iznajmljivanje sobe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
unknown89
#1 iznajmljivanje sobe
Naime , htio bih negdje iznajmiti sobu za jednu noc ili dvije eventualno sa djevojkom. Pa me zanima gdje ono malo "uljudnije" sto bi se reklo a d nije plaho ni skupo... i dal i cu morati uzimati dvokrevetnu ili mogu proci i sa jednokrevetnom? hvala uunaprijed forumasi
- mrtva kokoš
#2 Re: iznajmljivanje sobe
hahah sto na ljes, da znamo da ces ici da bubas

-
Eborg
#3 Re: iznajmljivanje sobe
Ima neki hostel gore odmah iznad Željinog pomoćnog stadiona, Kesten ili ovako nekako, nije nešto skupo možda 15 KM ili ovako nešto.
Nije neki nivo, nije džaba jeftino.
Samo očito previše ljudi za njega zna a i tanki su zidovi, u p'o noći hadžo u sobi pored navalio na mladu haman uz zid, kad mi nije slika pala na glavu.
Sreća pa nije bio maratonac, brzo su otišli. 
Rent-a-car jarane i upali grijanje!
Samo očito previše ljudi za njega zna a i tanki su zidovi, u p'o noći hadžo u sobi pored navalio na mladu haman uz zid, kad mi nije slika pala na glavu.
Rent-a-car jarane i upali grijanje!
- scorpion7
#4 Re: iznajmljivanje sobe
a na Vrelu Bosne petak navece ko na auto pijaci
nema kakvih autica nema, raznih boja i dezena... najjaca scena...ljeto plus 300 napolju... jos koza mi u autu...otvoreni prozori... kad cujes iz susjednog auta.... Shta je bolan, opet ti se ne moze dici...
doslo mi odma da ovog svog poljubim po sred cela

- Dupli_skalp
#5 Re: iznajmljivanje sobe
scorpion7 wrote:... najjaca scena...ljeto plus 300 napolju... jos koza mi u autu...otvoreni prozori... kad cujes iz susjednog auta.... Shta je bolan, opet ti se ne moze dici...![]()
![]()
![]()
![]()
- žena
#6 Re: iznajmljivanje sobe
scorpion7 wrote:a na Vrelu Bosne petak navece ko na auto pijacinema kakvih autica nema, raznih boja i dezena... najjaca scena...ljeto plus 300 napolju... jos koza mi u autu...otvoreni prozori... kad cujes iz susjednog auta.... Shta je bolan, opet ti se ne moze dici...
![]()
![]()
![]()
doslo mi odma da ovog svog poljubim po sred cela
![]()
![]()
- Not My Idea
#7 Re: iznajmljivanje sobe
eyesburn wrote:scorpion7 wrote:... najjaca scena...ljeto plus 300 napolju... jos koza mi u autu...otvoreni prozori... kad cujes iz susjednog auta.... Shta je bolan, opet ti se ne moze dici...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()