je kao sto gore prikazah pjevao Laku noc braco janezi a onda otisao Janezima pod skute, Djole je rizikovao i ulozio u biznis i na kraju dobio jbg. Pricao je protiv Slobe jer je jednostavno znao da Slobu podrzava debela manjina od Vardara pa do Triglava. Kad u to nije bio siguran pjevao je Laku noc braco Janezi. Na kraju krajeva lik koji na svojim koncertima bar 2-3 puta govori u superlativu o sebi dovoljno govori o samom sebi i licnom egoizmu. Djole jednostavno lik koji dobro poznaje psihologiju balkana i ima osjecaj za zaradu i na tome mu svaka cast, al to ne znaci da nije supak.
Da li je Djole hrabar? - Jeste
Da li je pametan? - Jeste
Da li to znaci da nije supak? - Ne znaci.
p.s. znao sam da ce se javiti masa onih koji ce krenuti da me pljuju, al ja jednostavno samo pisem ono sto vidim, a i svi znamo. Ne mislim dalje ubjedjivati nikoga u ispravnost svojih navoda niti mi je to cilj. Tema mi se ucinila zgodnom i samo sam iznio svoje misljenje o Dj. Balasevicu.
Iznio si svoja uvjerenja bez psovki i uvreda
Nekad mi je ovaj Emir bio strašno pozitivan, nema mu se šta zamjeriti zbog reklame ili uloga,ali zbog ovog sa Brenom da !