Interesuje me da li bi bila fer ponuda dati nekome da ti renovira stan i živi u njemu neko vrijeme bez plačanja kirije?
Jedna stan treba obnovu. Prozori i centralno grijanje - primarno, Kuhinja i namještaj - sekundarno. Cjena opravke oko 6 000 km. 3 godine bez plačanja kirije. 50 m(2). Grbavica, blizu škole "Grbavica 1"
Je li ova varijanta izvodljiva?
Iznajmljivanje stana i renoviranje
Moderator: anex
- zolloo85
#1 Iznajmljivanje stana i renoviranje
Last edited by zolloo85 on 11/02/2008 01:46, edited 1 time in total.
-
No_oNe__
samo da znas da ima i ljudi koji su to bolje iskoristili
znam curu koja je svoj stan opremila uz pomoc stranca, u pitanju je bila kupovina namjestaja, sve je kupljeno u natuzziu(ja to ne znam ni napisati hehehe), i mislim da je bilo 5 tako nekako godina da zivi u stanu.
malo ti je to 166KM "kirije".
ako znas da drugi renatju stan za min 300-400Km.
ali posto ce taj neko morati iskesirati 6milja odjednom, relativno je ok.
ali pazi da ti budes taj koji ce voditi racuna o renoviranju, a ne da ti smlati neko radove po princicpu "drzi vodu dok majstori odu" i da sve to traje tri godine.
znam curu koja je svoj stan opremila uz pomoc stranca, u pitanju je bila kupovina namjestaja, sve je kupljeno u natuzziu(ja to ne znam ni napisati hehehe), i mislim da je bilo 5 tako nekako godina da zivi u stanu.
malo ti je to 166KM "kirije".
ako znas da drugi renatju stan za min 300-400Km.
ali posto ce taj neko morati iskesirati 6milja odjednom, relativno je ok.
ali pazi da ti budes taj koji ce voditi racuna o renoviranju, a ne da ti smlati neko radove po princicpu "drzi vodu dok majstori odu" i da sve to traje tri godine.