IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

dariomiamigo

#26 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by dariomiamigo »

mostarac wrote:Djole je lik koji se javno odricao svojih pjesama (to jbt nisu cinili ni Tereza i Oliver i Doris), djole je lik koji je kao sto gore prikazah pjevao Laku noc braco janezi a onda otisao Janezima pod skute, Djole je rizikovao i ulozio u biznis i na kraju dobio jbg. Pricao je protiv Slobe jer je jednostavno znao da Slobu podrzava debela manjina od Vardara pa do Triglava. Kad u to nije bio siguran pjevao je Laku noc braco Janezi. Na kraju krajeva lik koji na svojim koncertima bar 2-3 puta govori u superlativu o sebi dovoljno govori o samom sebi i licnom egoizmu. Djole jednostavno lik koji dobro poznaje psihologiju balkana i ima osjecaj za zaradu i na tome mu svaka cast, al to ne znaci da nije supak.
Da li je Djole hrabar? - Jeste
Da li je pametan? - Jeste
Da li to znaci da nije supak? - Ne znaci.

p.s. znao sam da ce se javiti masa onih koji ce krenuti da me pljuju, al ja jednostavno samo pisem ono sto vidim, a i svi znamo. Ne mislim dalje ubjedjivati nikoga u ispravnost svojih navoda niti mi je to cilj. Tema mi se ucinila zgodnom i samo sam iznio svoje misljenje o Dj. Balasevicu.
.
Iznio si svoja uvjerenja bez psovki i uvreda :thumbup: i nema razloga da te neko pljuje - . Iako ne dijelimo isto mišljenje.

Nekad mi je ovaj Emir bio strašno pozitivan, nema mu se šta zamjeriti zbog reklame ili uloga,ali zbog ovog sa Brenom da !
frla

#27 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by frla »

dariomiamigo wrote:
mostarac wrote:Djole je lik koji se javno odricao svojih pjesama (to jbt nisu cinili ni Tereza i Oliver i Doris), djole je lik koji je kao sto gore prikazah pjevao Laku noc braco janezi a onda otisao Janezima pod skute, Djole je rizikovao i ulozio u biznis i na kraju dobio jbg. Pricao je protiv Slobe jer je jednostavno znao da Slobu podrzava debela manjina od Vardara pa do Triglava. Kad u to nije bio siguran pjevao je Laku noc braco Janezi. Na kraju krajeva lik koji na svojim koncertima bar 2-3 puta govori u superlativu o sebi dovoljno govori o samom sebi i licnom egoizmu. Djole jednostavno lik koji dobro poznaje psihologiju balkana i ima osjecaj za zaradu i na tome mu svaka cast, al to ne znaci da nije supak.

p.s. znao sam da ce se javiti masa onih koji ce krenuti da me pljuju, al ja jednostavno samo pisem ono sto vidim, a i svi znamo. Ne mislim dalje ubjedjivati nikoga u ispravnost svojih navoda niti mi je to cilj. Tema mi se ucinila zgodnom i samo sam iznio svoje misljenje o Dj. Balasevicu.
.
Iznio si svoja uvjerenja bez psovki i uvreda :thumbup: i nema razloga da te neko pljuje - . Iako ne dijelimo isto mišljenje.

Nekad mi je ovaj Emir bio strašno pozitivan, nema mu se šta zamjeriti zbog reklame ili uloga,ali zbog ovog sa Brenom da !
I ovo potpisujem isto tako ...

Ima li neko Emirov e-mail da mu pošaljemo ovaj link? Neka cita komentare ljudi da ne govorimo iza ledja ...
ovajonaj

#28 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by ovajonaj »

cuj glumi klosara i prevaranta.. ma ne glumi... pa vidis da je takav... tako se ponasa i u onom svom talk showu... u svakom filmu iste uloge ima.. a i kad nema istu ulogu potrudi se da bar bude slicna... mozda ce mi neki zamjeriti al on je meni sa dna kace... eno i u lud zbunjen normalan kakvog lika glumi? mora da mu zbog frizure stoje takve uloge.... ma sramota za naciju da nam on bude ministar kulture... al haj kad nam je drzava ovakva valjda i ministri moraju biti ovakvi... a i mi isto... bolje nismo ni zasluzili...
Michun

#29 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by Michun »

Pa cuj ovo s Brenom je problem. Stvarno mi nije jasno kako su ljudi povrsni. Ukoliko je Brena problem, pa mi nemamo problema uopste onda. Dosla, pjevala, zaradila ili nije...njen problem. To je demokracija ljudi moji.
Ko' sto ja kazem mojim prijateljima iz Hrv, koji su odusevljeni glumcima i njihovim glupim forama - Sve dok mislite da je BiH nesto i slicno glumica i glupanima koje oni predstavljaju za mene ste gluplji od glupih bosanaca. Kod nas postoji tako puno mladih, pametnih i elokventnih ljudi koji ne mogu doci do izrazaja od glumaca, pjevaca, sponzorusa...

edit: @ postavljac teme: komentari ti imaju smisla 100%
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#30 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by mIRCerka »

Ne volim ljude koji prvo seru pa onda to lizu.
Bilo da je u pitanju Djordje, Emir, ili kvazi navijaci koji malo navijaju za Zelju a malo za Sarajevo.
maknadi

#31 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by maknadi »

Svjetski poznati komičar Jay Leno, 29. maja će posljednji put nastupiti u emisiji „Večer sa Jay Lenom“ (Tonight Show with Jay Leno) . Iako se govori da je riječ o standardnoj tranziciji iz jednog vremenskog slota u drugi, Jay Leno je ekskluzivno za Dnevni satir otkrio o čemu se zapravo radi.

„Ovo je jedan težak trenutak za mene. Tokom 17 godina, koliko radim ovaj show, vidio sam i preživio svašta. Ipak, mora doći trenutak kada se pojavi neko veći i jednostavno moraš priznati sebi da tvoje vrijeme prolazi“, rekao nam je Leno u telefonskom razgovoru.

Na naše pitanje o kome je riječ, Leno je malo nevoljko, ali ipak iskreno odgovorio. „Pretpostavio sam da će mi se javiti neki medij iz Bosne i Hercegovine. Nakon što sam vidio emisiju „Večer sa Emirom Hadžihafizbegovićem“, znao sam da je tu moj kraj. Čovjek je takva veličina. Pa krenite samo od prezimena hadži-hafiz-beg. Prvo se na to morate pokloniti. Emir ima svoj show, radi u pozorištu, ministar je za kulturu i povrh toga nađe vremena da ugosti i provede Lepu Brenu kroz Sarajevo. Ja jednostavno nisam dostojan da dijelim ime emisije sa takvim čovjekom“ rekao je na kraju našeg razgovora Jay Leno.
:lol:
sarajevac071

#32 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by sarajevac071 »

apsolutno tačno
Judge_Dread

#33 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 21:40, edited 1 time in total.
Judge_Dread

#34 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 21:41, edited 1 time in total.
kirby

#35 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by kirby »

mostarac,na pocetku raspada ex-yu i ja sam isto mislio kao i djole.i da mi je samo znati ko nije?svi smo bili za tu yugu i kad su se slovenci otcjepljivali ,nije mi bilo svejedno.tek kasnije sam shvatio odakle je zlo krenulo.pa tako valjda i djole.svako ima pravo na gresku.
ali mi reci samo koji je to pjevac po zavrsetku rata odrzao dva koncerta u sarajevu a svu zaradu dao u humanitarne svrhe.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#36 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Judge_Dread wrote:
karanana wrote:on u skoro svakom filmu i seriji glumi nekakvog klosharcica i prevaranta (divno je biti fin, zlatna dolina, LZN, turneja....)
Pa to glumi zato što nema potrebe da glumi
E, zbog ovog gore boldiranog i podcrtanog trebalo bi snimiti neki film o Dodi , a Emir u filmu, jel'te, "nema potrebe da glumi" Dodu. :D :D :D :D
homar

#37 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by homar »

Predlažem Avduki da napiše scenarij za film "Intelektualac iz Bosanskog Grahova", a tematika bi bila život i djelo ministra Emira Hadžihafisbegovića. Glavnog lika bi igrao, bezbeli Emir, sporedni likovi: Lepa Brena, Nemanja Kusturica, Milorad Dodik, Sulejman Tihić, Dragan Čović ... Koga sam još zaboravio ? Koga predlažete za glumce za sporedne likove.
mostarac

#38 Re: IZNENADJEN I UVREDJEN DJOLE!!!

Post by mostarac »

kirby wrote:mostarac,na pocetku raspada ex-yu i ja sam isto mislio kao i djole.i da mi je samo znati ko nije?svi smo bili za tu yugu i kad su se slovenci otcjepljivali ,nije mi bilo svejedno.tek kasnije sam shvatio odakle je zlo krenulo.pa tako valjda i djole.svako ima pravo na gresku.
ali mi reci samo koji je to pjevac po zavrsetku rata odrzao dva koncerta u sarajevu a svu zaradu dao u humanitarne svrhe.
a nakon toga cijena karte za koncert mu je bila najskuplja nakon U2 zbog cega je prodano 3.000 karata, a koncert otkazan. Pravi lik koji cijeni one koji ga slusaju bi ga odrzao makar i u kafani i na svoju stetu.
Na njegove humanitarne koncerte ja gledam kao na ulaganje u biznis jer kao i svaki biznis i muzika je isto i moras uloziti da bi i dobio.
Post Reply